👉Bence evet , eşler her yönüyle birbirlerine muhtac olmalilar, her konuda birbirlerine susamalilar, kilit gibi olmalilar, güçlü bireyler için güçlü ailelere ihtiyaç vardir
👉Bir önceki neslin hatalarinin , yanlislarinin sonuclarini şimdi ki nesil çekiyor, kimi egitimini, kimi işini , kimi maddiyati evliliginden üstün görüyor!
👉Şuan erkeklerin de kizlarinda birçoğu ben kimseye muhtac değilim, istediğimi alabiliyorum, istedigimi yapabiliyorum, yaptırabiliyorum, istediğim kişiyle olabiliyorum, neden evleneyim o zaman? diyerek evlilikten kaçıyor
Sonuc olarak kim ne derse desin, maddiyati ve egitimi "kendi ayaklari üzerinde durmak" olarak gören kizlar ile, " hicbir kiza muhtac değilim, istediğimle yatar, istediğimle kalkarim" diyen erkekler arasinda FARK YOKTUR.
Hep böyle bir evlilik hayal etmişimdir... evlendim Allah'a hamdolsun bir evlat sahibi de oldum... ama gel gör ki eşim para para para demekten başka birşey bilmediği için... sonun da bitti zaten... ama ben de bittim... yorumda ne güzel yazmış ya bir bacım gök le yer gibi olmak diye... gözümden yaş geldi... keşke Rabbim nerde?
Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı.
Eşler, arkadaşlar, dostlar vs tüm insanlar. Hepimiz birilerine muhtacız ve bu muhtaciyet karşılıklıdır. Bundan gocunmak veya ben muhtaç olmayacağım şeklinde çabalar boşa kürek çekmektir. Mahalledeki bakkaldan, bindiğiniz minibüs şoförüne kadar karşılıklı muhtaciyet hayatın gereği ve gerçeğidir.
Başımızın tacı Peygamber efendimiz sallallahu aleyhi ve sellem... O'ndan başka kim soylebilir ki zaten... Ne iyi etmişsin de paylaşmişsin... Allah sende de razı olsun...
Evet... çok dokundu... yeminle... düşünsene bi ben bir erkeğim ve eşimi gök kubbe gibi sarmalamışım ona gelecek taşlar ya da kötülükler ya da her neyse bana gelsin ben onu korurum Allah'ın izniyle... O da bana yer olmuş yanına yatayım da yaralarımı sarsın diye... Var mı böyle bir sevgi böyle bir aşk var mı... böyle bir sevginin üstüne kurulan yuvayı aileyi hayal edebiliyor musun?