Arkadaşınız ya da flört fark etmiyor genellikle mesajlarınıza geç dönen ama baya geç sizinle konuşurken sohbeti beklemeden giden sonra yine uzun süre gelmeyen bir şey olduğunda genellikle sizi suçlayan kendi yapınca sıkıntı yapmayıp siz ona aynısını yapınca triplenen insanlar neden yaparlar böyle durumlarda kendinizi çok fazla o kişiye karşı hata yapmış hissetmemiz normal mi
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
öyle kişilerin neden hayatında yerleri var peki
Çünkü ben hâlâ gerçeği görmekte direniyorum oule bir şey ki her şey de mi hatalı ben olurum böyle olunca o kişiye karşı çok suçlu hissediyorum vee o uzaklaştıkça üstüne düşüyorum s*lak gibi ama benimde kalbim kırılıyor o kadar üzerime düşülmuyor
öyle insanları hayatında cıkarmalısın, yararları yok bari zararları olmasın dimi
Ama kıyamıyorum çoktandır konuştuğun biri vee sürekli manipüle edildiği için durum sen kendini otomatikman suçlu hissediyor vee üzülüyorsun oysa ki bahaneden başka birşey değil yaptıkları
sen kıyamazsın ama sana kıyıyolar
Bak şu an mesela yazmıyor üzülüyorum içim acıyor yaa ben herkesle samimi olan anlasan biriyim kötü biri değilim neden yaparlar bunu neden yaa
Bu konuşmadığım arkadaş erkek ama arkadas yani onunla yaşıyorum bu sorunu bir şeyi bahane etti naparsan yap artık bilmem ne sürekli şöyle böyle oluyor kafasına geçti bende dedim senin hatalarını ben görmezden geliyorum ya da bir seu yaptığında sıkmamak için anlayış gösteriyorum üst üste olunca tepki veriyorum ama bu hiç sormadan anında yapıyor bunu değer verre böyle yapmaz ki insan bahane aradi bende yazmıyorum
Şu an senden baska kızlarla ilgilendiği için olabilir
O arkadaşımdı ama sevgilim ya da flortum değil erkekti
yazma en iyisi, arkadas da olsan senden daha iyi vkit gecirebileceği arkadas buldumu seninle ilgilenmez
Bu tam olarak serefs*zlik olmiyor mu ama demek ki beni tam sevmemiş kaç aydır konuşuyoruz o hata yapınca ben bu kadar ustelemiyorum sadece bir şey sormuştu bende niye sordun dedim ama cidden merak etmiştim o da merak ediyorum vs vs demişti öyle kald i neymiş sürekli hata yapıyor musum shshsh bahanenizi s*kym yahu
sen onu neden bu kadar önemsiyorsun onun gibi heryerde birsürü serfsz var zaten
Ne bileyim ş*rfsiz değildir diye düşünüyorum sevdiğim biriydi 6 aydır arkadaşız dile kolay öyle ha deyince nasıl bırakayım
Ama arkadaşız yaa arkadaş @q nasıl iyi biri bulup gidiyonuz yaa insanın vicdanı sızlar
Sürekli hatalı duruma ben düşmekten yoruldum bir şey oluyor ben suçluyum heo o yapınca görmüyor ama
sana deger vermeyen biriyse 6 ay ya da 6 yıllık olamsının önemi olmamalı, hoslanıyorum belki ileride sevgili olabiliriz diye aklından geciriyosan bu yularıdaki öfkene hakveririm
Ve böyle yapmasının nedeni de gecen konuşurken nerdesin dedi arkadaşlaydım dedim dedi ki erkek dimi vs dedim erkek olduğunu nerden çıkardın ne alaka dedim o da öyle sordum dedi neden sordun dedim söylesene vs dedi söylemedim bende sonra dedim idafe et kankaa bugün modumuz düşük falan baktım naparsan yap bilmem ne diyor bu da bahane yani alındığı şeye bak@q
Yok ben ona baglandım çünkü uzun süre oldu insan bir eşyasına hemen bağlanıp kaybedince üzülüyor insaniz biz
bu bahaneye sıgınan biri böyle bi bahane bulmak için cok fırsat kollamıstır, bulamayınca bunu bahane etmiş napsin
sende ki bu baglanma normal arkadaslık degil diyorum arkadas sadece diyosun, sadece arkadasım diye bana yalan at okey ama kendini kandırmaya ugrasma bari😔
Demi sennce de saçma değil mi
Yani bu bir bahane değil mi
Şaka gibi zwjzjjj
Ulam ne zararım oldu size @q her kötü şeyde destek olmak istedim yazmadığınız zamanlarda merak ettim aramak istedim. paraya ohtiyaciniz olduğunda elimden geleni yapmak istedim ben bunları hak etmedim
bahane degil ama bunu bahane gösterip senden uzaklasmak istemesinin de bi sebebi olmalı
Vardı sebebi görüntülü k9nusmayan biriyim o şey istiyor fotoğraf atayim arada bunları yapamayan biriyim bunlar için de olmuş olabilir sanal çünkü
Ne yani yine ben mi suçlu oldun
Oldum
Nasıl bahane degil
msjıma bakarmısın?
Sana değer vermedikleri için
Değer vermiyorsa neden yazıyor konusuyor
Konuşmayı direkt keselim o zaman
Kesinlikle bunu yap
Menfaati vardır seninle konuşurken
Arkadaşız sevgili değiliz ama erkek
Sanal
Çoktandır konuşuyoruz vaglandim bir nevi ama sürekli benden beklenmesi garip