Kalç * diz kapağım ve diz arkam çatlaklarla dolu her ay 200 lira üstü kremler kullanmama rağmen asla geçmiyor en ünlü dermatologlara danıştım geçmez dedi hep aşırı zayıf olarak bilindim hiç ani kilo almadım 44 kiloyum ama vücudum çirkin çirkin insanlar sizce ölmeyi hak eden insanlar mıdır bana göre eğer manken kadar iyi değilsen kendini başka bir işte hep kanıtlamak zorundasın çirkin ama zeki çirkin ama şu ya da bu peki bişeyi kanıtlamak için yaşamaya değer mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Öncelikle ölmeyi hak etmiyorsunuz bunu bilin çünkü kimse dünyaya ölmeyi hak ederek gelmez, tabi hepimiz bir gün toprak olacağız ama zamanı gelince. Hayat mücadelesinde sizi zorluklar karşılamış. Bu zorlukları aşacak gücü kendinizde bulamıyorsunuz ama her şey bitti derken asıl her şey başlar. Çünkü o zaman hayatla olan mücadelemiz başlamış olur. Hayat sizi değil siz hayatı alt edin. Nasıl? Diyorsanız öncelikle zorluklara karşı dimdik durmaya çalışın, kendinize güvenin, azimli ve sabırlı olun, olumsuzluklarla baş etmek eminim zordur. Ama hayata tutunmamız lazım bir yerden, eğer tutunmaz isek o zaman kim bizi hayata bağlar ve tutar.
Güzellik, kimler güzel olmak için kaç defa ameliyat masasına yattı. Ama ortada hep bir tatmınsızlık vardı. Çünkü estetik yaptırdıkça daha fazlası yaptırmaya, daha güzel olma gibi kendilerini tatmin etme yollarına düştü kimler kimler. Güzellik evet toplum da önemli bir yere sahip ama insan güzel, çirkin olsa kaç yazar? Siz güzel olsanız da olmasanız da insanlar hep bir yerden bir küp bulup sizin diş görünüşünüze ve karakterinize bir laf sokacaklar çünkü bu dünyada kimseyi tam manasıyla memnun edemeyiz. Bunun imkanı dahi yok. Önemli olan bizlerin kendimizi mutlu etmesi. Başkalarının düşüncelerini kendi düşünceleriniz gibi benimsemeyin. Tabi hayatınızdaki zorluklar sizin pozitif düşünmenize engel oluyor. O yüzden kendinizi özgür bırakın, engel olmayın ve eminim ki siz çok güzelsinizdir bunu siz laf olsun diye demiyorum çünkü bana göre her insanın güzel bir yanı vardır, diş görünüş ya da karakter olarak...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bazen resmin diğer tarafından bakmayı deneyerek bu duruma yeni bir öngörü edinebilirsiniz. Şöyle düşünün en başından güzelliğiniz ile ön plana çıkan biri olduğunuzu çevrenizde hep en beğenilen gzel olan kişisiniz. Aklınız eğitiminizde okulunuzda çevreniz güzeliğinizi kullanmamanıza şaşkın. Bütün insanlar kim olduğunuzla değil güzel olduğunuzla ilgileniyorlar. Bu durum yorucu hal alabilir.
Buna birde şöyle bakabilirsiniz. Bakımınıza giyiminize duruşunuza hoşluk katarak da fark yaratmanız mümkün. Kişiliüiniz daha ön planda olacağıda kesin. Bunu oldurmak sizin elinizde pes etmeyin. Öz güveninize gvenin👒00 Yorumla
+1 yılKim ne yaparsa yapsın ölmeyi hak etmez. Sorununuz psikolojik bir sorun ki bana göre 'sorun' dahi denilemez. Kilo alınır, verilir, çatlak oluşur, geçer... bunlar herkesin dönem dönem yaşadığı şeyler. Ayrıca güzellik bana göre tamamen genetik değildir. Şimdi dünyanın en güzel kızı bakım yapmazsa dünyanın en güzel kızı olamaz. Çünkü vücudumuzun her bölgesi güzelleşmek için ilgi ister. Motivenizi düşürüp ilgisiz bırakmak yerine biraz toparlanın. :) İnsanların ne dediğine aldırış etmeyin, böyle daha mutlu olursunuz...
20 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bence en büyük hatayı toplumun bu gereksiz takıntılarını kafamıza takarak, takıntı haline getirerek bizler de hayatı kendimize zindan ediyoruz. Çok güzel olmak, çok başarılı olmak zorunda değiliz hiçbir konuda hiçbir şeyde. İllaki iyi olduğumuz konular vardır fakat farkına varamayız, yıllar geçtikçe de halen farkına varamadığımız da olabilir. O yüzden bu tarz şeyleri kafanıza takmayın. Ölmeyi hiçbir canlı hak etmiyor ve o verilen canı bizim alma yetkimiz de yok kesinlikle. O yüzden birilerine kendinizi sevdirmeye çalışmayın. Sizi kabul eden, size olduğunuz gibi değer verir zaten. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
02 Yorumla
Soran+1 yılBiri değil ben kendimi kabullenemiyorum
- +1 yıl
Neden ama? Herkes tek tip olarak mükemmel olmak veya çok güzel zorunda olmalı diye bir şey yok ki.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
40Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Böyle sebepten ötürü kimse ölmeyi hak etmez. "Dismorfofobi hastalarında genellikle küçük bir kusur olsa bile ortaya çıkan sıkıntı kusura oranla çok şiddetli olabiliyor. Ergenlikte vücutta oluşan fiziksel değişimler nedeniyle kişinin kendisini çirkin bulması, beğenilme, önemsenme ve kabul görme gibi nedenlerle çirkinlik düşünceleri takıntı hale gelebiliyor." Sende de bu var büyük ihtimal. Bir psikologla konuşmak sana yardımcı olacaktır. Kendinle barışık olman kendini sevmen gerekiyor.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı. Kusura bakmayın ama çok saçma bir düşünceniz var. Bırak çirkin olmayı, bir insan ne kadar kötü olursa olsun o bile ölmeyi haketmez benim gözümde. Sanki ölmek herşeyin sonu. Herşey ölünce başlıyor. Kendinizle barışık olmayı denemelisiniz. Ne insanlar var yürüyebilmek için nelerini feda etmek istiyorlar. Biraz etrafı izleyin.
00 Yorumla
+1 yılAbi siz kafayımı yediniz gerçekten? İnsanların dış görüntüsü sizi neden bu kadar ilgilendiriyor? Bende kiloluydum 80 kiloya kadar ulaştım. Beni gören insanlar hep laf soktu, balon gibisin, bu ne hal, yiyiip yiyip sı*mamış der gibi bakan gözler ve zorbalıklara maruz kaldım. Ve tabi o süreçte çatlaklarım ve tabiki selülitlerim ortaya çıktı. Ve o halde bile bikini giydim ve denize de gittim. Asla halimden utanmadım. Bir takıp tedaviler sonucunda bu kadar kilo almıştım, zaten elimde olmayan sebeplerdi Ve inan zayıfken olduğumdan çok daha özgüvenli ve rahattım gerçekten. Zayıfken daha çok zayıf olmak, çok iyi ve mükemmel görünmek zorundaymışım gibi hissediyordum. Ama kilo almamın yanında getirdiği çok büyük sağlık sorunları ve rahatsızlıklarım ortaya çıkmaya başladı. Elalemin lafı, sözü, bakışlarından ziyade ben ne istiyorum diye sordum kendime. Ve sağlıklı zayıflama kararı alıp diyetisyenle çalışmaya başladım. Yaklaşık 11 kilo verdim. Hiç kimsenin baskısı, zorbalığına yenik düşmedim. Çünkü bedenimize ne verirsek ona dönüşüyoruz bunu unutma. Ve seni değiştirmeye çalışan insanlardan uzak dur.
11 Yorumla
+1 yıl1 - Vücutta oluşan çatlaklar her insanda oluşabilir ve geçmesi ya da çok uzun zaman alır ya da hiç geçmez kafama takmaya gerek yok yani benimde bacaklarımda koltuk altı kenarlarında çok var. Lazer ile tedavi olabilirsin sadece lazer ise yarıyor ama %100 geçiriyor diye birsey yok. Kremle falan geçmez.
2- kilo almak istiyorsan spor başla vücudunu yorman lazim vücut enerji kaybedince ihtiyacı çok artıyor bide gainer alırsın 4 5 ay düzenli spora gitsen en az 5 6 kilo alırsın tabi bu senin yemene bağlı kilo almak aslında zor değil en kolay yönetimi spora gitmek00 YorumlaMerhaba,
Kendinle barışık olmak çok mu zor? Bir kaç çatlak yüzün bir insan neden ölmeyi düşünür ki? Yaşamak için elinden geleni yapan ne hasta insanlar var. Biraz hayata minnet duyun lütfen. Bu durumu kabullenip hayatınıza odaklanın.10 Yorumla1. Kremlerden uzak dur ve o kadar para vereceğine parayı bir kenara koy.
2. Spor yap, özellikle squat.
3.

Artık çok seksi ve mutlu bir kadınsın. İyi geceler.
02 Yorumla
Soran+1 yılDövmeden nefret ederim
+1 yılSaçmalama. Bir kere zaten güzellik görecelidir. Birisine göre güzellik sarı saç, düzgün fiziktir. Başkasına göre büyük göz, samimi bir tebessümdür. Bana göreyse kalbi güzel olan insan vardır, kalbi kötü, çirkin olan insan vardır.
~ki bana göre de kimse ölmeyi hak etmez -istisnalar dışında- 🍃00 YorumlaDünyada insanlar zulüm ve şiddet görerek ölüyor, çocuklar küçük yaşta gözünün önünde en sevdikleri öldürdüklerini görüyorlar ve bu insanlar yaşamak için mücadele veriyor hayata sımsıkı sarılıyorlar.
Senin sunduğun sorun da dert mi şimdi ölecek kadar? allah beterinden saklasın diyorum ve güzel şeyleri görmeyi dene diyorum sana! Hayatta çok daha kötü şeyler var!00 Yorumla
+1 yılbişey olmaz ya ne olmuş bu hayatta daha kötü şeyler yaşayanlar var korkma hayattan ölmek ne demek lütfen kafana takma olurmu botle şeyleri bak burda yüzlerce arkadaşın var canın skildiysa yazabilirsin lütfen negatif düşünme Dünya hali hepimiz zor şeyler yaşıyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani aynı durumu yaşıyoruz gibi; ben de çirkinim, TC kadınlarının istediği gibi en az 1.85 değilim ve p*nisimden utandığım için istediğim halde evlenemeyeceğim. Belki benim ölmem gerekiyor ama siz bu yüzden ölmeyi kesinlikle hak etmiyorsunuz. Eğer başka sıkıntılarınız yoksa kendinizi bu kadar üzmeyin.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Ne kadar saçma konuşmuşsun ne alakası var zaten güzelsin diye birileri yanındaysa hiç olmasın daha iyi hem çirkim diyenlerin çoğu güzel olduğunun farkında değil bubarada bronzlaşırsan öatlakların kamufle olur
10 Yorumla
+1 yılNeden ölmeyi hak edesin ya böyle bir şey olabilir mi ayrıca neye göre çirkin farklı farklı bireyleriz hiç birimiz de ekranlardaki gibi değiliz neden böyle düşünüyorsun yapma bunu kendine imrenilecek bir çok özelliğin olduğuna eminim ben.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 603 cevap paylaştı.
+1 yılTabiki değmez kime neyi kanıtlayacazki hem kimse senden daha iyi değil ve herkesin bilmediğimiz soylemedikleri kusurları vardır hem biz kimse yaşamıyoruz kendimiz ve sevdiklerimiz için yaşıyoruz bizi sevende her halimizle sevsin.
00 Yorumla Birşey kanıtlamak zorunda değilsin kendin için hayatı yaşayacaksın başkaları ne der ya da ne düşünür diye değil.. kendini olduğun gibi kabullenmen gerek.
00 Yorumlane yaşıyon sen ya sen bide beni gör aynn kalç * , diz kapağım , paularımda bile var koltuk altlarım dahil , hem de 3. köprü gibi kalın kalın hepsi ama şu ana kadar hiç dert etmedim bu ne kadar saçma bir dert ya :) allah başka dert vermesin ne diyim ki ahahahah hiç bir erkeğin de çatlakları dert edeceğini sanmam şahsen :)
02 Yorumla
+1 yılİnsanları boşberin siz. Eğer insanları takıp durarsanız intihar edecek seviyeye gelirsiniz. Bırakın ya şu insanları
00 YorumlaHak eder dersem hapisr gidebilirim o yüzden demeyeceğim.
01 Yorumla
Soran+1 yılGirmezsin bende öyle düşünüyorum
Takma kafana bunların hepsi geçici şeyler kilo alırsın sana kötü laf söyleyenler peşinde dolaşır hale gelir
00 Yorumla
+1 yılEski bir fitness antrenörü olarak bu konuda sana yardimci olmak istiyorum iznin olursa?
05 Yorumla
Soran+1 yılÇatlağın çözümü yoktur ne yardımı
- +1 yıl
Sadece bana güvenmen gerekiyor kendini bana bırakırsan inan güzel bir hayatın olucak
- +1 yıl
Cilt çatlağı tedavisi, kılcal damar tedavisinde kullanılan lazer sisteminden faydalanılarak yapılmaktadır. Ciltte oluşan çatlakların üzerine, çatlakların bulunduğu hat boyunca sırası ile lazer ışınları gönderilmektedir. Bu bölgelerde lazer ışınlarının ısı ve hızından kaynaklı çatlakların olduğu bölgelerde kontrollü bir hasar oluşmaktadır. Tedavi esnasında hasar alan deri kendini yenileme özelliği sayesinde, tedavi esnasında aldığı hasarı iyileştirirken, aynı zamanda deforme edilen çatlakları da iyileştirmektedir.
Soran+1 yılEn fazla %80
- +1 yıl
Git intihar et sen boşver senden bir cacık olmaz anlaşıldı
+1 yılMadem o kadar çirkinsin kırışıkların var bana bunu kanıtla
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
çünkü kb ama hiç kimse kırışıkları var. Diye intihar etmek istemez. Yok illa da ben intihar edecem diyorsan bunu da bana kanıtla ki "- bende diyim ki haklı "
Soran+1 yılKırışıklık değil çatlak
- +1 yıl
her neyse kanıtla bana bunu zaten ölmeyi planlamıyor musun? hiç değilse ölürken sana haklı olduğunu söyleyen biri olacak
- +1 yıl
🤔🤔🤔🤔
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇatlaklar yüzünden (bir parça çok dert etmediğimiz dış görünüş) ölmeyi hakettiğini soruyorsan, sorun çatlaklar değil, kafandaki çatlaktır. Kusura bakma böyle söylediğim için.
04 Yorumla
Soran+1 yılToplumsal süreç kişinin zihnine kadar yolculuk yapıyor malesef
Cevap sahibi+1 yılToplumsal süreç mi:) hangi toplumdan bahsediyoruz? celladını alkışlayan güruhtan mı? estetiklerle kendini güzel sanan toplumdan mı? birinin şişmanlığı ve zayıflığıyla dalga geçip acıyan beyin yoksunlarından mı? Kim senin zihnine etki edecek kadar önemli, hangi çoğunluk? Sen kendine sahip çık. Olmaz böyle. Seni çatlağınla sevmeyen de cehennemin dibine gitsin sevgisi, sen sen olmayı bildikten sonra
Soran+1 yılBende o toplum gibiyim
Cevap sahibi+1 yılO halde kronometreyi sıfırla madem farkındasın
+1 yılKimin ne düşündüğünü söyledini boşver kendini sev sana başlarının ne dediğinin bı faydası yok
00 Yorumla
+1 yılTövbe ne alaka bir doktora görün ameliyatla düzeliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıldomuz yağı kremi geçiriyormuş diye duydum. bulgaristan muhacirlerine sor salam gibi kesiliyormuş bu krem. küçük bir bölgende dene. bende yok bilmiyorum bu sorunu
00 YorumlaÖnemli olan diriliğidir, iki çatlakla mı soğuyacaz ne ince detaylara takılıyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılYa arkadaşım sizin kafanız mı güzel, ne içiyosunuz bana da söyleyin. Ne ölümü, ne hak etmesi
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSacmalama nasil laf o. Duzelir olur gider takinti haline getirme
00 Yorumla
+1 yılSenin için çürümüş bi defa ne desem boş. Kendini güzellikleriyle kanıtlamaya çalışan kadınlar nefret.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkalbini verenin birisinin diğer şeyleri kusur değildir
00 Yorumlaİnsanlar dış görünüşüne bakar. Ama unutma Mevla sadece kalplere bakar.
30 Yorumla
+1 yılkendine çirkin deyip ölmesi gerektiğini düşünen bir seni gördüm. bu kadar takılma kimse kusursuz değil hayattan zevk al
00 YorumlaAt kılı fırçası ve yosunun çatlaklara iyi geldiğini duymuştum. Araştırmalısın
10 YorumlaEğer başka insanlarin dediğine takılirsak böyle düşünürüz en güzeli mutlu olmak için sebep aramamak
00 Yorumla
+1 yılBilmem herkes olmeyi hak eder. Ama tercoh senin.. 200 tl ile kurtariyorsan...
00 YorumlaKalçana ve dizlerini kim görüyor? Ve bildiğim kadarı ile spor yapmak ve at kılı fırçası iyi geliyor
00 YorumlaMinik kusum yasin 21 den büyük değil demi
00 Yorumla
+1 yılSaçmalama doğum yapanların çoğunda bu var
00 YorumlaBundan dolayı intihara gerek yok
00 Yorumla
+1 yılDermatolog yyerine psikologa git
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 372 cevap paylaştı. hiç bir kadın ölmeyi hak etmez
00 Yorumla
+1 yılBırak baksınlar ya 🥰
00 Yorumla
+1 yılsaçmalama ya neden ölmeyi hak etsin
00 Yorumla
+1 yılBoşver insanlari ya. Sen kendin icin mutlu ol 😊🌹
02 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten kendim mutlu değilim insanalr bundan rahatsız değil
- +1 yıl
Anlatmak ve dertlesmek istersen dinlerim 😊
O'zele gelir misin
+1 yılKremle olmaz ki 😏 gidicen ameliyat olucan o kadar
06 Yorumla
Soran+1 yılAmeliyatı falan yok
- +1 yıl
Nası yok ya 😏 arastrdın mı da
Soran+1 yılYıllardır
- +1 yıl
Ozmn seninle olan biri o sekilde kabul eder yani bi tedavisi yoksa
Soran+1 yılBenimle olan kişi değil ben kabul edemiyorum
- +1 yıl
Dizinde diz arkandaki catlak cok önemsiz..
Bi kadının dizine hiçbir erkek odaklanıp bakmaz
Sacmalama ya ne ölmesi sporunu yap sora kre kullan
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok saçma konuştun.
10 Yorumla
+1 yılBu kadar karamsar olma
00 Yorumla
+1 yılNiye öyle dusunuyorsunki manyak manyak isler
00 YorumlaAllam sana soruyo seri cevaplar mısın
07 YorumlaYaşa
00 YorumlaYok artık daha neler
00 Yorumla
+1 yılhayır
00 YorumlaSaçmalama
00 Yorumla