Çünkü insanlar yalan söylemeyi alışkanlık haline getirmiş durumdalar. O sebeple de her şeye yalan söylüyorlar ama aslında yalan söylemek bile zeka işi. Çoğu kişi ufak tefek bile olsa yalana başvurduğu ve bunları aklında tutacak zekaya sahip olmadığı için patır patır alanları ve satışları vs ortaya dökülüyor. Dürüstlük en güzeli. Hep dediğim gibi birisini alanla kazanacağınıza dürüstlüğünüzle kaybedin. Alnınız ak olur
Aslında bi insan başından beri aynıdır kendini belli eder zaman geçtikçe bahaneler üretir ayrılmaya uzak kalmaya çalışır çünkü artık sevgisi bitmiştir alışmıştır ya da hiç dememiştir bi insanı kandırarak seviyorum demek ondan zorla bir şeyler almak bile kandırmaktır hepsi kul hakkına giriyor ama bazı insanlar hiç umursamaz zaten aramızda bisey yoktu gibi davranır halbu ki vardı biseyler aramizda o kadar tuhaf ki herşey en ufak şeyi bahane etmek ilişkiyi bitirmek aşkı yok etmek insanlar için çok basit olan hep en cok sevene oluyor zorda olsa unutmaya çalışıyor ya da başaramıyor içinde hep acı kalıyor ya da bir çare arıyor tekrar birleşmek için
Hiç sevmemistir belki de çünkü seven insan kendini belli eder kesinlikle mesela seven insan kesinlikle gelir sevdiği için çabalar der ki ben bu kadar konuştum neden görmüyorum gelip sahte de olsa yüzükle bir adını koyar bu işe kimler neler yapmıyor valla bahanesi olan ya da iliski bitmisse kendini bosaltmak için konuşuyor yalnızca bunu görüyorum ben
Ya cidden hiç anlamıyorum o tür kişileri. O kadar basit konuda yalan söylüyorlar ki hani bunun doğrusunu söylesen de umrumda olmayacak zaten , ne diye kendini bu kadar kasıyorsun da gözümde olan değerini yitiriyorsun anlamıyorum...
Bazı insanlarda bu gerçekten alışkanlık halini almış. Düzeltebilecdklerini de sanmıyorum benim de şansıma yapan konuşunca hemen gülerim ya da kızarırım 😒Bazen kötü oluyor
Bazıları böyle yaşıyor, sanki sen farkında değilsin zannediyorlar.. bir sekilde yuzlerine vurunca da duymazdan geliyorlar. Bu tip insanlar arsız, utanmaz..
Bazı insanlar vardır ki yalan söylemeye o kadar alışmışlardır ve hayatı yalan dolandan ibarettir ama bazı insanlar sırf karşı taraf üzülmesin diye beyaz yalanlar söylerler. Kısacası kişinin karakter meselesidir. ^_^
Nefret ediyorum yalandan benim için no go bir şey dürüst olmak varken insanın böyle olmasını anlamiyorum. Öyle kişilere güvenmiyorum guvenemiyorum tehlikeli geliyor bana. Araya mesafe koyuyorum görüşmek zorunda kalırsam