İyileştirdiğim bütün hayvanlar... ayağa kalkıp o hayata tekrar tutunuşları benim için en güzel hediye ve iltifattır... o an ki mutluluğumu tarif edemem. O 5 saniyelik an için 5 ay bile uğraşırım. Buna değer...
Şimdi ben sana hatıralarım anlatıcam sen de bana 100 vericeksin öyle mi hoca? Kusura bakma hoca benim hatıralarım o kadar ucuz değil... Dipnot: Hatıra kelimesini hayal ile değiştirelim
Şaka bir yana en değerli hatıram 22 yaşında tekrar abla olacağımı öğrenip evi terk etme noktasında sinirlendikten sonra doğumun olacağını haber alıp annemden, babamdan ve doktorlardan bile önce doğumhanenin önüne gelip annemi ve doğacak olan kardeşimi beklemekti..
Eşimle tanıştığımızda kullandığım parfümüm hala kullanırım ama o ayrıdır sadece ona özel dışarı çıkarken kullandığım koku ayrıdır bu benim için değerli bir hatıradır 🤗
İlkokulda sınıfça yakartop oynadık sona ben kaldım, ayağıma değmişti ama kimse anlamadı hoca değdi mi diye sordu. Buda çok sevindi diye değmedi dedim ve biz kazandık. Hatırladığım ilk yalanım bu.