Keşke daha önce ters düz olmaya izin verseymişim.
En iyisi salmak çünkü o zaman galiba bir şeyler oluyor.
Hayatım altüst olduğunda 23 yaşındaydım. İş yerim battı ve büyük Maddi hasar , manevi , ruhsal ve psiokolojik bir çöküntü içerisinde buldum kendimi. Peki ne mi değişti hemen söyleyim. Bunları yaşadığımda her gün bana deli gibi mesaj atıp buluşmak için can atan yüzlerce arkdaştan 10 kişi anca kaldı. Bunların 3-4 tanesi derdimi dinleyebiliyordu diğerlerini sıkıyordu dertlerim. Kimin ne olduğunu öğrendim. Ailem bile çoook uzun bir süre sırtını döndü annem hariç. 2yıllık ilişkim bitti (para sebepli)
Hayat sınırsız tecrübelerle doluydu ben de 2-3 yıl içerisinde maddi hariç kendimi toparladım şu an da eski bene bakınca 5 yasında cocuk aklım varmış keşke daha önce olsaydı diyorum ben de. Okuduğun için teşekkürler.
Hayatım eşim kaçıp gittikten sonra mahvoldu efendim... 3 tane ayrı hastalığı aynı anda yaşadım... Ve pandemi bile yokken 1 yıl boyunca insan yüzü görmedim.. Yataktan balkona, balkondan yatağa geçti 1 yılım... Ama zaman bana çok afedersiniz öylesine öğrettiki kimseyi şeyine takmamayı.. Artık umursuz, hissiz, duygusuz, yapayalnız biri oldum çıktım... Ama şükürler olsunki eski halimden eser kalmadı... Şimdiyi ise zaten umurumda değil..
😂🙈
Ailen dahil hayatımda ki kimseye güvenmeyeceğime.
😇
Her an intihar etme düşüncesiyle ve eylemine bir adım kalmışlıkla yaşadım. Sonrada benliğimi bulup hayatımı çizmeye başladım ve tadaaa bu günkü ben!
Ama bu güne bu kadar agresif olmayan bir yolla da ulaşabilirdim. Artık buna ağlamanın bir anlamı olmasa da...
Cevap
47Cevap
İnsanların iyiliğini istememek gadası. İnsanların derdine ortak olmak istediğin zaman karşı taraf sana cevap vermek yerine, kankam dediği insanların sorusu görüşü altında konuşuyor.
Ben böyle durumlarda hırslanıp daha başka yollara saptım ve bugün olan ben ortaya çıktı. Hayat öyle ya da böyle bir şekilde devam ediyor.
Sağlığımın dünyadaki her şeyden çok daha önemli olduğunu, sağlıklı bir şekilde nefes alabilmenin ve yaşamanın ne kadar güzel bir şey olduğunu anladım
Toparlamaya çalışırım çözerim çünkü genciz ve çıtırızz, daha yaşayacağımız çok şey var ve en iyisini hakediyoruz.
Oldu gibi birşeyler ama yine kendi başımın çaresine bakıp hallettim, halletmek zorundayız bize bizden başkasından fayda yok.
Hayatta tek başıma olduğumun ve insanların (özellikle aile de dahil) kendi çıkarları için her şeyi yapabileceklerinin farkına vardım
Okyanusta kasırga çıktı ama sonra geçti :)
Bir şekilde geçiyor ve yeni baştan başlıyorsun. Ben öyle yaptım
her şey dibe vurdu sözde arkadaşlar gitti bi aile kaldı uzun uğraşlar sonucu o süreçleri atlattım sukur ler olsun ki
Devam edemem falan sanıyordum bazı şeylere o zamanlar ama deneyim adına çok iyi oldu.
Bir an hayatın benim için artık son bulduğunu sandım.. bir daha asla mutlu olamayacağımı sandım
Düzelttim kimseye güvenmiyorum ama guvenmis gibi yapıyorum
Karar vermeden önce araştırmam ilk seçenek olmadıysa o işin peşini bırakmam gerektiğini fark ettim
hiçbirsey.
hersey ınsan ıcın en sonu ölüm , oyleyse under my in dick kasımpaşa
Hep iyi niyetimden yararlandılar ama artık eski ben, ben değilim
Herkes benden nefret etmeye ve kötü davranmaya başladı
Kendimi eve kapattım dış dünya ile komple iletişimi kestim 1 sene telefonu bile elime almadım
Üniversite 2….. daha fazla konuşamayacağım ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
Altını üstüne çevirmek gerek hayatın gerçekleri için daha sağlam ayakta durabilmek adına
Değiştim, ınsanlara fazla anlam yüklenilmeyeceğini öğrendim.
basta kötü olursun ama sonra bu durum canını yakmaz ve kaybedecek bişeyin olmadığını farkedersin. işte o zaman sende çok sey değişir
Bu zor zamanlarımda sevdiklerimin yanımda olmadığını gördüm ve acımasız soğuk güçlü bir ben oldum.
Hâlâ alt üst ve hâlâ düzelmedi
Hayatım alt üst olmadı :d
Herşeyin boş olduğunu gelip geçici olduğunu
İnsanlara ve olaylara bakış açım değişti
Sonrasında çok güzel şeyler oldu.
Bazen hayatın altının üstünden daha güzel olduğunu
yeni bir hayat kurdum kendime
Arkadaş çevremin yaramaz insanlar olduğuna
Kolay kolay merhamet etmemeyi, acımamayı
Aslında hayatımda hiç kimsenin olmadığını
Yeni hayat doğdu
şu an altüst düzenleneceğini umut ediyorum