Eskiden geçiştirebildiğiniz ama artık dayanması güç olan şeyler nelerdir?

Yüksek sesle müzik dinleyememek, çocuk gürültüsü çekememek, eğlenceden anladığı sakin ve güvenli evinde oturmak olan ve çay içtiği bardağından tut dışarı çıkarken giydiği çorabına kadar hiçbir şeyin değişmesine tahammül edememekle başlar. Sonra eşin dostun fikirlerine ''olur öyle ya saygı duyarım'' demektense '' öyle şey mi olur canım!'' gibi çıkışlarda bulunmayla gelişme dönemine girilir.
Sonuç olarak zaman içinde ''herkesin fikri kendine'' insanıyken ''ben böyle şeylere gelemem'' insanı olup çıkılır.
Çiçeklerle muhabbet etmek, eski dostlarla sürekli atışmak, laf atan kişiye şöyle bir bakıp sevmediği bir tipse cevap vermeden kendi kendine homurdanarak yoluna devam etmek... işte tam da bu kişilere has davranışlardır.
Yaşım o kadar büyük değil aslında ama net olarak boş konuşanlar ve sıkı taraftar insanlara katlanamiyorum. Bağnazlık belirtisi gösteren çoğu durum beni irrite ediyor.
Cevap
12Cevap
Bazılarına tahammül etmekte zorlanıyorum
Eskiden vaktimi boşa harcardım gereksizce insanlarla muhabbet ederdim şimdi zamanın kıymetini daha iyi biliyorum.

icioorum saabaahaass kdr
Elma şarabi
Kendini nimet sanan insanlar... artık onları daha az umursuyorum
Konuşurken yüksek ses tonu kullanan insanlara asla tahammül edemiyorum , her zaman böyleydi ama bu daha çok arttı
Azıcık ilgi görünce orası burası ayrı oynayan insanlardan nefret ediyorum.
İnsanların benim yerime Bir şeyler söylemesi ve karar vermesi. katlanılacak şey değil yani.
Çomar AKPliler CHP liler vs. Boş konuşan insanlar. Söylediklerimi tekrarlatanlar ona cvp vermiyorum mesela insanlar Bi afalliyor
Kendi derdin varken dert dinleyemiyorsun özellikle tek derdi aşk olan insanları.
Yaşlandım ayol çocuk sesine bile katlanamıyorum çocuk da neymiş benim torunlarım bile evlendi...
Sess şamata gürültü !
Yaramaz çocuklara tahammülüm yok..
İnsanların nankörlüğü yıllar geçtikçe iyilik yaptıkça daha da arttı
Allah'tan öyle bir şey yok ama biraz alınganlığım var ama sonra çok pişman oluyorum farkındayım
Genel olarak çok konuşan insanlar.
Sürekli yolunda gitmeyen şeyler. Düzene giremeyen hayat tarzı.
aile ile aynı çatı altında yaşamaya çalışmak.
Her yaşın farklı zorlukları var tabi fakat yaş ilerledikce sorunlar ciddileşiyor bu yüzden üstesinden gelmek zor
Bence ‘ses’ çocukken sesler sanki bir melodiydi ama yaş arttıkça katlanılmaz hâle gelip insanı çıldırtıyor. En asından benim için öyle (:
Haddini aşan insanlar , iş var mı koca var mı diyen zibidiler hayatlarında bişey görmemiş 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Sürekli çok bilmiş insanların kendilerinde de az olmasına rağmen akıl vermeleri
Kesinlikle anlayışı kıt insanların ta kendisi...
Aptal ve cahil insanlar
Sabır, doğrusu ben de hiç kalmadı.
Sabır, alttan alma , susmak, söz dinlemek
Yalana ve saygısızlığa tahammülüm kalmamış
Anlayışsızlık ve cehalet
İnsanlara olan sabrım
Baskı. Laf sokma. Katlanamiyorum.
Yüksek sesi kafa kaldırmaz.
Bir sevgili bulamamakta çok zorlanıyorum.
İnatçılığım. Kalın kafalığım.
Sabır bitiyor
Tahammülsüzleşiveriyorum
Agza bak inegi yutacak nerdeyse
Yaşım daha ilerlemedi snsknsjdn
Aile ekonomi işsizlik
Küçümsenmek katlanılmaz bir şey.
Davranışları tavırları falan
Daha inatçı oluyorum.
insanlara tahammül etmek
Hayat
Insanlar