İnsanlardan kolay soğuyabiliyorum maalesef. Bu özelliğimi de hiç sevmiyorum. Ama yine de her insana karşı iyi niyetimi korumaya çalışıyorum. Genel olarak beni yoran, beni anlamayan, sadece kendi istediği gerçekleşsin isteyen, kendini sürekli öven kişilerden aniden soğuyorum.
Şöyle bir olay yaşadım bir kaç kez. Gece uykum geliyor diyerek uyuyan 1 saat sonra attığın mesaj iletilen ve o süre içerisinde sosyal hesaplardan beğeniler yaptığıni fark ettiğim ve son görülmesi ve mavi tikin kapalı olması. Olayı nasıl anlatacağını bilemiyorum ama arkadaşımın böyle bir olay yaşatması beni ondan uzaklaştırır. Ona karşı gösterdiğim inceliğin ve değerin azalmasına sebebiyet verir.
Ve neti açık olduğu halde geç veren karşı cins erkek ana sevgilin değil 4 5 saat cevap vermeyen arkadaşın seni kendinden uzaklaştırmak için yapıyor olabilir mi ya da konuşmak istemiyor 2 tik oluyor net açık
Beynini henüz Kullanmamış, kendini geliştirmemiş Namusu iki bacak Arasında arayıp da kendinde her şeyi hak gören taze bir Çomar Olduğunu Gördüğüm anda Soğumakla kalmam kusarım.
Birçok basit sebebi olabilir. Mesela bir arkadaşım kendini çok masum gösterip sevgilisini boynuzluyordu. Anında ilişkimi kestim. Eğer onu baştan öyle tanısaydım kabul ederdim ama sonradan böyle birşey yaptığı için sevgilisine bunu yapan bana da kazık atar mantığıyla kestim konuşmayı. Bu ve bunun gibi her sebep olabilir
Yalana tahammülüm yok. Beni üzmemek için olsa bile gerçeği bilmek isterim gizli saklı şeylerden hoşlanmam. Böyle şeylerle çok karşılaşırsam soğurum ister istemez. Güven kalmaz o insanla aramda çünkü.
Ya ben palavra atan insanlardan aşırı soğuyorum bir şey anlatırken onu hissettiğim anda bitiyor bende. Ne gerek var olduğu gibi anlat işte araya yalan katmaya ne gerek var hemde küçücük şeyler için
Benim fikrime saygı duymazsa beni ciddiye almazsa aşağılayıcı şekilde hitap ederse yalan söylerse ve dedikodu yaparsa arkamdan soğurum bunlar gayet yeterli bence...