Belirsizlikler üzerine bir bence okumuştum bu yerde, sanırım @toxics yazmıştı. Ama emin değilim... Oldukça iyi işlenmiş bir benceydi... Oldukça net insanım, ve elbette netleştirme gereği duyuyorum, her insan gibi, öyle kadın ve erkekleri de seviyorum. Gereksiz bir araftan kurtarır insan ı... Ancak unuturuz pekala hayattaki kimi bilinmezleri, ve aslında hayat acı veya tatlı sürprizler ile doludur. Kimi zaman o bilinmezler ile de yaşamayı gülümsemeyi bilmek lazım. İnsanın, öleceğini bilmesi ama nasıl ve ne zaman bilmemesi gibi bir durum... Bu nedenle akışında yaşayabilmek, ara renkler de keyif alabilmek te önemli. Çünkü yaşam renkleri siyah veya beyazdan oluşmuyor... # by Neşeliadam '' Hayat ciddiye almak için çok kısa... ''
Ben tamamen netlikten yanayım. Sebebi ise şu , kişiliğinizi biliyorsanız ve karşı tarafa göre şekillendirmiyorsanız. Kesinlikle hayatınızı olumsuz etkileyecek insanlar bu nedenle hayatınıza girmiyordur. Ve bu size gündelik hayatınızda mutluluk sağlar.🙂
Ben anlamıyorum... Millet eviriyo çeviriyo, iltifatlar, aşk sözcükleri, kendini övmeler şöyleyim böyleyim bilmem neler amaç ne tavlayıp yatağa atmak. Ne gerek var gel sevişek de ben buyum ( iç sestir dikkate almayınız)),🤣 ve kaybettiriyor
Hayır. Bazen kaybettirir. Mesela birisini eleştirirken çok net ve aşırı kesin konuşursanız o kişiyi kırarsınız ve yüksek ihtimal kaybedersiniz. Aynı şekilde herhangi bir şey alırken net ve kararlı olursanız çevre tarafından onur, değer vs gibi şeyler kazanırsınız.
~yani duruma göre değişir. Ayrıca siyah ve beyazın dışında elbette renkler var. Hatta 16 milyon kadar renk var (siyah, beyaz ve gri haricinde) 🌻
Kıvırıp kazanacagıma net olup kaybetmek daha iyidir çünkü net olup kazandığım şeyde net tir kıvırarak kazanılan hiçbişeyi kivirmadan elinde tutamazsin oda yorar insanı yani net olmazsan istediğini bulamazsın bence
her zaman kazanırmıyor tabii ki ama en iyisi bu karasıızlık yok tamamen net ya var ya yok hiçbir şey olacakmış gibi olupta olmamazlık yapmıyor sanki ya oluyor ya olmuyır
Kazanma'nın tanımı önemli, bazet kayıplar asıl kazancı gösterir, bu sebeple kazanma kavramı "neye göre, kime göre, ne zaman için" vb sorulara göre değerlendirilmeli.