Soruyuda beğenebilir misiniz?
Sizce her şeyin sonunda kazanan yine zeka ve karakter mi oluyor?
Soruyuda beğenebilir misiniz?

Yüzü güzele 40 günde doyarsın da huyu güzele 40 yıl doyamazsın buna benzer bir laf vardı bu söze katılıyorum. İstediği kadar güzel olsun anlaşamıyorsam saygısı yoksa o ilişki yürümez.
Her zaman zeka ve karakter kazanır, güzellik ve yakışıklılık bir yere kadar gider mevzu kişiliği karakteridir. Zaten gerçek aşkı yaşayan kişilere de dünya güzelini versen bi sevdiği etmiyor gözünde
Soru resminde yazan yazıya katılıyorum
Çok teşekürler
Rica ederim
Zeka kazanıyor ama karakter bilemedim
Rica ederim ufaklık
Cevap
35Cevap
Güzellik görecelidir, zeka değildir. Güzellik kavramı bir ilişkinin başlaması için yeterli iken, o ilişkiyi devam ettirebilmesi için yeterli bir kavram değildir devreye zeka girer. İkiside genetik olup, tek başına hiçbir işe yaramaz. O yüzen ne güzel, ne yakışıklı, ne de zeki, önce insan olanı bulun sonrasına sürüm güncellemesi yaparsınız.
Bknz: "Yüzü güzele kırk günde doyarsın da, huyu güzele kırk yılda doyamazsın".
En kötü öldüğünde arkandan konuşan olmuyor. Zeka ise hayat için en önemli unsur.
Evet, bunun kaçınılmaz bir son olduğunu düşünüyorum..
Elbette karakter ve zeka kazanır dışı güzel olupta içi boşsa hiç bir anlam ifade etmez bir gün geçer de ömür geçmez onunla insanın sohbetine ufkuna karakterine saygısına sevgisine tutulur insan yüzünü güldürür her daim
Sorunda burda zaten. Yakışıklılık güzellik araya araya eglenilecek ve evlenilecek ayrımı burdan çıkıyor. Bu yüzden önce eğlenecek sonra evlenecek arayanlara kocaman bir NAAHHH çekiyorum. Gitsin eğlendiği tiplerle evlensinler. 😎
Tabi ki. Zeka ve karakterleri uyuşmadıktan sonra bir ilişkinin yürümesi zor. Beraber oturup muhabbet edip, hayatın sıkıntılarını paylaşamadığınız biri ile ömür geçmez.
Elbette öyle. Bir insanın, tipi, sohbeti ya da bir başka özelliği güzel olduğu için etkilenirsin, seni onun yanında tutacak olan şey ise güzellikleri değil zekası, karakteri ve sana olan tavrıdır.🙂
Şu tipimle yıllarca peşimden ayrılmayan insanlar varsa ya karakterim ya zekamdan ya da muhabbetinden kaynaklı. Bence de her zmaan kazanıyor.
Kadın belli bir yaşa kadar takılır pek zekaya karaktere bakmaz belli bir yaştan sonra erkeğin statü parasına onu rahat ettirecek mi değer veriyor mu ona bakar , erkek hep erkek zaten
Evet öyle güzellik veya yakışıklılık bir yere kadar zeka ve karakter öndedir daima çoğunluk buna katılmasada
Tabiiki super yakısıklı bır adam da beyın olmayınca ınsan buzzzz 🥶 gibi oluyorink😂
Günün sonunda zekaa beyın kazanır🥰
Zeka ve karakter günümüz şartlarında sınıfta kalıyor.
Kazanan, yakışıklılık ve para ve karaktersizce davranmak
Zeka ve karakter benim için önemli. İki muhabbet edemediğim, duygularımı paylaşamadığım insanla kalan ömrümü nasıl geçiririm.
Kesinlikle. İster para, ister fizik ile yarışa girin. Ortada zekâ varsa gerisinin bir önemi yok. Kazanan belli zaten.
Bu hayatta en sinir olduğum şeylerden biri karaktersiz şeref yoksunu p. ç insanların hep kazanması.
İletisim kurabildiğim muhabbet edebildiğim bir kadin. Görüntü geçici...
Karakter olmayınca zeka bir anlam ifade etmiyor.
Önce karakter.
Zekâ önemli tabiki ama insanlık olmadıktan sonra da ne bileyim
Kesinlikle doğru. Zeka ve karakter çok önemli. Aksi takdirde hiçbir şeyin anlamı olmuyor.
Ama hep ilk tercih edilen onlar oluyo işte kimse karaktere kolay kolay bakmıyor
Buna kesinlikle katılıyorum.
İki birleştiğinde süper güçsün
Görsele yüzde bin katılıyorum 🙂
Zeka çok önemli bir nimet, kullanabilene.
Kazananı zeka ve karakter mi belirliyor :)
Evet yaa ne kadar da doğru söylenmiş
Ülke olarak IQ muz 140 zaten 🤦♂️😂
Her şeyin sonunda kazanan ben olurum
Kesinlikle öyle, katılıyorum.
Kesinlikle zeka ve karakter
Zekaya inanmıyorum çok çalışmak ve azimle bence
Uzun bir zaman sonra olabilir
her savaşın sonunda..
Evet
Aynen oyle
Her zaman değil
Evet aynen öyle