Kişilik & Karakter Sizi daha önce stalkladım mı stalklamadım mı söylim mi? sweetdreams25 Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor ben sweet dürüst olucam söylicem bazılarınızı her gün stalklıyorum ne yapmış dige merak ediyorum Güncellemeler+1 yıl www.youtube.com/watch Güncellemeler+1 yıl profimi gizli diyonuz ya oldugu kadar staklamaya çalıştım oldugu kadar artık Sizi daha önce stalkladım mı stalklamadım mı söylim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sevmedim deme bana bana elde avucta yok kalpte yaralar var hayatım yalandan ah knkm ah 1 2 Yorumla sweetdreams25 +1 yıl her gün staklarım kanka senine oldu yine Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Knkm sin birtanemsin❤️❤️❤️🌹🌹🌹🙏🙏🙏 Yorumla
aimzeze Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Beni sgalklaman mümkün değil, çünkü bugün yeni açtım bu hesabı. Ama ben seni stalkadım mı sence? 1 4 Yorumla sweetdreams25 +1 yıl yok beni kesin staklamadın sen hiç kimse staklamıyo beni Yorumla aimzeze +1 yıl Yanıldın maalesef...Profilin çok dikkat çekiyor :-) Yorumla sweetdreams25 +1 yıl yiaa çok teşekkür ederim çok mutlu etin beni Yorumla aimzeze +1 yıl Önemli değil, ben de teşekkür ederim bu sıcak ve samimi tavrın için 😊 Yorumla
Mordekaiiiii Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Seni bir yerden hatırlıyorum ama çıkartamadım. 1 6 Yorumla sweetdreams25 +1 yıl bende seni çıkartamdım neyse bugün 2 dk önce stakladım seni Yorumla Mordekaiiiii +1 yıl Biz konuştuk diye hatırlıyorum Yorumla sweetdreams25 +1 yıl öyle mi ya önce hesabını ismi neydi belki hatırlarım Yorumla Mordekaiiiii +1 yıl Bir sürü değiştirdim ya 🤣 Yorumla Mordekaiiiii +1 yıl Hatırlamıyorum gerçekten 🤣 Yorumla Mordekaiiiii +1 yıl En yeni açtığım bu 3 xper oldu dncbbdbc Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Profil gizli olduğu için zor, ama yine de söyle. 1 1 Yorumla sweetdreams25 +1 yıl artık oldugu kadar staklamaya çalıştım Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Ben stalklanacak biri değilim ki. 😀 1 2 Yorumla sweetdreams25 +1 yıl ama ben stakladım seni Yorumla djfurkan13 +1 yıl Doğrudur, dürüst olduğun için ise tebrikler. 😂😂 Yorumla
Soo-jin Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Söyle jkmnkrmj 2 1 Yorumla sweetdreams25 +1 yıl tabiki stakladım seni Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Söyle bakalım 😅 1 2 Yorumla sweetdreams25 +1 yıl gizli olmasaydı staklardım seni Yorumla Papagandukkani +1 yıl Takip etseydin sende banane 😂 Yorumla
_Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Söle 1 1 Yorumla sweetdreams25 +1 yıl evet stalklardım seni en az hatfada 1 merak ediyorum çavbella amca ne yapıyo diye Yorumla
Tuniȿș Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Söyle 1 1 Yorumla sweetdreams25 +1 yıl hayır staklamadım seni Yorumla
eL_mACO Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Olur buyur 1 1 Yorumla sweetdreams25 +1 yıl yooo hiç yapmadım Yorumla
BenZey2 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Söyle 1 1 Yorumla sweetdreams25 +1 yıl hayır staklamadım seni Yorumla
Hsjsksoso Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 504 cevap paylaştı. Olur söyleyebilirsin 1 4 Yorumla sweetdreams25 +1 yıl evet seni stakladım Yorumla Hsjsksoso +1 yıl Ne zaman ki 🤔 Yorumla sweetdreams25 +1 yıl bugün ve bi kaç hafta önce Yorumla Hsjsksoso +1 yıl Hmm ilginçmiş. Ee madem o kadar stalk yapılmış beni nasil biri olarak taniyorsun bunu söyle bari 😅ilk defa biri itiraf ediyor heyecandan şey ediyorum 😅😅 Yorumla
M-B-B Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Söyler misin. 1 2 Yorumla sweetdreams25 +1 yıl yok staklamadım seni Yorumla M-B-B +1 yıl Bende öyle tahmin etmiştim. Yorumla
Teόmάń Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl söylee 1 2 Yorumla sweetdreams25 +1 yıl yok daha staklamadım seni Yorumla Teόmάń +1 yıl hemen stalklama çalışmalarına başla Yorumla
Mandarinia Takip Et Master Yaş: 41 , eic 50% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Muhtemelen hayır. 1 2 Yorumla sweetdreams25 +1 yıl hayır stalklamadım seni Yorumla Mandarinia +1 yıl Tahmin ettiğim gibi. Yorumla
TrueDarkness Takip Et Master Yaş: 42 , eic 72% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 857 cevap paylaştı. Hayır, stalklamadın. 1 6 Yorumla sweetdreams25 +1 yıl seni staklamak iterdim ama olmadı çok gizemlisin ya sweetdreams25 +1 yıl *isterdim TrueDarkness +1 yıl Bir gizem falan yok ya. Profilim açıktı zaten uzun bir süre. TrueDarkness +1 yıl Şimdi profiline baktım da, biz zaten bir ara yazışmamış mıydık 🤔 sweetdreams25 +1 yıl ben hatırlamıyorum galiba unutum ben hesabın açık oldugu zaman kaçırdım sanırım TrueDarkness +1 yıl Yok konuşmuş olsaydık unutmazdın 😏Demek ki ben daha önce seni biraz stalklamışım 😂
Nedruî Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Söyleyin. 🙄 1 2 Yorumla sweetdreams25 +1 yıl evet stakladım seni çünki profil resmindeki çocuk çok yakışıklı Yorumla Nedruî +1 yıl Anladım. Yorumla
Sfhbdfgd Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Hayir 1 6 Yorumla sweetdreams25 +1 yıl evet stakladım hem ters cevap veriyosun sen niye böylesin aslan parçası Yorumla Sfhbdfgd +1 yıl Valla mi kaplan parcasi ben gizliyim nasil becerdin o işi 😂 Yorumla sweetdreams25 +1 yıl araştırmaya çalışıyorum oldugu kadar canlı yayında ismi geçiyo yorum yapmışsın hem fırlıyorum bakıyorum ne yapmış diye Yorumla Sfhbdfgd +1 yıl Abartma beya 😂 goren de popçuyum sancam Yorumla sweetdreams25 +1 yıl sen gönülerin ünlüsüsün saten jhhjjg Yorumla Sfhbdfgd +1 yıl Aynen kesin 😂 Yorumla
u 27esmerim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı. Olar 😌 1 2 Yorumla sweetdreams25 +1 yıl evet stakladım seni Yorumla u 27esmerim +1 yıl 😂😂😂😂 bende sana bakicam 🤦 Yorumla
Mennane Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Süle 1 2 Yorumla sweetdreams25 +1 yıl evet stakladım seni bi kaçkez Yorumla Mennane +1 yıl Sevindim Yorumla
GizemliStalker Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Söyle sweetçim 1 3 Yorumla sweetdreams25 +1 yıl seni çok stakladım bugün 2 kez bi baktım ne yapıyosun diye Yorumla GizemliStalker +1 yıl Bende seni stalklıyorum sweet 😉 Yorumla sweetdreams25 +1 yıl he karşılıklı yani o da iyi... bi ara gizliydin böyle iyi oldu Yorumla
benkendall Takip Et Master Yaş: 24 , eic 82% +1 yıl Buyur söle 1 2 Yorumla sweetdreams25 +1 yıl evet seni stakladım Yorumla benkendall +1 yıl ❤ Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. 🎶🎶🎶🎶 evet alalım 1 1 Yorumla sweetdreams25 +1 yıl evet isminde dolayı seni çok stalkladım Yorumla
astrid00 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Olur 1 1 Yorumla sweetdreams25 +1 yıl hayır hiç staklamadım seni Yorumla
Lapadulaa Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Söyle bakalım 1 1 Yorumla sweetdreams25 +1 yıl evet en az hatfada 1 stalklarım seni Yorumla
serimiyy Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Tabi söyle 🥳 1 1 Yorumla sweetdreams25 +1 yıl arada bi bakıyorum sana staklıyorum seni Yorumla
nuronlinecom Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 655 cevap paylaştı. Sanmıyorum 😄 1 2 Yorumla sweetdreams25 +1 yıl sen staklamadım hiç Yorumla nuronlinecom +1 yıl Güzelmiş 😄 Yorumla
SelinGirl21 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Olur 1 2 Yorumla sweetdreams25 +1 yıl evet stakladım seni bazen bakıyorum ne yapmışsın dige Yorumla SelinGirl21 +1 yıl Teşekkürler🤭 Yorumla
beratbeeyyy Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Sole 1 2 Yorumla sweetdreams25 +1 yıl hayır staklamadım seni Yorumla beratbeeyyy +1 yıl Niye Yorumla
GoldenFireball Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Olur 1 4 Yorumla sweetdreams25 +1 yıl tabiki bakıyorum arada sana ne yapıyo bu dige Yorumla GoldenFireball +1 yıl İlginç.😄 Yorumla sweetdreams25 +1 yıl buradan bakınca ilgi çekici gözüküyosun çünki Yorumla GoldenFireball +1 yıl Peki, büyü bozulmasın kaçayım o zaman. :)) Yorumla
Triggerr Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Söyle 1 2 Yorumla sweetdreams25 +1 yıl evet stakladım seni Yorumla Triggerr +1 yıl :) Yorumla
heyhandsomeioweuone Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Olabilir 1 3 Yorumla sweetdreams25 +1 yıl evet arada bakıyorum sana itiraf ediyorum stakladım seni Yorumla heyhandsomeioweuone +1 yıl Dürüst oluşun için teşekkür ederim Yorumla heyhandsomeioweuone +1 yıl Şu an gizli ama profil sanırım bakamazsın 😀 Yorumla
Gecelerinprensi0635 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Soyle buyur 1 2 Yorumla sweetdreams25 +1 yıl hayır staklamadım seni Yorumla Gecelerinprensi0635 +1 yıl Hmm anladım staklamadın beni Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Soyle aşkım 1 4 Yorumla sweetdreams25 +1 yıl aaa gizli aşkım sen misin yoksa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet benim nasılsın hayatim Yorumla sweetdreams25 +1 yıl çok iyimim aşkım seni gördüm daha iyi oldum öptüm seni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende seni canım benim Yorumla
axish2s Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl söyle 1 4 Yorumla sweetdreams25 +1 yıl tabiki stakladım seni arada bakıyorum Yorumla axish2s +1 yıl neden ki böyle bişi yaptın Yorumla sweetdreams25 +1 yıl merak etim ne yapisin diye Yorumla axish2s +1 yıl muhabbetimiz vardu ama hatırlıyorum Yorumla
jonisinsi Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Ehhe. 1 2 Yorumla sweetdreams25 +1 yıl hiç yapmadım Yorumla jonisinsi +1 yıl Bende. Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl stalklamadın biliyorum😎 0 1 Yorumla sweetdreams25 +1 yıl evet staklamadım seni Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı. Söyle 1 2 Yorumla sweetdreams25 +1 yıl evet seni çok stakladım Yorumla Nükleerteori +1 yıl Dürüst olduğun için teşekkürler Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Sanmam 1 2 Yorumla sweetdreams25 +1 yıl seni çok staklamıştım Yorumla technocrates +1 yıl Şaşırdım Yorumla
Benn522 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Söyleee 1 2 Yorumla sweetdreams25 +1 yıl hayır staklamadım seni Yorumla Benn522 +1 yıl Hmm 😏 Yorumla
ZırtapoS Takip Et Xper 5 Yaş: 104 +1 yıl Hadi bakalım 1 2 Yorumla sweetdreams25 +1 yıl yok staklamadım seni Yorumla ZırtapoS +1 yıl İlk olsun hadi🤣 Yorumla
EYLÜLLmkk35 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Soyle mk 1 1 Yorumla sweetdreams25 +1 yıl yok daha staklamadım mk Yorumla
misinal Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl sanmam 1 2 Yorumla sweetdreams25 +1 yıl yok staklamadım seni Yorumla misinal +1 yıl tam tahmin ettiğim gibi Yorumla
Karaboyy Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Evett 1 2 Yorumla sweetdreams25 +1 yıl hayır hiç staklamadım seni Yorumla Karaboyy +1 yıl Tamam Yorumla
ttarrakkafası Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 86% +1 yıl Beni stalkladinmi 🤣 0 2 Yorumla sweetdreams25 +1 yıl ilgimi çektin ama staklamak nasip olmadı Yorumla ttarrakkafası +1 yıl Aaa cidddenmi bir ara deneyelim 🤣🤣 Yorumla
N1ghTGirl Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Söyle? 0 2 Yorumla sweetdreams25 +1 yıl evet seni stakladım birkaçkez Yorumla N1ghTGirl +1 yıl Yaaaa 🥺 😻😽 Yorumla
KedimmBenVeYatağım Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Söyle 0 1 Yorumla sweetdreams25 +1 yıl daha staklamadım seni Yorumla
nilayaz Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Söyle tabii 0 1 Yorumla sweetdreams25 +1 yıl evet stakladım seni Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Sevmedim deme bana bana elde avucta yok kalpte yaralar var hayatım yalandan ah knkm ah
her gün staklarım kanka seni
ne oldu yine
Knkm sin birtanemsin❤️❤️❤️🌹🌹🌹🙏🙏🙏
Beni sgalklaman mümkün değil, çünkü bugün yeni açtım bu hesabı. Ama ben seni stalkadım mı sence?
yok beni kesin staklamadın sen hiç kimse staklamıyo beni
Yanıldın maalesef...
Profilin çok dikkat çekiyor :-)
yiaa çok teşekkür ederim çok mutlu etin beni
Önemli değil, ben de teşekkür ederim bu sıcak ve samimi tavrın için 😊
Seni bir yerden hatırlıyorum ama çıkartamadım.
bende seni çıkartamdım neyse bugün 2 dk önce stakladım seni
Biz konuştuk diye hatırlıyorum
öyle mi ya önce hesabını ismi neydi belki hatırlarım
Bir sürü değiştirdim ya 🤣
Hatırlamıyorum gerçekten 🤣
En yeni açtığım bu 3 xper oldu dncbbdbc
Profil gizli olduğu için zor, ama yine de söyle.
artık oldugu kadar staklamaya çalıştım
Ben stalklanacak biri değilim ki. 😀
ama ben stakladım seni
Doğrudur, dürüst olduğun için ise tebrikler. 😂😂
Söyle jkmnkrmj
tabiki stakladım seni
Söyle bakalım 😅
gizli olmasaydı staklardım seni
Takip etseydin sende banane 😂
Söle
evet stalklardım seni en az hatfada 1 merak ediyorum çavbella amca ne yapıyo diye
Söyle
hayır staklamadım seni
Olur buyur
yooo hiç yapmadım
Söyle
hayır staklamadım seni
Olur söyleyebilirsin
evet seni stakladım
Ne zaman ki 🤔
bugün ve bi kaç hafta önce
Hmm ilginçmiş. Ee madem o kadar stalk yapılmış beni nasil biri olarak taniyorsun bunu söyle bari 😅ilk defa biri itiraf ediyor heyecandan şey ediyorum 😅😅
Söyler misin.
yok staklamadım seni
Bende öyle tahmin etmiştim.
söylee
yok daha staklamadım seni
hemen stalklama çalışmalarına başla
Muhtemelen hayır.
hayır stalklamadım seni
Tahmin ettiğim gibi.
Hayır, stalklamadın.
seni staklamak iterdim ama olmadı çok gizemlisin ya
*isterdim
Bir gizem falan yok ya. Profilim açıktı zaten uzun bir süre.
Şimdi profiline baktım da, biz zaten bir ara yazışmamış mıydık 🤔
ben hatırlamıyorum galiba unutum ben hesabın açık oldugu zaman kaçırdım sanırım
Yok konuşmuş olsaydık unutmazdın 😏
Demek ki ben daha önce seni biraz stalklamışım 😂
Söyleyin. 🙄
evet stakladım seni çünki profil resmindeki çocuk çok yakışıklı
Anladım.
Hayir
evet stakladım hem ters cevap veriyosun sen niye böylesin aslan parçası
Valla mi kaplan parcasi ben gizliyim nasil becerdin o işi 😂
araştırmaya çalışıyorum oldugu kadar canlı yayında ismi geçiyo yorum yapmışsın
hem fırlıyorum bakıyorum ne yapmış diye
Abartma beya 😂 goren de popçuyum sancam
sen gönülerin ünlüsüsün saten jhhjjg
Aynen kesin 😂
Olar 😌
evet stakladım seni
😂😂😂😂 bende sana bakicam 🤦
Süle
evet stakladım seni bi kaçkez
Sevindim
Söyle sweetçim
seni çok stakladım bugün 2 kez bi baktım ne yapıyosun diye
Bende seni stalklıyorum sweet 😉
he karşılıklı yani o da iyi... bi ara gizliydin böyle iyi oldu
Buyur söle
evet seni stakladım
❤
🎶🎶🎶🎶 evet alalım
evet isminde dolayı seni çok stalkladım
Olur
hayır hiç staklamadım seni
Söyle bakalım
evet en az hatfada 1 stalklarım seni
Tabi söyle 🥳
arada bi bakıyorum sana staklıyorum seni
Sanmıyorum 😄
sen staklamadım hiç
Güzelmiş 😄
Olur
evet stakladım seni bazen bakıyorum ne yapmışsın dige
Teşekkürler🤭
Sole
hayır staklamadım seni
Niye
Olur
tabiki bakıyorum arada sana ne yapıyo bu dige
İlginç.😄
buradan bakınca ilgi çekici gözüküyosun çünki
Peki, büyü bozulmasın kaçayım o zaman. :))
Söyle
evet stakladım seni
:)
Olabilir
evet arada bakıyorum sana itiraf ediyorum stakladım seni
Dürüst oluşun için teşekkür ederim
Şu an gizli ama profil sanırım bakamazsın 😀
Soyle buyur
hayır staklamadım seni
Hmm anladım staklamadın beni
Soyle aşkım
aaa gizli aşkım sen misin yoksa