Çevrenizde gerçekleşen olaylara diğer insanlardan daha aşırı tepkiler mi veriyorsunuz? Diğer insanların neler hissettiği konusunda endişelendiğiniz oluyor mu? Daha sessiz ve kaotik bir yerde olmayı ister miydiniz?
Sokak hayvanlarına yapılan şiddet hakaret gibi vs hicburseye katlanamıyorum yapanı bulsam öldürecek kapasitededeyim şahsi baktığım köpeğim var ayrıca evimin önünde baktığım kedi köpek var ben aç hayvan kalmasın diye mama alıp çantamda mamayla gezip aç hayvan gördüğümde ürkütmeden vermeye çalışıyorum ama ne kadar yavaş yaklaşsamda korkan bir sürü sokak hayvanı var revamı bu onlara istedikleri tek şey bir kap yemek su sevgiye muhtaç ilgi isteyen varlıklar size durduk yere birşey yapmaz ne istiyorsun ki o hayvanı dövüyorsun ne kadar demeye dilim varmasa da hayvanlara taciz edenler bile var yazık günah nasıl bir dönemdeyiz ne bu kin öfke anlamıyorum bir köpek bir at sahibi öldüğünde ağlıyor günlerce mezarının üstünde yatıyor hergün gidip geliyor seni olası facialardan koruyor tek istedi şey biraz yemek ve sevgi lütfen bu sıcak havalarda bir kap su bir kap mama koyup kafalarını bir kez okşayın bizim canımız nasılsa onların da öyle...
Çok hassas biri olduğum için olaylara fazlasıyla tepki verebilirim ama içimde yaşıyorum özellikle de günümüzde olan olayları düşünürsek bunlar hepimizi etkileyen şeyler oldu malesef
En İyi Cevaplar