Girdigim ortamda ister hoslandigim ister hoslanmadigim olsun sadece arkadas olarak gordugum erkekler olsun acaip heyecanlaniyorum nedense benim gibi olan kizlar var mi birde yolda laf atildiginda bana acaip hosuma gidiyor kendimi psikopat gibi hissetneye basladim :D
Cevabın nedir?
+1 yılSende biraz şefkat eksikliği var bence etrafında ki hiç bir erkekle sevgili anlamında bir ilişki kuramadığın içinde olabilir bu hani sokakta laf atılmasına çoğu kız inkar etse de hoşlanıyodur zaten ama erkekleri görünce heycanlanmanın nedeni bunun eksikliğide olabilir bence.
389 Yorumla
Soran+1 yılGercektende sevgilim olmadi hic ama bu benim tercihim acikcasi
- +1 yıl
Bence bu fikrini biraz değiştir. En azından bu deneyim senin açından iyi olur yalnız dikkatli ol ilk ilişkiler titizlik ister ve çok zor unutulur iyi anılar da kötü anılar da :)
Soran+1 yılOyle mi diosun. d yalniz hic sevgilim olmadigini nasil anladin sasirdim acikcasi cevapya belirytmissin ya. d ya bilmiorun olmuo guvenemiorum kimseye guven sorunum var
- +1 yıl
Sende ki güven sorunu biraz kendinle alakalı. Bence kendine güvenmiyorsun. Hani cesaret bulamıyorsun başlamaya. Sende biraz off şimdi kim yalnız buluşacak yok sinema yok gece hep mesaj at bir ton sıkıntı havası var. Ya beceremezssem gibi. Ama kimseye güvenememen de başlı başına ayrı bir sorun bence bir dene kendini...
Soran+1 yılKendime degilde karsimdakine arkadaslarimin cogunun o kdr kotu sevgili tecrübeleri olduki yeminle gozumu korkuttular olmuyo yani guvenemiorum bir sey olur basima is alirim diye benden hoslanan 2 cocukta belali tiplerdi zor kurtulmustum simdi cesaret edemiorum. Aslinda onlari yasamak istiorunda dogru kisiyi bekliorum kendimce nasil deneyeyim
- +1 yıl
Bak belalı maganda tiplerden uzak dur öyle olacağına hiç olmaması 1000 kat iyidir. Kendine kibar böyle biraz üniversite gençlikten birini bulsan iyi olur normal biri hani olmuyosa zorlama sen bilirsin. Ama krolarla işin olmasın çünkü onlar kızlara tek bir gözle bakıyorlar...
Soran+1 yılUniversitedeyim 2. sinifa gectim siniftan bikac kisi cikma teklifi etti kabul etmedim sirf bu guven meselesi yuzunden aslinda biriyke cikacak gbi oldum iyi cocuktu ama konusamioduk bir türlü yuzyuze beni gorunce heyecanlanio diye ama netten cok konusuodu bende boyle istemiodum
- +1 yıl
Seni görünce heycanlanıyosa bence bir şansını denemesine izin ver ama vurdulu kırdılı biri değilse öyle sünepe pısırkda olmasın tabi :) Sonuçta yüzüne karşı konuşamıyıp heycanlanıyosa sana karşı farklı şeyler hissediyodur. Bende sevdiğim kıza konuşamazdım :)
Soran+1 yılSey diyodu bana normalde cok konuskanim ama senin karsinda heyecandan konusmaiorum diodu gercekten seviorum diodu zaten arkadasida baya soyluyoduda e bunu asamazsa nolcak netten mi knscz sevgli olmsk bile ki ben ona cok dedim normal rahat ol diye bide cok gulen bir insanimdir sicakkanliyimdir sebi görünce okuyo sicakkanlisin ama benle alakali falan diodu
- +1 yıl
Ya biraz netten konuşun gerçek hayatta da biraz da sen ona karşı adım at bütün adımları ondan bekleme biraz güven ver ona :)
Soran+1 yılYa neler yaptim gercekten heo ayni sey oluyo bak ayni gun aciliyo rahatladım diyo sonraki gün pat gene ayni sey oluyo 3 gun yaotim ama canimada tak etti yani ayni siniftayiz bide unide neyine cekiniyo daha ne diyeyim sonrada hayir ddm zaten ama bu sene nolur bilemiorum nasil davranrm ona
- +1 yıl
yazın hiç sana mesaj attı mı ya da hiç görüştünüz mü eğer yaz boyunca hiç arayıp sormadıysa salla gitsin
Soran+1 yılbir ara yazdi sonra yazmadi 2 aydir konusmuoruz hicbir şekilde su an ayni ilde degiliz zaten tatilde diye o :D mesaj atmaya bile kiyamiorum falan demişti bende hani cekinme hayir desemde arkadasligimiz zedelensin istemem istedigin zaman mesaj atabilirsin knsblrz ddm tamam falan ddi bir ata atti bir seyden dolayi onda da bir aralar senin ne yaptgna dikkt ediorum demistiki o olaydan 1 hafta sonraydi bide sac telimi almis hangi ara aldiysa hayirdmdn once solemsti o kdr ay sensz kalicam sndn bana bir sey kalsn die demisti sok olmstm bende sac ne alaka die buyu mu yapacak die. dd
- +1 yıl
saç telinden büyü yapılıyo da bilmiyorum ciddi bir konu ama çocuk seni seviyo gibi anlattıklarına göre sende çok soğuk değilsin hatta olumlusun niye teklif etmediğini anlamadım sadece
Soran+1 yılYok ya cikma teklifi etti cocuk bende tanimiorum die sure istedim 4 hafta snra daha ne kdr beklicem diyince bide bu sac telini deyince hayir o zaman dedim cunku sana karsi bir sey hissetmiorum ama cok iyi bir insan oldugunun farkindayim ama iyi olmakta yetmuyor bazen falan dedim iste ama bu arkadasligmzda zedelemesin falan dedim
- +1 yıl
Hmm benim sevdiğim kızda ilk başta böyle dedi bilmiyorum senin hayatın tipi iyiyse aylardır da peşindeyse bir şans ver bence
Soran+1 yılYok tipi iyi aylardir degildi o zaman 3 ya da 4 haftadirdi ama benden 4 aydir hoslaniomus soyleye soyleye uninin kapanmasina 1 hafta kala soyledi hoslandigini benden iste ki ben bu cocukla cok muhabbetimde yoktu acikcasi cok sasirmistim o yuzdn sure istedim tanimak acisindan ama 2 aydir mesaj atmio uni acilinca nolur bilemiorum ya
Soran+1 yılIlk basta boyle dedi derken sonra ciktiniz mi
- +1 yıl
Bende okul kapanmadan 1 hafta önce teklif ettim reddetti şimdi 1 yıldır ilişkimiz var :)
Soran+1 yılOha yok artik :D herkesde diyo bu is olur gorursun falan dite bir arkimde senin gibi valla allah allah kiz sonradan nasil kabul ettiki
- +1 yıl
Ben evinin önüne gittim kışın kar yağıyor camına bakarken tam o cama çıktı o sıra da köpek saldırdı beni biraz parçaladı insanlar etrafıma toplandı o da camdan gördü olayı direk aşağı geldi sonra dedim illa ölmemi mi görmen lazım yanıma gelmen için o ambiyans peşine gelen ambulans hastane de ziyaretime geldi falan filan illa sende parçalandığını görmem lazım diyosan sen bilirsin gine de
Soran+1 yılOha filmlerdeki gibi. d yok ya bu evimi falan bilmio parcalanamaz. d
- +1 yıl
Seviyosa biliyodur kaç kere takip etmiştir ama ruhun bile duymamıştır emin ol
Soran+1 yılYok be sanmam o nerde ben nerde oturuorum. d numaram carms onu duyunca sasrmstm onn dsnda blmiorm ya. d ama sac telimi almasi sacma geldi arkami dönünce ona
- +1 yıl
normal bence saç teline takılma o kadar bende çok aradımda bulamadım numara çalmayı yapmıştım ev konusunda da mesafe önemli değil bizim aramızda arabayla 1 saat 10 dakika falan yol var
Soran+1 yılSanmiorum eve tekte donmuorum 4 kisi ayni ulasim aracni kullanioruz onu gorsek farkederdik hepimizmi fakrtemicezm
- +1 yıl
bilmiorum canım artık orasını da o düşünsün ama dediğim gibi benim ki çok çektirdi bana sen yapma sadece göz yaşı olur başka bir şey değil
Soran+1 yılNapim ama bir seyde hissetmiyorum o asiri seviyo duygulariyla oynamis gbi olurum oylede
- +1 yıl
Yemin ediyorum benimkiyle aynısın da işte sende anlayacaksın sonunda boşuna acı çektirme çocuğa bir şans ver ne biliyosun belki zamanla seveceksin? Bu ülkede ki evliliklerin %90ı aşk evliliği değil ki
Soran+1 yılAynen ya seninkinde kendimi gordum resmen ya :D ama sevmezsem ne olacak o cocuga haksizlik olmicak mi duygulariyla oynamis olacagim. Ben ask evliligi istiorum * :D bide nasil evlilige gekdi konj daha sevgili degiliz cocukla. d
- +1 yıl
:D aynen evliliğe nası geldi bende anlamadım da dediğim gibi şans ver sevmessen ayrılırsın 2 türlü de kahrolacak sonucta
Soran+1 yılBak simdi :D ya oylede ben sana kendimi nasil anlatsam bana hep psikopatlar denk geldi bunca zaman o yuzden bir guven sorunum var dielim olduk ya tam tersi olursa ayrilmak istesem o istemezse ne olacak sorun cikartirsa. birde baya somurtmustu yani en son gorustugumuzde toplu gorusmustuk gerci ama suratıni baya asmisti herkese sarildim die onada sarilip opmek zorunda kalmistim ama o hali korkutmustu beni valla cok sert bakiodu gorusemicez die 3 ay falan bide ayni siniftayiz ya arkadaslarimizda ayni yani bide zamanla el ele tutusmak hatta opusmek bile isticektir ben o zaman naoicam hala sana bir seu hissedemiorum mu diyeyim
- +1 yıl
Valla bilmiyorum bakışlarından korktuysan o insandan hoşlanman mümkün değil sevemessin onu ama bilmiyorum ya sende çok zor bir kaleye benziyosun kan dökmeden almak mümkün değil :)
Soran+1 yılHahahha ama cok korkunctu bakışları orada o kadar ay gorusemicez diye asmis kaslarini ama nasil asti dusun tum herkes farketti bana dediler bak bak surati asildi kaslari bile dustu cocugun o kadar ay gorusemeyecksiniz diye takildilar ama yalnız o tatile gidiyo hemen yoksa ben 4 hafta daha bir yere gitmiodum yani elimde olan bir sey degil yani hem kendi gidiyo yarin o gune gore hem kendi surat asiyo bana kaslari catik yani. d e ay sey hoslansam sevsem cikacagimda arkadastan ote goremiorum yoksa niye hayir diyeyim cocuga hani bilerek surundurmem yani istesem evet derdim yani :D banada her arkim gorucem seni cikacaskniz diolarlar ya da cok pisman olacaksin seni oyle seven biri bulamazsin zorla kendini ya da onu baska biriyle cikarken gorursen hic mi uzulmiceksin diyorlarda bilmiorum su an dusunmuorum ama bakalim napicaz bu sene zaman gostericek birde ayni siniftayiz ya
- +1 yıl
tamam işte bir dünya alem olur diyo bir sen olmaz diyosun alla alla manyak mısın kızım sen :)
Soran+1 yılAllah allah cocugun duygulariyla oynamak istemiorum diorum genede suc oluo :D hem hayir dedim b kere olmaz :D
- +1 yıl
niye bir kere hayır dedin mi olmuyomuş sabit fikirlilik bir maharet değilki. Ama için hiç ısınmadıysa ne bilm çocuk tipsizse veya soğuksa bilmiyorum bakışları seni sürekli rahatsız ediyorsa * et zaten de sevgi zamanla kazanılan bişeydir. önemli olan sana aşık olanı sevebilmek bence
Soran+1 yılNe bileyim dedim ya sonucta oncedende dedim biriyle cikmadim die hayir dedim soz agizdan bir kere cikmaz mi :D ama bunca zaman cikma teklifi edenler arasinda en psikopat olmayani bakislari saymazsak ki oyleyken banada bakmadi o kadar uzun sure ayri kalacagimizdan oyle oldu :D yok sicakkanlidda dedigim gibi o bakis korkuttu beni aklima sey geldi ciktik dielim ayrilalim dedigimde oyle bir bakis atsa fena olurdum yani :D yok cocugun tipi iyi tioinde kesinlikle sorun yok. d birde karsimda konusabilseydi belki her sey cok farkli olacakti
Soran+1 yılNiye ya insan birine ilk goruste asik olamaz mi ben hep boyle hayal ediodum diye kimseyle cikmadim
- +1 yıl
aşk ve sevgi farklı şeyler o da seni şu an sevmiyor istesede sevemez sevgi zamanla olur o aşkının hatrına senden sevgi kurmak için şans istiyor sende tam olarak bilmediğin bir sebepten dolayı hayır diyorsun anlamadım gitti :)
Soran+1 yılYok diorum ya ama o gozle bakmadim diye :D ya sonrada bakamazsam nolcak duygulariyla oynamak istemiorum cunku ciddi ciddi sevmis beni bay a
Soran+1 yılBide bu kadar konusuoruz sikilmadam cevap yaziosun en iyi cevapi hakettin :D
- +1 yıl
Eyv saol da şimdi hikayeler aynı ben o çocuğu çok iyi anlıyorum ne hissettiğini senin ne hissettiğini de anlıyorum benimkinin de ilk sevgilisi benim ve son olmaya çalışıyorum Saten en büyük sorunumuz bu oldu ilk tecrübesi olmamdı daha evinin önünden geçerken dayaklar mı yemedim her gece iş bulup çalışıp sabah tan akşama kadar içki mi içmedim ağladım iştahım kesildi okulu bırakacaktım hocam izin vermedi bir ton problem yaşadım o da senin dediğinin aynısını dedi bana sana karşı bişey hissetmiyorum duygularınla mı oynayayım yani dedi ama şimdi hep o günlerin pişmanlığını ve mahcubiyetini yaşıyor gerçi ben memnunum halimden de
Soran+1 yılAaa hadi ya benim gibi olan cevremde hic yok o yuzden benimkide senin gibi deyince garip geldi simdi :D vay vay sozlere bak iyiymis :D hadi ya ciddi misin nerde tanistiniz peki uniden falan mi sizde yalniz beni seven cocuk onceden sevgilim var saniomus arkadaslari agzimi aradi bende bir ara oldu falan diye atmistim o amacla sorduklarini bilmeyip cunku bir ara hic olmadi deyince kimse inanmiyordu vende hep ayni seyleri cevaplamaktan sıkılmıştim oyle cikivermisto ben ne bileyim o cocugun sordurdugunh :Dgerci arkadasim oyle demiş midir bilmiorum ama :D birde ben cok büyük konusmustum ay bizim siniftan kimseyle cikmam diye :D sende demissindir o gece iyiki kopek beni isirdi die :D
- +1 yıl
artık herkes istediğiyle çıkıyor o yüzden çevrende hiç yok bu tür olay ünide tanıştık biz normalde kızlarla problemi olan biri değilim ama aynı sınıftaydık işte bir gün geldi işte bana sende hiç Web ve İnternet Teknolojileri notları var mı dedi. Ben mal gibi baka kaldım yüzüne cevap veremedim o da bir 15 20 saniye baktı olup olmadığını düşündüğümü sandı heralde ama sonra boş boş baktığımı farketti iyi misin dedi kafaı salladım evet diye sonra gitti yanımdan öyle oldu ilk konuşmamız sonra o sınıftan girdiğinde kafamı eğiyodum yerine oturunca hep onu izliyodum bir an farkettim ki 1 haftadır aşığım ben
Soran+1 yılVay be iyiymis :D peki seyi merak ettim hemen kabul etmemis ya sen itiraf ettikten ne kadar zaman sonra cikmaya basladiniz :D senin anlattigina gore baya bir zaman gecmis sanki
Soran+1 yılAy o da oyleydi hep basini egiodu ama sonra bir kere bana dediki seni hep gzluodum dedi ve ben kendimi uyanik bilirdim farketmedim ki arkadaslarim bile farketmemisti yani dusun cocuk baya bayasaman altindan su yurutmus. d
- +1 yıl
valla işte 9 ay falan uğraştım burnum kırıldı ohooo bir ton olay ben gittim işte akşam evine gidiyordu evine yakın bir yerde karşısına çıktım bir anda cesaretimi de toplamıştım kız bir an ürktü beni görünce böyle böyle dedim seviyorum dedim ama teklif etmeden döndüm arkamı vınn koştum tam köşeyi dönerken elektrik direğine girdim o hızla kolum sargıda dolandım 1 hafta çok çektirdi zalım yar bana :)
Soran+1 yılOoo hadi ya dur bakim su an 3 ay oldu cocuk itiraf edeliki internetten soylemisti yuzyuzeyken heyecandan konusamiorum demisti :D varya kizin yerinde olsam bir yusuf yusuf olurdum ilk seni gordugumde :D hahaha kiyamam ama ya cok komik olmus yok allaha sukur benimkine bir sey olmadi hic su ana kadar :D zaten mesajta atmio 2 aydir dedigim gibi
- +1 yıl
Demek senin ki oldu sonunda :) ahaha :) okul başlayınca bir bak sana karşı gine aynıysa konuş onunla de ki ben öyle sünepe ezik mıymıntıları sevmeme ya delikanlı gibi konuş benle ya da uzak dur hayatımdan
Soran+1 yılYok ya anla diye dedim simdi :D bilmem ben hayir deyince alindi sanki baya ben oyle sezdim bir sey dicem dedi bende Evet dedim iyi geceler dedi ve bunu 5 dk sonra yazmisti :D sonrada bir sey icin mesaj atmisti ben istersen mesaj atabilirsin dedim o da ayni seyi dedi cit cikmadi sonra bende atmak istemedim umitlendiririm diye gerçi oyle deyincede ters tepki yaparmis gulerim :D konuskanmis normalde c bir benim karaimda konusamiomus o kadar rahat ol diye 3 gun konustugum halde :D
- +1 yıl
sen dediğimi yap de öyle yeni gelin gibi süzülme karşımda delikanlı gibi söyle ne hissediyosan eğer cesaretin yoksa da bas git de ama bunu dedikden sonra cesaret alıp herşeyi söyler teklifini de yapar kabul etmek zorunda kalırsın bu sefer ona göre düşün taşın ama işte ben şanslıydım benimkini kazandım seninki şanslı mı sende inatçısın çok inatçı biraz kır inadını dediğim dedik olma
ona da direk söylemesen bile biri aracalığıyla duyur çok pısırık konuşamıyor bile yoksa belki düşünürüm gibi şeyler duyur ona
Soran+1 yılOglak burcuyuk ondandir :D bilmemki goreccegiz belki sevgili bike yapmistir kendine bilemem yani eger ustelerlerse derim boylede boyle diye :D ama aslinda cocuga cok dedim nette olmuo boyle yani her seyi netten mi solicen diye ben oyle deyincede yarin ikimkz basbasa bulusalim dedi bu seferde bende olmaz dedim umitlenmesin diye :D
Soran+1 yılNiye kabul etmek zorunda kalayim ki ama etmesem etmem onu bir soylemeli once hafif maco seviorum ben dedigi dedik olsun istiorumda. d
- +1 yıl
ee hem nette olmuyo yüz yüze söyle buluşalım o zaman olmaz ne şişi yakıon ne kebabı olmaz öyle umut ver ki karşılığında sevgi al umutlandırmadan sevgiyi bekleme ne yani bir çocuğu görecen çok yakışıklı aşık olacan sonra da seni atına alıp uzak diyarları gitmeyi mi bekşiyorsun daha çok beklersin seni seveni bulmuşken ve eğer halen daha seviyosa aşkı gerçektir unutma ve bu şansı tepme bence
Soran+1 yılBenim dedigim oylede degildi yani unide konusalim die ayriyetten niye bulasayim ki? Vallahi bekliorum yakisiklilik degil ama insan beklio yani ilk goruste ask falan :D bilemiorum tatilden bu yana neler degisir :D
- +1 yıl
valla çok beklersin kimse öyle aşık oldugu insana ulaşamaz kolay kolay makul olan seni seveni bulmakdır aşkından emin oldun mu bırakma bence biz şu an çok iyiyiz mutluyuz sıkıntı yok bak adam sormuştu bu gün 9 aydır sevgilim hemde aşığız öpüştük ben ileri gidecekti izin vermedim iktidarsız diye arkamdan laf çıkarmış diye sordu bir çocuk insanların başına neler geliyor
Soran+1 yılOyle mi diosun boyle sırılsıklam asik olmak istiyorum :( sizin adiniza cok sevindim valla darisi basima ne diyeyim :D gulmede bu ne alaka soru yani :D
- +1 yıl
ilk ilişkiye başladığımızda çok zorluk çekti bana güvenmiyodu hiç çekiniyodu hep bir kararsızdı ama zamanla aştık herşeyi ilk başlarda aşık değildi bana hani o kadar sıkıntıdaydım ki sokaklarda yatıyodum o köpek saldırmadan önce 2 haftadır banyo bile yapmadım 5 gündürde sokaktaydım o halime acıdı biraz öyle başladı herşey sonra zamanla sevdi beni bende onu zamanla daha çok sevdim sonrada bana aşık olmaya başladı bilmiyorum canım ya çok büyük 2lemlerdesin allah yardımcın olsun
Soran+1 yılHarbiden ilk baslarda ne oldu nesela resmen sevgilo olduktan sonra 1 ay neler oldu :D hadi ya bende oyle olurdum mesela olsa. Vallahi ya amin ne diyeyim cok ikilemlerdeyim maalesef
- +1 yıl
ilk başlarda isimle hitap ediyoduk hep buluşunca ilk yarım saat binbir sıkıntılarla atlatıyodum şimdi hem konuşamıyorum hemde yanımda canının sıkılmamasını sağlamam lazım arada telden komik video falan yarım saat sonrası güncel konular 2 hafta sora falan dedikodu milleti çekiştirmeler :) 1 ay geçti işte ortam vardı 5 6 kız 56 erkek biz yanyana oturduk daha elini tutmamışım o güne kadar o gün elimi omuzuna attım ilk başta çok huzursuzlandı anladım gözlerinden hani millet neder falana da düştü biraz sonra rahatladı ben dedim fırsat bu fırsat sesimi herkesin duyabileceği şekilde yükselttim sevgilim telefonumu gördün mü dedim buz gibi oldu bir anda sonra masanın üstünde dedi başka bişe demedi sonra bla bla çok uzun ya anlatayım mı o kadar :)
Soran+1 yılSenin isinde zormus harbi baslarda ya :D Ay ne kadar seker ama :D anlat sanada baya zahmet verdim ama kusura bakma parmaklarını felc ettim resmen :D oha cakala bak ya resmen neler yapmissin cik cik :D ama sen oyle yapmasaydin isler ilerlemicekti galiba :D
- +1 yıl
yani canım ben 40 takla atıyodum her gün kız biliyodum sırf vicdanını rahatlatmak için 1 ay falan çıkma vardı aklında önemli olan 1 ayda bu algısını değiştirmekti 1 ay geçtikten sonra nası soğudu benden bir bilsen hediye aldım ilk dediği kelime manyak mısın nesin sen durduk yere hediye mi alınır iş çıkarıyosun oldu baktım olacak gibi değil bir gün gine ortam kurduk ben ayarladım bir kız vardı sınıfta güzeldi ben bu sefer sadece yanına oturdum benimkinin başladım öbür kızla koyu bir muhabbete ilk başta aldırmadı ama sonra kız buna çok şanslısın falan dedi çok iyi bir sevgilin var falan dedi dedim herkes bulamaz beni falan o kız da keşke benimki de senin kadar olsa falan tabi kızı önceden biraz uyardım kıskandırmamız lazım diye dedim buna biraz daha böyle devam ettik benimki kalktı ayağı gel dışarı özel konuşmamız lazım dedi çıktık noluyo falan dedi utanmıyomusun böle böle yapmaya benim yanımda artık yapmıyacaksın dedi tamam dedim sakin ol aşkım yaa dedim kıyamam falan
- +1 yıl
bu çok sinirlenince ağlar hep ben kıyamam diyince direk gözleri boşaldı :) sonra sarıldık gözlerini sildim içeri geçtik bu sefer öbür kıza nispet yapacakya benle sevgilimli falan konuştu kafasını omuzuma yasladı hayatının kolpasını yaptım ruhu bile duymadı anam ağladı 1 bucuk 2 senede işleri bu seviyeye getirene kadar
Soran+1 yılYa okurken cok güldüm supersin ya :D sende az caka degilmissin bende dayanamazdim valla neredende aklina geldi kiskandirmak hemde guzel bir kizla :D varya yeminle cok cakalmissin ama sen bunu yapmasan belki kizin algisi degismeycekti bu baya bir etken olmuştur kiz icin :D
Soran+1 yılBirde simdi siz uniden mezun oldunuz mu :D
- +1 yıl
yok onun 2 yılı var benim 3 sınıfta kaldım 1 sene :) tabi şimdi bana fırsat vermeseydi ona kendimi sevdiremezdim ama bende çok uğraştım kurnazık yaptığımı düşünüyordum ama çakal diyen hiç olmadı :D
Soran+1 yılHahahha haklisin valla kotu anlamda demedim ama yanlis anlama :D
- +1 yıl
yok canım yanlış anlamam :) da öyle işte sende iyi düşün taşın çok ısrar ederse bu sene fazla yorma derim
Soran+1 yılOyle mi diosun bilmem hayir dedim ya israr etmez gibi geliyo zaten diyordu hoslandigimi soylerken bile zorlandim yani heyecanlandim cesaretimi zor topladim diyordu simdi hayir demisken birde zorlamaz diye dusunuorum ama bilemem tabi :D
- +1 yıl
Aşıksa eğer başka çaresi yok sende biraz cesaret ver hani çok fazla değil ama aynı ortamda oldunuz mu konuşmaya fırsat ver mesela yemeye gittiniz mi tuzu uzat veya dersten sonra bir soru falan sor ama oturup muhabbeti sen açma o gelip açacak ki kıymetin olsun sen normal arkadaşmış gibi davranmaya çalışıyosun rolünü oyna o da ilk başta bu role aynı karşılığı verip sonra fırsat kolllamaya başlar :)
Soran+1 yılZaten ben sey dedim ona hayir dedim ama bu bizim arkadas olmamiza engel degil istedigin zaman mesaj atabilirsin bana beni gordugunde konusabilirsin meraba falan diyebilirsin senden nefret etmiorum sonucta sadece o gozle bakmiorum o gozle bakmiorum diye selami kesecek halin yok dedim :D ama gercektende oyle ayni siniftayiz birde benim yapimda sey yok hani birine selam vermeme diyeyim o yuzden soyledim sıkıntı yapmasin diye cunku bu ilk duygusunu actiktan sonraki gun dersimiz ortakti suratima bakmadan vin diye cikti derstede dikkat ettim hep siraya bakiodu uzuldum cikista konustum iste seslendim buna ilk baya sasirdi yaninda arkadaslarimiz vardi ortak arkadasimkz cok yani iyi anlastigim arkadaslar onlada iyi yalniz konusalim falan dedim ayakustu konustuk iste çekinme yanimda ben oyle bir insan degilim kirilmadim dedim cunku bana hep seni kirmaktan korkuorum kirdim mi seni diye cok soyluyordu asil ben seni kirdiysam ozur dilerim ani oldu diye hemen hayir dedim ama zaman verekim demiştim
Soran+1 yılSonrada rahatladim falan demisti bende konusmakta çekinme gelio yanıma konus yani dedim arkadaslarimizda ortak zaten ama tabi oyle mi oldu pekte olmadi 3 kere bunu yaptim gene aybi seye devam etti uni tatile girdi 3 etkinlik yapip bulustuk sinifcada oldu arkadaslarimizlada yok yanıma gelip bir konusamadi ya ben gittim ya oyunlarda ayni gruptaydik die knsbldk onn dsnda kitlendi hep gene
- +1 yıl
Çok pısırk galiba seninki de yaa benimki böyle senin gibi ılım ve olgun olsaydı varya peehhh Allah dağına göre kar veriyor işte
Soran+1 yılOf ayynen anlamadimki bende normalde cok konuskanim dio ama senin karsinda kilitleniorum dio :D ama ben pisirik erkek istemem yani benim yanimda olan erkegin azicik bir agirligi olacak hafif macomsu olacak :D pisirik istemiorum yani dusunuorumda benim dedigim gibi olsa kabul ederdim net ama boyle istmem ben. Yok ben ozellikle dikkat ettim kirmamak icin o ilk konustugumuzda fakinda olmadan 1 saat ayakta konusmusuz yemin ediorum 50 dk ben konusmusumdur 10 dk o konusmustur rahatladim valla iyi yaptin konusmakla seni kirdim die korkuodum falanda filan dedi bende cok konuskanim cunku güleryüzlü sicakkanliyimdir ama ayni seyi 3 defa da yaptiktan sonra kusura bakmada kendi haline birakio insan naparsa yapsin die son 2 sinde 1 saat konusmadikta tabi gene oldu oyle bir konusma sonucta
- +1 yıl
yani haklısın birazda bırak ezilsin benim suçum neydi o kadar uğraştım kendimi parçaladım 40 takla attım seviyosa uğraşıcak arkadaş başka yolu yok sırf utanıp konuşamıyor diye aşkından vazgeçecek kadar acizse başlarım onun aşkına ben :)
Soran+1 yılAhaahhha yani konussun istiorum yani cok mu sey istiorum tamam cekinioda diyelim sevgili olduk o zamanda cekinir ne fark edicek ki sonucta gene karsimda olacak yabi birde ben bunu tanimiorum anca o zamana kadar meraba diye muhabbetimiz vardi dusun yasadigim şoku ya buda zamanla olur onun anladigi kafede bir gun bulusmak ben bir gunde birini taniyamiorum valla o gununu bana ayiramio musi die trip atiodu diorum iste gel unide yanima konusalim bikac gun belli olurdu yani ben mi gidicem hep ama
- +1 yıl
onu bir köşeye at sakın gitme o gelirse konuş sadece bırak o çabalasın işene gelmiyosa saten yanınada gelmez sen diğer teklifleri bekle kendini de salma bakımlı ol abartmada öyle çok :) böyle sakin piskopat olmayan biri teklif ederse tipinide seversen kabul et ama ilk ilişkin oldugu için yanlış adımlar hayatını kaydırır ! dikkatli ol :)
Soran+1 yılYok be yani en fazla gunaydin merhaba falan derim onun disinda asla acmam zaten hem umitlendirmis olurum bosu bosuna :D yok bakimliyim tabiki merak etme o kadarda degil :D psikopat olmayan biri niye dedin yani onu nie ozellikle belirttin :D yanlis adimlar derke korkutuosun :(
- +1 yıl
Valla ben uyarayım da knk göte gelme sonra çok kızın başının yandığını gördüm ben sevgili ayağına hani ne olaylar dönüyor
Soran+1 yılYok ya sanmam uyanigimdir ama insallah yani bilemeyizde tabi bilmiorum ama gozuken su ki bu ara biriyle cikmicam
- +1 yıl
Bilmiyorum artık yani kendine güvenme o kadar hani el mi yaman bey mi yaman el yaman kötü niyetli çok var seviyorum ayağına böyle zaten kıro falan gördün mü kaç direk de :) yani ilişkisiz bir hayat sonuçta bir eksiklik bence olmasa yaşarsın ama olması gerek yani sonuçta insan ihtiyaç duyuyor böyle sağlıklı bir teklif aldın mı düşün bence
Soran+1 yılAynen sorma cok seciciyim die bunca zaman olmadi insanda istiyor bir noktadan sonra ama bu yuzdende istemedigim biriyle cikamam ben hep boyle sevdiğim biriyle cikayim die dusunuorum ama hoc beklemedigim kisilerden alincada kabul etmiorum yani boyle sirilsiklam birine asik olup oyle cikmak istiorum oyle deyincede herkes hayal dunyasinda yasama diyor bana napim ama ya
- +1 yıl
yani doğru diolar hayal dünyası o sen makul mantıklı birini buldun mu dene en azından şansını belki herşey daha iyi olur
Soran+1 yılHic mi yok ihtimal niye herkes oyle diyorrki
- +1 yıl
o filmlerde olur kızım bırak bu işler imkansız bak benim ki de beni sevmiyordu aşık da değildi şimdi ben çabaladım kabul etti sonra zamanla sevdi
Soran+1 yılBilmiorum ki bakalim yani hep bir taraf ilk basta sevmio mu yani
- +1 yıl
canım illa aşk olması şart değil hani birisi iyi kız sağlam kız bunla yürürüm ben hem de güzel diyipte teklif edebilir
Soran+1 yılAsik olarak cikma yok mudur yani
En İyi Cevaplar
ne bu heycan ya korkma heycanlanma erkeklere yemezler ya da yerler belli mi olur sorun olmaz merak etme sen kendini salmadıgın sürece bu arada yaş kaç senin
00 Yorumla
+1 yılBende oyleyim ya gecen cocukluk arkadaşım oz kardesim gibi hosgeldin dedi heyecandan iyiyim hosbulduk dedim kuzenimle saatlerce gulmustuk sonra :D :D :D
02 Yorumla
Soran+1 yılAhhahahah hadi ya. d bende oyleb sey olmdida icim kipir kipir oluo yani. d
- +1 yıl
Yok benim öyle degil ne diycegimi şaşırıyorum ben :D :D
+1 yılbiri bana laf atınca utanıp kaçıyom:D niye herkes böyle farklı ki? o değil senn ilerde sevgilinolursa belki de vardır aldatmış gibi olmaz msn?
02 Yorumla
Soran+1 yılYok bende o an oyle yaparim ama genede hosuma gider. d
- +1 yıl
hmm ben sevmem ya. rahatsız luyorum inşş bu huyundan vazgeçersin belli bir süre sonra özgüven patlaması yaşayabilirsin çnkü
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
49Cevap
aslnda katılıyrm sana bn de de bnzer bir durum var laf atılması begnlmek hosuma gidiyr ve bir erkege kendmı bgndrmeyi svyrm
12 Yorumla
Soran+1 yılNiye böyleyiz acaba
bunlar hep yabanilikten kanks :D
az ınsan ıcıne karış ne bılım
kızlı erkeklı arkadas grupların olsun gecer :SDF:C:01 Yorumla
Soran+1 yılYok hayir ya oyke degil bir suru erkek arkadasim var normal anlamda yok genede yeni erkek gordu mu heyecanlaniorum elimde olmdn
Oha cok saskinim bir ilginc kadin tipisin sen erkek arkadaslarin kankalarin olsun erkeklere sadece sevgili olcak diye bisey yok
01 Yorumla
Soran+1 yılErkek olmso grekio heyecanlaniorum istem disi
Hic sewgilin olmadi mi belki ilgi. istiyorsun aslinda ilgide değil neden kizlarla konuşurken olmuyor ayyyy yazdiklarim birbirine girdi
00 Yorumla
+1 yılNormal değil. Demek ki erkeklerle aran yok. Ve çoğunlukla onlardan çekiniyorsun. Ve yalnızsın. Ve hep yalnız burakılmışsın.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Ateşlisin.. Ama kontrollü olman şart. Yoksa seni seks manyağı yaparlar.
00 Yorumla
+1 yılben biliyorum bu işin sonunu... yılbaşında taksime çık. bir senelik laf atarlar sana. mıncırma da cabası.
00 Yorumla
+1 yılBu bende de vardı aştım bu durumu fakat bir kızdan bunu işitmek garip geliyor
02 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya ciddi misin banada su an senden duymak gario geliyo :D
- +1 yıl
Benim görüşüm kızlar çok ilgi gördüğü için geneli heyecanlanmaz ben şu an tam tersine bir bayanla konuştuğum vakit 5 dk içerisinde onu etkileyebilecek özgüvene ve konuşmaya sahip olduğumu düşünüyorum
+1 yılbende her bayanı görünce heyecanlanıyor ve etkileniyorum hatta bazılarını düşünüp osbir çektigimde oluyor birde onlarla konuştummu eriyom bitiyom
00 YorumlaTüm bu saydıkların ben de sadece : İbrahimi görünce oluyor :)
02 Yorumla
Soran+1 yılHahhaha sevgilin mi. d
Küçüksündür veya pek ilişki yaşamamışsındır sanıyorum dostum.
00 Yorumla
+1 yılpsikopatsın bence. ya da aşırı derecede zor durumda
00 Yorumla
+1 yılyolda laf atarsın birisinin hoşuna gider birisinin borusuna gider ulan napacamızı şaşırdık sizin yüzünüzden soyunuz tükenmedi gitti kurtulalım :D
00 YorumlaBazı kazmalar da erkekler laf atıyor görgüsüz diye nitelendiriyor ks deki bazı kazma kızlar. o kızlara bu sorduğun soru kapak olsun..
00 Yorumlasenin gibi kızları hemen farkediyorum ortamlarda ben hep gözlerinizi kırpıştırısınız tatlı tatlı kaçamak bakışlar yemede yanında yat
00 YorumlaAh canım hiç sevmemişler gel yawrum gel seveyim seni
04 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Soran+1 yılNerden cikardin peki
göz kararması bas donmesı falan var mı ayaklarda halsızlık falan :))
00 YorumlaHormonların çalışıyor. Bunu açıklamak zorundayım. Sağlıklısın.
00 Yorumla
+1 yılΕίσαι το πιο όμορφο πλάσμα του Θεού έφερε αγαπητέ μου
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. o sorun bizm bir arkadasta da var her kıza şık oluyor benzer konu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de pembe mini cooper görünce bir heyecanlaniyom erkeklik tavan yapiyo bir de ne yazik ki jarrrtiyerr:)
01 Yorumla
Soran+1 yılJartiyer kiz olmama ragmen beni bile heyecanlandiriyor :D
Yüksek östrojenli hatunlara bayılıyorum ;D
21 Yorumla
Soran+1 yıl😃😃😃😃😃😃
+1 yılYavruuuuuum gel iki muhabbet edelim ( Hey canlandı mi gene ahahahahahahaaaaaa )
00 YorumlaSosyal bir hayatin yok mu hic ne bileyim karşı cinsle iliskilerin falan pek sık değil galiba
00 YorumlaDozunda laf atmalar kızlara iltirat gibi geliyor. Offf afete bak beee. Sende gördün mü nan :))
00 YorumlaPembe yazıları görünce ben de
16 Yorumla
Soran+1 yılHajhaha süpermis. d
Soran+1 yılE sonra
Soran+1 yılAllah allah. d
Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Psikopatlıktan değil o.. Senin zamanın gelmiş
07 Yorumla
Soran+1 yılYok ya daha 19 yasindayim ne zamani. d
Soran+1 yılEtkilenmek degil sadece heyecanlaniorum. d
Soran+1 yılYok oyle degil en dikkat ceken ben olmak istiorum erkeklerin icinde o yuzdeb bir heyecanlaniorum
Soran+1 yıl. d. dd. dd.. d. d
+1 yılaynısı bendede var :( çok kötü ya :(
07 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya ne olacagiz biz boyke
- +1 yıl
bilmiyorum gerçekten :(
Soran+1 yılEt o zaman paylas. d
- +1 yıl
evet. dd
Soran+1 yılBuradan paylasacaksin o zaman. d
Senin durum baya kötü... sen bildiğin azmışsın :D
00 YorumlaLibidom hücrelerinden dolayı o :)
09 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir. d
Soran+1 yılYok burdandaanlatabilirsin. dd
Soran+1 yılAsil buradan anlatilir o zaman. d
Soran+1 yılTamam yaziorum iste burdan. d
gibiyi at yoluna devam et :)
10 Yorumlaırıspi seni. hormonlar tavan yapmış sende.
00 Yorumlaisimiz var seninle :d
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye. d
Soran+1 yılHer konuda böyleyim aslinda. d
bence kasar gıbı hıssetmeye basla :D
00 YorumlaErkeklere çok uzaksın sanırım
00 YorumlaIlginc relaks olmak lazim kendini kasma.
00 YorumlaSenide bole kabul etcz napalim :)
00 Yorumla
+1 yılistekmi oluyor yoksa sıradan bir heyecanmı?
00 Yorumlasevgilin olmadığı için böyle düşünüyorsun...
00 YorumlaAzginlik olabilir cinsellik yaşamadın sanirim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYokluktandır :D dikat et de kim vurduya gitme haha
01 Yorumla
Soran+1 yılYok be daha neler
Gizli Üye(30-35)+1 yılLaf attigm kiz senmiydin. Misiemr yiyen
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl4 kez bariz belliydi bu gun kizlar beni gorunce heycanlandi. heycana gerek yok ama
Soran+1 yılYok o ben degildim ne zaman etmistin. d
Cevap sahibi+1 yılGece 12 de. Misir alirken beni gornce bir kendinden gecti. Bende az gitm pesnden laf carptim. Bu saatte ne isin var diye. Sen olamazmisn o..
Soran+1 yılMaalesef evdeydim imkansiz :D
Cevap sahibi+1 yılHadi ya. Senin ciddi sorunlarin var. Bana mesaj at.. yardim etcem sana
heyecanın ıslaklığa dönüşmüyodur umarım:D
00 Yorumla
+1 yılAğır abazalık oluyo bu;)
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. ne manyak kızlar varya :D
00 Yorumla
+1 yılKiz abazasisin sen
00 YorumlaHormonlar;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızın abazası da ayrı bir kötü be
00 YorumlaVay be ^^
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye vay be dedin. d
Gizli Üye(36-45)+1 yılheyecanlandınmı beni gorunce:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılknka pekı o kadar erkekle yatarsan nasl oılurdu :)
00 Yorumlasoğuk bir duş al
00 Yorumlayerim seni yavrummm
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D :D
Isin zor
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden. d
Soran+1 yılHoslanmak degil nasil desem bir heyecan oluyor ya nedense
+1 yılSen tamamsin
00 Yorumlawuhuuuuuu
00 Yorumlaergen olduun için
00 Yorumlaİlginç