+1 yılSelam kuzuuu
eğer söylemelisin vardır bir sebebi yani mutlaka ortak bir şey vardır ki ben söylememişimdir bir şeyler engel olmuştur bu zamana kadar söylememişim akmış gitmiş üstünden ne kadar su gerek yok söylemeyin bilmesin öbür tarafta zaten herkes her şeyi görecek gerek yok.
eğer illaki de bir şey söylenmesi gerekiyorsa soruya cevap ver diyorsan bu site ilk katıldığımda ben birini seviyordum hatırlıyorsun sattı hepiniz biliyorsunuz 39 yaşında biriydi ben de 20 yaş büyüktü ona onu çok sevdiğimi söylerdim evet şu an içimde ona karşı artık bir şey kalmadı sadece benim için normal bir ama ben iki yıl boyunca onu çok sevdim ve bunu söylerdim ona bunu bilmeli çünkü küçümsenecek bir şey değildi tek taraflı da olsa ben gerçekten bir şeyler çektim onun için.
onun için kaç kişiyle ters düştüm yeri geldi kavga ettim geri geldi dayak yedim geri geldi dayak attım kendi annemle bir ters düştüm onun için zamanında benim için önemliydi bunu bilmesi gerek onun için bu kadar fedakarlık ettiğimi bilmesi gerek ben onun için ülkemi değiştirdim ben Türkiye’de mutluydum aslında yani mutlu gibiydim ama sırf orada altı kazanç kendine az geliyor emeği boşa gidiyor peki ben onu buraya getireyim diye kalkıpta yurtdışlarına geldim bu yaptıklarımı bilmesi gerek.
#perso30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSeni aslında hiç sevmedim.
Aşkından gözüm kör oldu sandın sanırım...
Ben aslında sende biraz mutlu olursun diye kendi hayatımdan vazgeçmeyı göze almışım.
Evet kim kime yapar kı bunu bu zamanda pek inandırıcı gelmiyor kulağa
Ben sınırlarımı çok zorladım
Senin teşhisi konulamayan kansere yakın bir hasta olduğunu öğrendikten sonra sen mutlu ol istedim ömrümü sana hediye etmek istedim
Benden 10 yaş büyüktün
Belli bir mesleğin işin yoktu
Bişeyler yapman için ben seni desteklemeye çalıştımm
Evet sevdim seni
Ama körü körüne aşık olmadım.
Bu benim insanlığım benim merhametim benim vicdanımdi.
Elimde değildi artık sadece sen mutlu ol yeterdi
Düşünsene seni savundum herkese
O hasta dediler,
Çalışmıyor dediler
Ben seviyorum olsun çalışır yapar eder dedim
Yatalak olsa bile ben bakarım vazgeçmem dedim
Çok şükür ben vazgeçmedim
Vicdanım tertemiz rahat ama
Sen de insansın sonuçta neyine güvendim ki bu kadar
Sen beni yarı yolda bıraktın
Hedeflerim var hırslarım var
Gençsin güzelsin evlenip gidersin diyip yarı yolda bıraktın.
Aslında bana kalsa sen yine böyle bir kötülük yapmazdın bana sen iyi bir insansın yakışmazdı merhametlisin..
Bana kalmadı işte herkes kendine yakışanı yaptı.
NOT; (Diyeceğim o ki vesselam
Allah var gam yok
Bir şey istediğiniz de allah'tan isteyin
Ve unutmayın ki siz ne yaparsanız yapın bir insanı değiştiremezsiniz.
Bir baltaya belli bir yaşa kadar sap olamayan birine güç veremezsiniz
O da Allahtan istesin.)10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
+1 yılBirisine sadece "sen nasılsın?" demek istiyorum. Ama söyleyemem. Bu imkansız. Çünkü o öldü. Sadece gökyüzüne bakıp seslensem belki beni duyar...
Diğer söylemem gereken şeyleri de söylemek için yeri ve zamanı olmadığını düşünüyorum. Biliyorum belki yarın çok geç olabilir ama çok ciddi şeyler. Öyle ha diyince söylenmeyecek, bütün hayatımı etkileyecek şeyler.
Ama siz yine de söyleyin. İçinizden ne geçiyorsa... Yarını beklemeyin. İnanın çok geç olabilir. Gurur falan dinlemeyin. Utanmayın, sıkılmayın...23 Yorumla- +1 yıl
@UDixon Amiinn
Evet birine çok şey söylemek istiyorum ama maalesef söyleyemiyorum. Çünkü zaman gerekiyor. Onu çok seviyorum ama elimden bir şey gelmiyor. Bunu belki tam anlamıyla bilmiyor hislerimi belli etmek istiyorum bazen bellide ediyorum ama anlayamıyor ya da anlamak istemiyor o yüzden beklemekten başka bir çarem yok.
117 Yorumla- +1 yıl
Aptal salak bişey sanırım bırak onu amaan
- +1 yıl
Onu çok seviyorum ama :/ :)
- +1 yıl
Gbersin boşver
- +1 yıl
Neden öyle dedin ki :/
- +1 yıl
Anlamıyormuş seni grizekalı baksana
- +1 yıl
Haklısın galiba da kalbime nasıl söz geçireceğim ki :/
- +1 yıl
Gerizeklı yani öyle mi
- +1 yıl
Başkasını bul boşver
- +1 yıl
Beni anlamadığına göre gerizekalıdır yani. Her şekilde belli ediyorum çünkü :/
- +1 yıl
Onu sevseydin arkasından grizekali demezdin dedirtmezdin
- +1 yıl
5 aydır çabalıyorum biliyor musun :( o kadar üzdü ki beni :( arkadaşlarım da canım o falan derdi ama hep iyimser yaklaşırdım :( beni üzüyordu ama seviyordum. Artık kaldıramıyorum ama nedense :(
- +1 yıl
Arkadaşların ne derdi? Anlamadım site değiştirmiş yazdığını
- +1 yıl
grizekalı yazmıştım :(
- +1 yıl
Vay be arkadaşların öyle diyor demek ki yazık onlara arkadaş mi sence onlar sözde sevdiğin birisi için bunu söylüyor sende izin veriyorsun
- +1 yıl
Kafam çok karışık :( herkes farklı bir şey söylüyor. Sevdiğim kişi beni hiç bir zaman desteklemiyor :( ne kadar böyle davransa da bana karşı ben hiç bir zaman kötülemedim onu :( Arkadaşlarım onu kötülediğinde her zaman arkasında duruyorum ama o benimle hiç ilgilenmiyor :( resmen platonik gibi bir şey ve beni çok hırpalıyor bu :( ben onu istedikçe o kendisinden uzaklaştırıyor :(
- +1 yıl
İsteme git o zman zorla güzellik olmaz git o aptal arkadaşlarınla takıl yazık size be
- +1 yıl
Bir akıl versen bana bir fikir versen :( desteğe o kadar ihtiyacım var ki :( bu durumdan bir çıkış yolu arıyorum.
Babam babalık yapma bakımından yetersiz (maddiyat değil), baba olmaması gerekirken oldu. Onu bu sebeple sevemiyorum ama bir yandan da babam olduğu için seviyorum. Onu sevdiğimi geç olmadan söylemek sevgimi göstermek istiyorum ama haketmiyor. İçimden söylemek gelmiyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnu seviyorum onu çok istiyorum sadece o bana sahip olsun istiyorum. Ondan başkası dikkatimi çekmiyor. Ondan başkası beni tatmin etmiyor. Ama söyleyemiyorum çünkü şu an konuşmuyoruz 😂. Zaten onu sevdiğimi söyleyemem kaçar benden. 😔
213 Yorumla- +1 yıl
Sürekli konuşmamda bozuyor iliski
Cevap sahibi+1 yılDoğruu
- +1 yıl
Benim yaşım 21 bu yaşıma kadar ilişkilerde iyi olamadım eninde sonunda bittiyor
Cevap sahibi+1 yılÖnemli olan uzun olması bitmemesi henüz formülü bulamadım🙄😔
- +1 yıl
Kimseye kendini balglama bence
Cevap sahibi+1 yılBağlansam bile bana verdiği tokat değerinde ki cevaplarını düşününce hata yaptığımı fark ediyorum. O an soğumaya başlıyorum zaten. Benimde gururum var.
- +1 yıl
Valla ben iyi anları. İnsanlar kime çok değer verirsen gider o yüzden kimseye değer vermem ama birine değer veriyorsan o benim kafamdaki insansa getirir evimin hanımı yaparim
Cevap sahibi+1 yılVayy be. Çok haklısın aslında birine değer verdiğini belli edince kaçıyor. O yüzden şu an konuşmuyoruz.
- +1 yıl
Bak benim yaşım 21 bu yaşıma kadar kimi sevdiysen gitti ve terk edile edilme bı hoş oldum artık bıktım eğer bı kişiyi seversem onu getirip evimin hanımı yapacam direk
- +1 yıl
Beni insanlar ve hayat çok yordu yalancı insanlar çok yordu 🤦🤦
- +1 yıl
Allah hayırlısını versin hakkınız da😄 özelden konuşsaniza kardeşlerim
Cevap sahibi+1 yılHaklısın
- +1 yıl
Gizli görüş sahibini rahatsız ettmek istemedim ama konuşmak istersen özelden yaz
Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı. Hayır yok öyle bir düşüncem bidaha düşüneyim hmmmm hayır yok 😅
34 Yorumla- +1 yıl
Gıcık 😂😂💜
- +1 yıl
Sendeee
+1 yılsırlarım var ama bana özel kimsenin bilmesine gerek yok
17 Yorumla- +1 yıl
Tamam sormadık say o zman beyefendi 🤷
- +1 yıl
sen kimse misin aşk olsun :D
- +1 yıl
Ben kimse değil miyim 😭 neyim ben
- +1 yıl
henüz sadece bir karamelasın..
- +1 yıl
Allahım nerelere gideyim ben 🤧🤧🤧
- +1 yıl
kır dizini otur evinde evinin erkeğini bekle :D
- +1 yıl
Haklısın 💅
Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Burda hoşlandığım birisi var.. Söylesem mi söylemesem mi bilmiyorum 😊
12 Yorumla- +1 yıl
Söyleme boşver
Kendisini arzuladığımı söylemek istediğim kadınlar var. Biri hariç tamamından olumlu sinyal alıyorum ama o biri de beni çok heyecanlandırıyor, en çok ona söylemek istiyorum. Ne yapsam diye KS'de mi sorsam acaba :D
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 504 cevap paylaştı. Var Var da ne kadar Söylesem de anlamayacaklarini bildiğim için boşverdim, onlara söylemesem de olur artık...
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılYooo geneldeeee söyleeyeceğimmm seyleriii söylerim sonra söylemek veya içine atmak bana göre degil, açık sözlüyüm..
10 Yorumla Yok oyle bir durum da Şu an . Ben zaten kalp kirmayi becerebilen biriyim dobralik diyemiyorum buna 😂
10 YorumlaÇok şey var sustuğum. Ancak konuşmamın bir faydası olmayacak. Kalp kırıklığı olarak geri döneceğini bildiğimden ve sevdiğimden susacağım. Gerek yok.
10 Yorumla
+1 yılİçimde hiç bir şey tutmuyorum artık. Kim neyi hakediyorsa hakkından fazlasını duymuş eksiğini duymamıştır.
10 Yorumla
+1 yılSöylemem gerektiğinde söylerim zaten şu an öyle bir durum yok.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuradan bir hanfediye karşı özel şeyler hissettim ama açıklama yapmayı düşünemedim. Cidden sevmek insanı belli şekilde bir kalıba sokuyor. Hassas, kırılgan bir hal alıyor insan.
10 YorumlaBi tek hoslaniyosam onu söylemem başka her şeyi söyleyebilirim
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılTam aksine dan dun söyledim diye kızıyorlar... Sır mır tutamıyorum.
10 Yorumla
+1 yılÇok kişiye çok şey söylemem gerekiyor ve hiçbirine hiçbir şey söylemeyeceğim.
10 Yorumla
+1 yılBir kız seviyordum ama o evlendi nerdeyse 6 sene oluyordur ama ben ona hala onu eskiden sevdiyimi söylemek istiyorum ama söylememem gerek
13 Yorumla- +1 yıl
Söyleme
- +1 yıl
6 sene mi🙄
- +1 yıl
Aynen kendisi amcamın kızı 4 yıl önce söyliceyim de benden uzaklaşır aramız soğur diye söylemedim
+1 yılbabamla bir konuşma yapmam lazım ama çok üşeniyorum vereceği tepkileri duymaya
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖylem bir düşüncem yok. Ama bir kişinin herhangi bir tavrını beğenmediğimde açıkça söylemek isterdim.
~söyleyemiyorum çünkü vicdanım susturuyor 👻10 YorumlaYani olabilir. Tekrar konuşabilirsem söylerim belki.
10 Yorumla
+1 yılBirine onu sevdiğimi ve onu kimseye değismeyeceğimi söylemem gerek.
10 YorumlaBirçok şey varda
İtiraflar
İstekler
Korkular
Ooo say say bitmez10 YorumlaBirinden hoşlanıyorum ve onun bunu bilmesini isterdim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöyleyemediğim şeyi söyledim ve mutluyum şimdi 🥰🥰
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVar. Birini tavlamaya çalısıyorum burada😀😀😀
Acelem yok zaten. Bir yıla kadar tavlarım.20 Yorumla
+1 yılBenim yok açıkcası. İlerde söylemediğim için, içim içimi yiyeceği için zamanın da söyleme taraftarıyım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenden nefret ediyorum. Gözlerim açıldı. Gördüklerimin sebebi sadece sensin
10 YorumlaŞu an öyle bir şey yok
21 Yorumla- +1 yıl
🤧
Aileme söylemem gereken şeyler vardı ama üstünden zaman geçti artık bir önemi kalmadı.
00 YorumlaAileme bir sey soylemem lazim da iste
Dogru zamani bekliyorum...00 Yorumla
+1 yılVar ama bende kalması kendi açımdan daha iyi olacak.
00 YorumlaVar içime attığım bazı şeyler
13 Yorumla- +1 yıl
Atma
- +1 yıl
Yazık etme kendine
Galiba eski sevgilime yaptıklarının ona neler kaybettirdiklerini, bana neler kazandırdığını söylemek olurdu.
10 YorumlaVar ama daha zamani degil herhalde 🙂
14 Yorumla- +1 yıl
Hmm
- +1 yıl
Tamam beyefendi 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 506 cevap paylaştı.
+1 yılSöylemem gerektiğini düşünüyorsam söylerim..
11 Yorumla- +1 yıl
Tamam apla 💜
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanırım yok soylesemde kimse anlamaz kafasindayim..
10 Yorumla
+1 yılO kadar çok şey var ki sevgilimi aldattım okulum yarım dönem uzadı aileme söylemedim
10 Yorumla
+1 yılSevdiğin bir insan ise birisi arkasından kötülük planlıyorsa bunu söylerim
10 YorumlaEvet Tüm İnsanlara söylemek istediğim şey var.
20 YorumlaSöylesem ne değişir ki diye düşünüyorum
20 Yorumla
+1 yılEvet var. Bende saklı kalması en doğrusu
10 Yorumla
+1 yılSeni hala ölesiye seviyorum
10 YorumlaSöylemeyi düşünüyorum ama cesaret yok.
10 YorumlaVar ama buraya yazarsam söylemiş olurum
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılIçimde kalsa daha iyi🤫
10 Yorumla
+1 yılHayır yok. Söylemem gereken şeyleri söylerim
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Hayır yok
10 Yorumla
+1 yılHepinizin Allah bin türlü belasını versin. 😃😃
10 Yorumla
+1 yılSöylerim yarın buluşucaz
10 Yorumla
+1 yılEvet var.
Ama söylemem bende kalır.10 Yorumla
+1 yılVar sana seksten bahsedecektim ama birtürlü yapamadım işte söylüyorum
Kızmak yok ama 😀010 Yorumla- +1 yıl
@LacivertGandalf değilim aşırı moralim bozuk kafa dağıtıyorum
- +1 yıl
Hayırdır
- +1 yıl
Şerle işim yok tamamen hayır
- +1 yıl
Git hayrını başka yerde yap o zman burası hayır kurumu değil
- +1 yıl
Birine henüz söylemediğin ama söylemen gerektiğini düşündüğün şey nedir?
Ben bu soruya istinaden içimden geldiği gibi yorum yaptım
Zaten bende eklisiniz ozelınız acık olsaydı ordan yapardım
şu an soru sordunuz tam istediğim gibi size söylemek istediğim sorunun içimden kalan bir cevabıdır lütfen kızmayın - +1 yıl
👍🏻
- +1 yıl
Ama cevabımı kaç kişi beğenmemiş bakarmısın
Haksızlık ama - +1 yıl
Şimdi bu cevabım şermiydi hayırmı?
- +1 yıl
Hihi
- +1 yıl
Ozelını bana açarmısın
+1 yılYok çünkü söyledim gitti
010 Yorumla- +1 yıl
Söyledin gitti mi söyledin de gitti mi
- +1 yıl
Olacak bu iş sanki sndndnmd
- +1 yıl
😏😏 hayırlsi
- +1 yıl
Düşüp bayıl * ben şimdi dndbnd
- +1 yıl
Tutarız sksk
- +1 yıl
O tutsun aksnns
- +1 yıl
Düş o zman ne haliniz varsa görün çokta tinn
- +1 yıl
Kıskan snsnmd
- +1 yıl
Çatladım ayolll sksksk
- +1 yıl
Delirdik kız ikimizde smdnmd
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrilacağimi soylemem gereken bir iş.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Evet bazı şeyler var
10 Yorumla
+1 yılHerkez birgün gider
10 Yorumla
+1 yılHer şey söylendi şimdi onlar düşünsün.
10 Yorumla
+1 yılYok böyle bir şey
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır yok
10 Yorumla - Devamını Gör (14)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne