Küçükken annenizin topuklu ayakkabısını giyip topuğunu kırmak gibi, babanızın arabasını çalıp bodoslama ağaca girip arabayı pert etmek gibi, sevgilinizle buluştuğunuzda yapmış olduğunuz aşırı kıskançlık sonucu kalbini kırmanız gibi durumlar sonucunda suçunuzu bilerek süt dökmüş kediye dönüştünüz mü?
Pamuk eller tuşlara sizi gidi minik suçlular sizi :D Affet beni miyav...
Hiç yaptığınız bir suçtan ya da hatadan sonra süt dökmüş kedi gibi oldunuz mu ve bu minik suç neydi?
Oldu hemde ne hata... kartla bir ödeme yapmam gerekti.40 tl. sıfırları bolca atıp 4000 tl yollamıştım (bu işlemi yaparken aynı anda telefonlà konuşuyodum)😂😂😂 geri ödemeleri bir haftayı bulmuştu o bir haftada evde hayalet oldum kimseye görünmemek için. alay konusu olmuştu kimsenin yüzüne bakamamıştım.🦀
Hata ve yanlış ayırt ederim. Eğer hatalıysam elbette bu durumları az çok yaşarım ancak yanlış geri dönülmez bir şeydir. Yanlışı canlı bile isteye yapmıştır.
Yemek yakmıştım birkere. Annem bir yere gitti. 10dakika sonra kapa sende gel dedi. O zaman unuttum ben onu. Aradan 1saat geçti annem bişey için eve bir gitti. Ev duman içinde. Az kalsın ev yanıyordu🙈🤭🤭
Annem sayesinde. Gelmiş yanıma renk falan kalmamış bana ne unuttun sen diyo benim hala aklıma gelmiyor. Aklıma geldi ama nasıl yırtsam diye düşündüm ve üste çıktım daha o kadar tembihlemeseydin unutmazdım bende dedim kızdı 😂😂
Genelde mahçubiyet duyarım ben hatalıysam. Ama çok da ezdirmem kendimi
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kuzenimin sevgilisi ile gezmesine izin vermiştim , ve dayım bana ağzına geleni söyledi gavatmisin sen dedi falan filan ben , ne olucak yani sevmiş Allah Allah.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
sevgilim kardeşini 2. bebeğim olarak kaydetmişti bu yüzden tartıştık