Kimseyi tanımadığım için profillerinize ufak bir göz gezdirip öyle tahminde bulunacağım..😀
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Normalde bu soruları es geçerim veya alaya alırım ama bir kaç gündür görüyorum seni çıkıyosun karşıma. Merak etmedim de değil. Neyse yap bakalım hadi
Beni görmen imkansız çünkü daha dün geldim:)
Arkadaşlarında her hafta halısaha maçı yaparsın. Uzun süredir kız arkadaşın yok ve olmasını çok istiyorsun.
Bende dün sabah saat 6 ya kadar buralardaydım:) bir kaç soruda paylaşım yaptığını görmüştüm
İlk dediğinde yanılıyorsun uzun zamandır halısahaya gitmiyorum 😄 İkinci tahmininde susma hakkımı kullanıyorum
Ywp bakalım yavrum.. ama yanıyorum bitiyorum de havalısın de.. şimdi söyle nasıl😁🤓😖
Bulunabilirsin, ama porfil gizli benim. Takip atmalısın.
Tabi buyur..
Hayatta çok istediğin bir şey var bir türlü olmuyor. Yinede bundan fazla dert yanmıyorsun. Oluruna bırakmışsın, fazla arkadaş çevren yok genelde ailenle vakit geçirirsin. Dışarıda pek takılmazsın
Ön yargılarını dinliyorum jdjjfc
Çok az arkadaşın var, insanları ve yaptıklarını pek sevmiyorsun. Birisi tarafından kalbin kırılmış
Son cümleye kadar o kadar doğru ki son cümleyi de haklı çıkarmak için anılarımı yokluyorum.
Diğer yorumlara da baktım acaba hepsi olur şeyler mi diye yok, onlar bana kesinlikle uymuyor mesela.
Yap bakalim merak ettim 😊
Hayattan çok sıkılmışsın, sürekli monoton ilerleyen bir hayatın var. Biraz farklılık ve heyecan arıyorsun
Bu zamanda herkes ayni bee
Merak etmedim değil, ne diyeceğini.
Buyrub yapabilirsiniz
Görüşüm altında sacmala
Bana da bak bakalım 😊
Pekii
Biraz asabisin, insanlara karşı mesafelisin. Tanıdıkça yumuşayan bir yapın var. Ciddi ve olgun bir karakterin var, pek çocuklaşmayı sevmezsin
Tanıdıkça değil ben her zaman çok sıcakkanlıyımdır, diğer tespitlerinde haklılık payın var
Bulun bakalım ne diyeceksin😀
Elbette 😃
Olur
Bakım yapmayı seven bir erkeksin cildine yansımış. Tarz giyinen kızları peşinden koşturup üzen birine benziyorsun ama aradığın aşkı bulamamış gibisin. Kalabalık bir arkadaş çevren var. Kendi spesifik düşüncelerin ve hayat tarzın var
Olurr evett🤗
Bakım yapmayı ve kendinde değişiklikler yapmayı çok seviyorsun. Sabit olmayı sevmiyorsun. Fazla arkadaş çevren yok uzun yıllardır birlikte olduğun az sayıda kişiler var hayatında
Ohaa evett. Bu yorumu nasil yapiyorsun
Kontess pisişik güçlerimle💁♀️
Kahve fali vs bakiyor musunuz pekii
Bu konuda benden daha iyi arkadaşlarım olduğu için pek baktığım söylenemez, faldaki şekillerden anlam çıkartamayorum. Genelde insanların resmine ya da yüzüne bakarak daha iyi analizler yapabiliyorum☺️
Anladimmm
olur alirim bir dal
Şu an ki hayatından hiç mutlu değilsin, değiştirmek istediğin çok şey var ama gücün yetmiyor. Zamana ve oluruna bırakmışsın bazı şeyleri
yuh cidden nasil bir sezgj
💁♀️
Bulun
Teknoloji ile aran çok iyi, oyun oynamayı ve film izlemeyi seviyorsun. Geceleri yalnız geçirip karanlık ortamda müzik dinliyorsun. Bir enstrüman çalıyorsun
Profil olarak doğru bir yorum, benim hakkımda olarak tamamen yanlış bir tahmin ama olsun teşekkürler.
Rica ederim
Hadi bakalım 😊
Doğayı ve yürüyüş yapmayı çok seviyorsun, kalabalık ortamlardan ziyade sessiz sakin dingin ortamlarda olmayı tercih ediyorsun
Evet çok haklısın 😊
Olur bulunn
Sivri dilli ve dobrasın, bazen ani çıkışlarından pişmanlık duyabiliyorsun. Aşktan yana pek yüzün gülmemiş. Zaman zaman yalnızlık hissettiğin oluyor ama hayata karşı dik durmayı başarabiliyorsun
Evett bildin 😘😘Teşekkür ederim ayrıca zaman ayırıp yazdığın için 😌
Rica ederim ben teşekkür ederim ne demek🥰
Çabuk söyle 😃
Uzun bir süre yalnızlık çekmişsin. Hayattan nefret etmişsin yinede bir umut diyerek tutunmaya devam etmişsin. Futbolla aran çok iyi iddia falan oynuyorsun. Halı saha maçlarına gidiyorsun
Nostradamos'un torunu mu desek sana kız? Futbolcuyum zaten 😃
💁♀️
Şükür iddiayı bıraktım imana geldim. dgff
Tabi
Karşı cins ile arana mesafe koymayı seviyorsun pek muhattap olmuyorsun. Kendi eğlencene ve keyfine bakıyorsun.
Çok doğru tahmin, teşekkür ediyorum
Tabii ki, Merakla bekliyorum :)
Araba tutkunusun arkadaşlarınla gece arabaya doluşup gezmeyi seviyorsun. Kalabalık bir çevren var
Bulun.
Etrafına kalın duvarlar örmüşsün, içeriye herkesi almıyorsun. Sadece uzun süredir tanıyıp güvendiğin kişilerle samimi oluyorsun. Diğerleriyle pek muhattap olmak istemiyorsun
Hayır
peki
Tabii
Araştırmaya ve öğrenmeye meraklısın, yeni yerler ve bilgiler keşfetmeyi seviyorsun. Ama bir süredir yalnızsın ve hayatında sana uygun biri olsun istiyorsun
Aa canım benim teşekkürler, sen kâhin olmalısın 😍😘
Rica ederim teşekkürler💁♀️
Olur tabi
Bilgisayar oyunları ile aran çok iyi en çok parayı teknolojiye harcıyorsun. Fazla arkadaş çevren yok sadece 1-2 samimi dostun var
Pek tutmadı ama olsun :)
Teşekkür ederim
Olur tabi.
Bakım yapmayı, şık giyinmeyi ve para harcamayı seviyorsun. Gösterişlisin, bebek etiler gibi lüks bölgelerde takılıyorsun. Bir evcil hayvanın var
Hadi bulun bakalım
Sanatın sanat için değil toplum için olduğunu savunanlardansın. Kendi çapında şiirler yazıyorsun
Güzel şiir okurum. Şiir yazabilmeyi çok isterdim ama bende o yetenek yok.
Sanat konusuna gelince benim bakışım sanat sanat içindir.
Yani iki tahmin de yanlış. :)
Sağlık olsun:)
Hadi bir tahminde daha bulun. Belki bu tutar :)
Tamam bulun🙄
İnsanların senin hakkında ne düşündüğünü pek umursamazsın, kafaya takan bir yapın yok
teşekkür ederim 🙏🍀 bu hayat onu bunu takacak kadar uzun değil maalesef onun için her anın tadını çıkarmaya bakın saygılarımla🙏🍀
İstemem
Peki
Güzel kektir.
Severizz
Olur
Genelde troll takılıyorsun, hayatı pek ciddiye almıyorsun. İnsanların senin hakkında düşündüğünü pek umursamıyorsun. Espri yeteneğin yüksek
Uuuuww tam üstüne bastın beybi🦋
Tabi
Bulun bakalım :)
Bulun hadi
Lütfen
Bulun bakalım
Olurr
Bulun bekliyorum
Alalım tahminleri
Hayır
Olur
buyrun efem
Bulunabilirsiniz.
Bulun bakalım
neden olmasın :)
olur😅
Bulun bakalım poncik
Bekliyorum.
tahmin et hadi
Oluur
Olur
Bulun bakiyim
İsterim
Bulun bakalım.
Olur tabiki
Tabii ki.
Evet buyurun. 😊
Bir süredir bitmek bilmeyen dertlerin var ama salmışsın pek umursamıyorsun. Gezmeyi ve hayatım tadını çıkarmayı seviyorsun pek evde takılmazsın. Uzun süredirde bir sevdiğin var
Ne kadar da doğru 👍
Olur hadi bakalım
Pek evde takılmayı sevmiyorsun, gezmeyi ve arkadaşlarınla vakit geçirmeyi seviyorsun
👏🏻👏🏻 Tebriklerrr
tabi buyrun..
Peki bakalım
Milletçi duygun çok yüksek spor yapmayı çok seviyorsun.
🇹🇷🇹🇷💪💪