Kimi insanlar küfrü samimiyet göstergesi olarak algılarken kimisi ise samimiyetsiz olarak bakıyor. Küfür kimisini rahatlatır kimisine rahatsızlık verir. Sizde durumlar nedir, ne düşünüyorsunuz?
Küfür etmek samimiyet göstergesi mi, samimiyetsizlik mi?
Samimi arkadaşlarımın yanında küfür ederim. Az biraz ağzım bozuktur. Eşimin yanında ise çok rahatım. Ağzım çok bozuktur. Samimi olmadığım insanların yanında aşırı dikkatliyim. En ufak imada bile bulunmam. Yerine göre doz ayarlaması yapmak samimiyet göstergesidir. Aksi durum itici olur.
Yani şimdi hangi konuda hangi küfürü ettiği de önemli. Her cümlesinde ana avrat küfür varsa bu samimiyetsizlik ve terbiyesizliktir. Bilmiyorum ya ben küfür ile samimiyeti bağdaştırmıyorum.
Aslında alakası yok ama bir de şöyle düşünmek gerek kime ve hangi küfür ettiğine göre değişir çünkü bazı küfürler kötülemekten çok daha çok böyle sevimlime gibi bir şey
Her zaman olmasa da bazı durumlarda, evet samimidir. Karşında biri olmasına bile gerek yok, o an kızgınsındır, içinde fırtınalar kopuyordur, bir yerde o yıldırımın düşmesi lazım...
Eğer ağza geliyorsa ve sırf çekinildiğindrn edilmiyorsa samimiyetsizlik oluyor ama sırf samimi görünmek için edilen küfür de ağza oturmuyor ayarı tutturmak lazım
Küfürün de bir anlamı var. Noktalama işareti gibi her cümlenin sonuna konuyorsa samimiyetsizlik. Öylesi bana rahatsızlık veriyor. Ara ara yeri gelince edilmesi lazım.
Zaman zaman küfürlü konuşuyorum ama bu her zaman olmamalı o zaman çok basite indirger insanı.. Yerinde zamanında ve dozunda olması önemli.. Keyifli günler..
Bana sadece ergen kız çocuklarının havalı olduğunu düşündüğü için küfür etmeleri komik geliyor. Onun dışında insanız çıkıyor ağzımızdan samimiyetsizlik değildir.
😁Herkes neyin dogru oldugunu biliyor yahu soyle sorular sormayin kufur etmek gunah bir kere.. Bunu ben demiyirum kurani kerim soyluyor.. Herkeste gunah oldugunu biliyor bunun uzerine samimilikmi degil mi diye tartisiliyor mu hala? Kendini sorgulamayan insana aciz deniyor
Duruma göre.. pek kullanmam ama bazen gerekli. Mesela bölüm sonu bosslarinda 😄 küfür günümüzde tepki gostermek sebepli olmasindan daha çok samimi ortamda ağız alışkanlığı sebebiyle kullanılıyor
Küfür sevmem ama sinirli olunca ve edince rahatlıyor insan ne yazık ki..
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Küfürden küfüre fark vardır, ama küfür samimiyet göstergesi olamaz. Samimiyet böyle basit bir şey değil. Küfür etmek rahatlıktır, ama çoğu zaman kalitesiz bir tavır gibi gelir.
Ben rahatsız olan taraftayım. Bazen sokakta bile öyle iğrenç küfürler ediliyorki ama adam farkında bile değil çünkü alışmış dili sürekli söylemeye keşke düzelse bu durum.
Kendine bakmadan milleti eleştiren insanlara küfürlü bi şekilde gülerek ulan ******** kendine bak önce diyorum bozulup kalkıyorlar hak edene küfredin herkesin yaşantısına bi yorumu var ibnelerin 😁