Kişilik & Karakter Bugün niye bu kadar sıkıcı ve bok gibi bir gün? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Patlıycam ama kime diye bakınıyom sinir stresten sivilcem çıktı Güncellemeler+1 yıl Keyfim yok severim işi eve gidip salçalı makarna yapıcam depresyon skym hayatı skym nalet olsun kötü insanlar Güncellemeler+1 yıl youtube.com/shorts/gx8lhcK_OIs?feature=share Bugün niye bu kadar sıkıcı ve bok gibi bir gün? Cevapla Sivilce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Inşallah yüzün ağzın dilini sivilce kaplar da hiç ağzını açamazsın 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden beddua ettin şimdi kaşar Yorumla
Yışısınırkımız Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Of cidden ya boğuldum ders çalışasım yok 2 0 Yorumla
Hığğmelisa Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl O kadar bok gibi bi gün ki retrolara baktım bu ay da yok ve çevremdeki herkes bugün extra mutsuz, bu ne yaaaa 0 0 Yorumla
benmeloww Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. dünde öyleydi yarında öyle olacak 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Napıcez be Yorumla benmeloww +1 yıl duzelicez insallah be Yorumla Soran +1 yıl https://youtu.be/KVE7RdSCPoo Yorumla benmeloww +1 yıl snxjsxkzk aynenn böyle Yorumla benmeloww +1 yıl kalbimizle bu yoldayız Yorumla Soran +1 yıl yetiş ya muhammed yetiş ya ali Yorumla benmeloww +1 yıl ortalık karıştı düzen bozuldu Yorumla
Mercy0 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Be is yapıyorsun mirovdnte sen 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Boş Yorumla Mercy0 +1 yıl Peki kirayı felan nasıl ödüyorsun Yorumla Soran +1 yıl Para ile Yorumla
Mapustayım Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Bence Sıcaklar yüzündenEriyoruz Fuat abi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yok knk klima var Yorumla Mapustayım +1 yıl Klimadan sıcak hava çıkıyor doğu bölgesi sıcak Yorumla Soran +1 yıl Neredesin sen Yorumla
kediama173cm Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 72% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 314 cevap paylaştı. Allam dünyayı yoked hmen ahahsh 0 0 Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. cidden çok sıkıcı.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Inşallah yüzün ağzın dilini sivilce kaplar da hiç ağzını açamazsın
Neden beddua ettin şimdi kaşar
Of cidden ya boğuldum ders çalışasım yok
O kadar bok gibi bi gün ki retrolara baktım bu ay da yok ve çevremdeki herkes bugün extra mutsuz, bu ne yaaaa
dünde öyleydi yarında öyle olacak
Napıcez be
duzelicez insallah be
https://youtu.be/KVE7RdSCPoo
snxjsxkzk aynenn böyle
kalbimizle bu yoldayız
yetiş ya muhammed yetiş ya ali
ortalık karıştı düzen bozuldu
Be is yapıyorsun mirovdnte sen
Boş
Peki kirayı felan nasıl ödüyorsun
Para ile