Hemcinslerimi çok kıskanıyorum?

Merhabalar arkadaşlar

ben 18 yaşından bir kızım. Hayatım boyunca kendimi pek beğenmemişimdir. evet insan büyüdükçe güzelleşir şu an eskiye göre iyi buluyorum kendimi ama buna beğeniyorum denemez. başka kızları çok kıskanıyorum mesela.

affınıza sığınarak söylüyorum, vücudumdaki tüyler siyah ve olması gerekenden da biraz fazla. tabi ki ağdayi aksatmiyorum hiç o konuda cok titizim kimse görmese de tüylerimi bilmek beni rahatsız ediyor. mesela arkadaşlarımın hiçbirinin olmaması gereken yerlerinde tüy yok.. göbek bölgesidir sırttır. tüy yok derken işte kızlarda nasıl oluyorsa öyle. oysa benim var ve siyah. yüzümde de tüyler var kalın değiller ama siyah oldukları için onları da alıyorum. dediğim gibi bu konuya çok dikkat ediyorum saçma gelebilir ama sırf bu yüzden erkek gibi hissediyorum. tüylerimi aldıktan sonra da çabu uzuyorlar bunlar gerçekten üzüyor dışarı bile çıkmak istemiyorum.

mesela hemcins bir arkadasim story attığında açana kadar kalbim çarpıyor içimde çok garip bir his oluyor. çünkü güzel giyiniyor, vücudu çok güzel, yüzü güzel vs. böyle olmak istemiyorum gerçekten hiç istemiyorum.

napabilirim? yaşayan var mı?

şimdiden teşekkürler 😊
Hemcinslerimi çok kıskanıyorum?