Tanıdığınızı sandığınız insanlar bazen o kadar başkalaşır ki, acaba değişen ben miyim diye sorgularsınız. Siz yaşadınız mı bu durumu? 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Aşk ilişkileri hariç genel olarak bir yanılgıya düşmedim. Sevdiğim zaman mantığımı devreden çıkarıyorum. Zaten en büyük darbelerde sevdiklerimizin onlara tanıdığımız toleranslardan gelmiyor mu...
Maalesef öyle.
Benim de mantık gidiyor, en büyük sorunlarımdan biri bu sanırım.
Yok ben yengeç burcuyum.😄
Ahah😄🏃♀️🏃♀️🏃♀️
Olur öyle karışıklıklar.😄
Bir burç konuşması geçti seninle de olsun olur öyle yanlışlıklar diyeyim o zaman.😄
Problem yok.💆🏻♀️😄
Yakın zamanda yaşadım. Baya afallattı ve üzdü. Cidden tanımak denilen şey sadece onun gösterdiği ve bizim anladığımız kadarıyla kalıyormuş. Tanıyorum demek manasız bundan sonra benim için.
Son anlar da ve sonrasında gösteriyorlar bir şeyleri, ayırdığın zamana üzüldüğünle kalıyorsun, değişik…
Anlıyorlar zaten gerçek yüzlerinin ortaya çıktığını, olan oldu diyip daha da çirkefleşiyorlar. Cidden çok yıkıcı bir durum.
Aynen öyle.🤷♀️
Evet yaşadım malesef ve en yakınlarımda yaşadım. İşleri bittikten sonra bir baktım kapının önündeyim. Üzülmüyorum çünkü benim özgürlüğümü verdiler resmen 😇
İnsanlar 20 yıllık eşlerini tanıyamıyor, çok sorgulamamak lazım.
Yeni hayat bir adım uzağımızda...
Cevap
8Cevap
Evet sonra bi bakıyorsun bu insan benim tanıdığım insan olamaz diyorsun ama ciddi ciddi o işte yapacak bisey yok 🙄
kimse kimseyi gerçek anlamda tanıyamaz, insanın o kişide menfaati bitince gerçek yüzünü gösterir. öyle olan herkesin mk
Askerdeyken yaşadım. Verilen sözler tutulmadı.
Geçti herhalde hepsi yıldız gibi kayıp geçtiler
Arada ugrayip gidiyorlar
Evet geldi geçti..
Geçti :/
Yaşadım
Yasadım
Tabıkı geçti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?