Günaydınnn can içim 😘uyandım ama gözümden uyku akıyor.🥲Yatakta debelenip duruyorum tekrar uyumak için o da olmuyor. Neyse telefonu kapatıp tekrar deneyeceğim 😅🤗😘
Öncelikle Allah razı olsun bizde bir şey yok ama araba pert. Biz memleketten dönüyorduk eve yakın kalmıştı 15 dakikalık mesafe, bende camdan etrafa bakınıyordum sonra babama bakarken sol bariyere çarptı. Aslında babam hep yolculuk sırasında uyuduğu için, yani anlarsınız ne demek istediğimi. Neyse, arkadan sol tekerleğe çarptı bize araba sonra babam Mercedes'e çarptı darbe yüzünden durabilmek için ardından sağ bariyere çarpıp durdu. O zaman abim ve kuzenim uyuyordu, annem ise elinde telefona bakıyordu veya kitap okuyordu. Motorcu gördü arkadan da şahitlik yapmak için babamla emniyete gittiler ifade vermek için sonra annem aramış veya babam aradı bilmiyorum. Çok para ya Mercedes, babam nasıl ödeyecek ki? Adam dava açarsa ayvayı yedik evi de alır her şeyi alır. Bende bu trafik kazasını unutmak için birşeyler yapmak için uğraşıyorum hala da unutmadım. Sonra herkes geçmiş olsun demek için aradılar. Allah korudu çok şükür bizlere bir şey olmadı. Arabanın masrafını ikiside o bi şekilde hallolur, bizlere bir şey olmadı ya o önemli değil..