Kişilik & Karakter Görsel deki kaç maddeyi yapıyorsunuz? dark_night_judge Takip Et Yoda Yaş: 105 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor İlerleme kaydediyor muyuz görelim..🙂 Güncellemeler+1 yıl Güncelll Görsel deki kaç maddeyi yapıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Ms26Ms Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Platonun dediğine çıkıyor maddeler. Biraz üşengeçliğim dışında herşey yolunda 😂 1 0 Yorumla
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 38% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. 2 ve 10 dışında hepsini yapıyorum/yapmaya çalışıyorum. 2 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hepsi gerekli maddeler isteğim dışında yapamadıklarım azda olsa var. 1 0 Yorumla
AltOfEverything Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Bu maddeler evrensel sabit değil, başarının anahtarı herkeste farklı olacaktır. 1 2 Yorumla dark_night_judge +1 yıl Sakin ol, sadece merak ettik kim ne yapıyor. Yorumla AltOfEverything +1 yıl Sakin olmak ne alaka, görüş yazdım Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,3b cevap paylaştı. 2 ve 10 hariç aşağı yukarı öyle davranıyorum. 😃 2 0 Yorumla
nuronlinecom Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 655 cevap paylaştı. Hepsini yapıyormuşum ben 😳 şaşkın ve'si yok 😄 1 0 Yorumla
Cassie_Robichaud Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl 2 ve 8 hariç hepsini yapıyorum. 1 0 Yorumla
desparandum Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 758 cevap paylaştı. 2 hariç hepsi ile beraber yaşıyoruz 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl ~10/10 👻 1 3 Yorumla dark_night_judge +1 yıl Seni biliyorum, hayalet seni..🙂 Cevap sahibi +1 yıl Gizli de olamayacağız desene 🤦♀️ dark_night_judge +1 yıl Hayaleti koymasan anlayamazdım..🙂
halilim123 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. 6 tanecik 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Platonun dediğine çıkıyor maddeler.
Biraz üşengeçliğim dışında herşey yolunda 😂
2 ve 10 dışında hepsini yapıyorum/yapmaya çalışıyorum.
Hepsi gerekli maddeler isteğim dışında yapamadıklarım azda olsa var.
Bu maddeler evrensel sabit değil, başarının anahtarı herkeste farklı olacaktır.
Sakin ol, sadece merak ettik kim ne yapıyor.
Sakin olmak ne alaka, görüş yazdım
2 ve 10 hariç aşağı yukarı öyle davranıyorum. 😃
Hepsini yapıyormuşum ben 😳 şaşkın ve'si yok 😄
2 ve 8 hariç hepsini yapıyorum.
2 hariç hepsi ile beraber yaşıyoruz
~10/10 👻
Seni biliyorum, hayalet seni..🙂
Gizli de olamayacağız desene 🤦♀️
Hayaleti koymasan anlayamazdım..🙂
6 tanecik
Erken kalkmak sadece
5 tanesini