Kişilik & Karakter İsimlerinizi tahmin etmeye calışayimmi belki tutar 😀? mikska Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 138 Yapay Zekaya Sor isimlerinizi tahmin etmeye calışayimmi belki tutar 😀? Güncellemeler+1 yıl kimseyi saat 20:00 kadar davet etmiyorum bakayim kimler gelecek Güncellemeler+1 yıl ben yoruldum hadi kendi kendinizi tatmin ay pardon tahmin edin İsimlerinizi tahmin etmeye calışayimmi belki tutar 😀? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 21 kişi beğendi
vampirkayla Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Benimkini hayatta bulamassin da et bakalim bas harfini bile bulsan basaridir 🤣 2 2 Yorumla mikska +1 yıl ezgi Yorumla vampirkayla +1 yıl 😂 Yorumla
issanagay Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Et hatta ipucu doğuluyum ve ismim doğuda kullanılıyor yaygın isim 1 5 Yorumla mikska +1 yıl fatma Yorumla issanagay +1 yıl fatma değil adım ve 1 ipucu daha kürdüm ve B le başlıyor adım Yorumla mikska +1 yıl berfin Yorumla issanagay +1 yıl Doğru bildin bu sefer , berivan falan dersin dedim bildin tbrklr 🎉🎉 Yorumla mikska +1 yıl 😀😀😀 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. İsmim nickimde yazılı. Bu sefer soy ismimi tahmin et. 0 2 Yorumla mikska +1 yıl can Yorumla onur26vw +1 yıl Özkan Yorumla
KaplanVeKaplan Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Türkiye üzerindeki hemen herkesin bildiği bir isim desem? 0 6 Yorumla mikska +1 yıl aslan Yorumla KaplanVeKaplan +1 yıl Yok tutmadı :D (Herkesin bildiği. Milliyetçisi, dindarı falan) Yorumla mikska +1 yıl alparslan Yorumla KaplanVeKaplan +1 yıl Yaw ye aslandan gittin ki sen Yorumla mikska +1 yıl milliyetxi dindarı diyince Yorumla mikska +1 yıl tarkan 😀 Yorumla
hohocham Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Hadi ipucu da vereyim 6 harfli ve çok yaygın bir isim. 0 4 Yorumla mikska +1 yıl ecehan Yorumla hohocham +1 yıl Han sdcndnsBir ipucu daha vereyim Z harfiyle başlıyor. Yorumla mikska +1 yıl zeynep zeliha Yorumla hohocham +1 yıl Bildin aferin zeynep olacaktı👏👏 Yorumla
cookie1 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 831 cevap paylaştı. Et bakalım, işin zor ama söyliyim 1 16 Yorumla mikska +1 yıl hatice Yorumla MATRAXCA +1 yıl Seda 😁😁 Yorumla cookie1 +1 yıl Hahah hayır ve hayır Yorumla cookie1 +1 yıl Iki hayır Yorumla cookie1 +1 yıl N ile başlıyor 🤫 (ip ucu) Yorumla MATRAXCA +1 yıl Iki hayir ile ugurluyorsunuz ozaman bizi😂😂😂 Yorumla cookie1 +1 yıl 😆😆 Yorumla MATRAXCA +1 yıl @cookie1 isminin anlamini soyle ozaman Yorumla mikska +1 yıl nalan Yorumla cookie1 +1 yıl Isminin anlamı.. "şeytan gözü" Yorumla MATRAXCA +1 yıl Ciddimisin oyle bir anlammi var o zaman düşüneyim bir😂😀😀 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Buldum Nazar😂😂😂 Yorumla cookie1 +1 yıl Tebriklerr 👏👏😅 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Bravo bana ben teşekkür ederim memnun oldum Nazar bende Levent😁😁 Yorumla cookie1 +1 yıl Bende memnun oldum :) iyi günler dilerim Levent Yorumla MATRAXCA +1 yıl Hayirli gunler Mutlu pazarlar.🖐🖐😊😊 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,2b cevap paylaştı. Bilemezsin büyük olasılık. 1 7 Yorumla mikska +1 yıl mehmet 😀 Yorumla mehcab +1 yıl Iki isim var diğeri ne? Yorumla mikska +1 yıl cabber Yorumla mehcab +1 yıl 😁😁😁😁😁😁😁😁 yaaaaa bilemedin Cabir Yorumla mikska +1 yıl ilki bildim ama degilmi Yorumla mehcab +1 yıl Evet ilki bildin Yorumla mikska +1 yıl sevindim :) Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Hafi bakalım zor ama neyse 1 2 Yorumla mikska +1 yıl murtaza 😀 Yorumla BLUE1982 +1 yıl Çok yaklaştın abdürrezzak 🤣🤣🤣 Yorumla
Candyskyn Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Benimkini asla kimse bulamaz çünkü kimseden olmayan bir isim 😉 1 4 Yorumla mikska +1 yıl hangi ülkede var bu isim Yorumla Candyskyn +1 yıl Arapca kökenli Yorumla mikska +1 yıl nur Yorumla Candyskyn +1 yıl Hayır sükeyna ismim Yorumla
Dila39 Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 755 cevap paylaştı. Soru bulamadın galiba 1 1 Yorumla mikska +1 yıl depoda var Yorumla
future_3407lawyer Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Bir şansını dene istersen en çok neye benziyor um isim olarak 😂... 0 3 Yorumla mikska +1 yıl furkan Yorumla future_3407lawyer +1 yıl Nereden acaba 🤣🤣 Yorumla future_3407lawyer +1 yıl E posta adresine olmasın mı?😂😂🤣🤣🤣 Yorumla
Eyjyej62utwj6eu51 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Klasik bir isim değil zor olur ama bulabilirsen gerçekten çok şaşırırım 0 4 Yorumla mikska +1 yıl azra Yorumla Eyjyej62utwj6eu51 +1 yıl Hayır bilemedin Yorumla mikska +1 yıl cilek Yorumla Eyjyej62utwj6eu51 +1 yıl Çilek diye isim mi var yahu basit düşün ama zeynep elif gibi değil hani anladın mı Yorumla
Smn56 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Anlamından belki bulursun su damlasının hani olarak geçiyor anlamı 2 ismim var. :) 0 1 Yorumla mikska +1 yıl bilemedim Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Benim ki zaten yazıyor 1 0 Yorumla
Karamelaaaa Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Hadi bakalım ya tutarsa 😂 2 5 Yorumla mikska +1 yıl cansu Yorumla mikska +1 yıl veya karamel Yorumla Karamelaaaa +1 yıl 2. ci tuttu Yorumla Ümitsizimişte +1 yıl 😜 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl @Ümitsizimişte 🙈😂😂😂 Yorumla
KırmızıRoksanay Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Tahmin et bakalım 😎 2 6 Yorumla mikska +1 yıl roksan Yorumla KırmızıRoksanay +1 yıl M. l. s. aŞimdi bul😂 Yorumla mikska +1 yıl abdurrazak mı 😀 Yorumla KırmızıRoksanay +1 yıl Yok, kanuni Sultan Süleyman🤨😂 Yorumla mikska +1 yıl tamam melisa olsun Yorumla KırmızıRoksanay +1 yıl Oldu şimdi 😈 Yorumla
barbershop Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Et bakalım bekliyorum 1 1 Yorumla mikska +1 yıl sinem Yorumla
Kibarserseri1 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Et knk yüzde bir milyon tutmayacak 😄😄 1 4 Yorumla mikska +1 yıl anıl Yorumla Kibarserseri1 +1 yıl Yok knk benimki hem erkekte hem gacıda kullanıyo Yorumla mikska +1 yıl acar Yorumla Kibarserseri1 +1 yıl Knk seni bu işkenceden kurtarim görkem knk Yorumla
Oktay_1905 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl İsimlerimiz profilde gözüküyor. Tutar bence 🤣 1 2 Yorumla mikska +1 yıl oktay Yorumla Oktay_1905 +1 yıl Yes Yorumla
marjinalgirl2367 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Tahmin et bakalım 1 6 Yorumla mikska +1 yıl cansu Yorumla marjinalgirl2367 +1 yıl Değil Yorumla mikska +1 yıl merve Yorumla marjinalgirl2367 +1 yıl Yaklaştın bazı harfleri uyuyor ama bu da değil Yorumla mikska +1 yıl selvi Yorumla marjinalgirl2367 +1 yıl Hayır melek Yorumla
J_eSSe Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 313 cevap paylaştı. Hiç ihtimal yok 🤠 1 1 Yorumla mikska +1 yıl şirin Yorumla
Venss Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Mümkün değil tutmaz. 1 2 Yorumla mikska +1 yıl bahar Yorumla Venss +1 yıl Hı bahar 😂 Yorumla
bencoksahaneyim Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Evet 1 3 Yorumla mikska +1 yıl sinem sibel de olabilir Yorumla bencoksahaneyim +1 yıl Nopp Yorumla mikska +1 yıl ceren Yorumla
Öğrtmenadayı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 50% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 389 cevap paylaştı. Hadi et bakalım 1 3 Yorumla mikska +1 yıl ayşe Yorumla Öğrtmenadayı +1 yıl Hyr Yorumla mikska +1 yıl sude veya ezgi Yorumla
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı. Çok zor olacak 😅 1 1 Yorumla mikska +1 yıl peki ayhan Yorumla
çisemm1221 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 51% +1 yıl Haydi tahmin et 1 4 Yorumla mikska +1 yıl cisem 😀 Yorumla çisemm1221 +1 yıl Aaa nerden bildin?:)) Yorumla çisemm1221 +1 yıl Çisem değil Yorumla mikska +1 yıl peki Yorumla
u 27esmerim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı. Gönder bakalım 1 9 Yorumla mikska +1 yıl ece zeynep Yorumla u 27esmerim +1 yıl Cıx yanlış 🙂 Yorumla mikska +1 yıl pınar Yorumla u 27esmerim +1 yıl Yine bilemedin maalesef Yorumla mikska +1 yıl esra Yorumla u 27esmerim +1 yıl Yok bilemicen zorlama 😅 Yorumla mikska +1 yıl soyle ozaman Yorumla u 27esmerim +1 yıl Gerek yok iyi günler Yorumla mikska +1 yıl peki Yorumla
Zeyneym Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Et... 1 2 Yorumla mikska +1 yıl hüsamettin 😀 zeynep Yorumla Zeyneym +1 yıl Kolaydı:) Yorumla
Paranoidsizofrenkiz Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 70% +1 yıl Gönder gelsin :D 1 3 Yorumla mikska +1 yıl sinem Yorumla Paranoidsizofrenkiz +1 yıl Eh 😏 Yorumla mikska +1 yıl ayca Yorumla
Cottoncndy Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Dinlenmissindir artik hadi ediiin 0 1 Yorumla mikska +1 yıl bi ip ucu alayim Yorumla
Angel_of_Life Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Benimkini de tahmin eder misin? 0 6 Yorumla mikska +1 yıl melek Yorumla Angel_of_Life +1 yıl Hayır 😅 Yorumla mikska +1 yıl sultan Yorumla Angel_of_Life +1 yıl Yine yanlış 😅 Yorumla mikska +1 yıl peki nedir Yorumla Angel_of_Life +1 yıl Söylemem Yorumla
ZeynepKaran Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 48% +1 yıl Benimkini de tahmin edersen sevinirim😂 0 1 Yorumla mikska +1 yıl abdurrahaman/zeynep Yorumla
jetaime84 Takip Et Xper 4 Yaş: 41 , eic 72% +1 yıl Hayatta edemezsin :) 5 harf 0 1 Yorumla mikska +1 yıl mahir veya tahir Yorumla
Mistiksu Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Et bakalım edebiliyosan 0 1 Yorumla mikska +1 yıl ece Yorumla
HayatDolu185 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 379 cevap paylaştı. Et bakalım ama biraz zor 0 3 Yorumla mikska +1 yıl sevgi Yorumla HayatDolu185 +1 yıl Malesef olmadı tekrar dene bakalaım Yorumla mikska +1 yıl asu Yorumla
lbimavi Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl edemezsin en azından ilk seferde. 0 1 Yorumla mikska +1 yıl izel Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Et bakalım çok zorlanacağını sanmıyorum 😂 0 2 Yorumla mikska +1 yıl ışıl Yorumla IşıLLL34 +1 yıl 👏👏👏 Yorumla
Kamelyalikadin09 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 375 cevap paylaştı. Hadi et bakalım anlamı müjde belki yardımcı olur 0 2 Yorumla mikska +1 yıl büşra Yorumla Kamelyalikadin09 +1 yıl Aa nasıl bildin araştırdın mı 😁 Yorumla
PainterPANDA Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İpucu : Mıknatıs kutupları. 0 2 Yorumla mikska +1 yıl güney veya kuzey Yorumla PainterPANDA +1 yıl Yok hacı atlas değil bak Mıknatıs kutupları :D Yorumla
bebek97 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl Et bakalım amaa daha çok ünisex düşün 😂 0 2 Yorumla yanlizkurt8434 +1 yıl Bebeksiella Yorumla mikska +1 yıl ege Yorumla
Salakçadüşünen Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 472 cevap paylaştı. 7 harf tahmin et 😁😁 0 2 Yorumla mikska +1 yıl muhammed Yorumla Salakçadüşünen +1 yıl Alakası yok reis Yorumla
RüyaGibiBen Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 73% +1 yıl Dene bakalım olucak mıı 0 4 Yorumla mikska +1 yıl hülya veya rüya Yorumla RüyaGibiBen +1 yıl Olmadııı Yorumla mikska +1 yıl özge Yorumla RüyaGibiBen +1 yıl 5 harfliii Yorumla
MATRAXCA Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 31% +1 yıl Benimkini tahmim et bakalim 0 5 Yorumla mikska +1 yıl ali Yorumla MATRAXCA +1 yıl Yok reis bilemedin😂😂😂 Alakasi bile yok Ama anlamini soylersem bulabilecekmisin bakalim. Eski Osmanlida Deniz Askeri Yorumla mikska +1 yıl levent Yorumla MATRAXCA +1 yıl Bak simdi oldu yardimlarim ile😂😂 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Bilemediklerine soyle ip ucu versinler Yorumla
Mandalinaağacı1 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl İşin zor en az 70 isim tahmininde bulunacaksın. 0 1 Yorumla mikska +1 yıl ceren Yorumla
donducakss Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Benimki az buçuk belli zaten 0 5 Yorumla mikska +1 yıl ezgi Yorumla donducakss +1 yıl Yok artık 😅 Yorumla donducakss +1 yıl Ezgi olsun isterdim Yorumla IloveYouTESLA +1 yıl Dürdane, duygu, Didem Yorumla misinal +1 yıl ben tahmin edeyim döndü mü Yorumla
umutlulimonn Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl 40 yıl düşünsen bulamazsın :d 0 1 Yorumla mikska +1 yıl zuhal Yorumla
Keskekeskedemesem Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl İmkansız tahmin etmen ama et 0 3 Yorumla mikska +1 yıl ceylin Yorumla Keskekeskedemesem +1 yıl Hayır Yorumla mikska +1 yıl azra Yorumla
Wonderwomennn Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 89% +1 yıl At bakalım belki tutar 0 4 Yorumla mikska +1 yıl sinem Yorumla Wonderwomennn +1 yıl Tutmadı Yorumla mikska +1 yıl kumru Yorumla Wonderwomennn +1 yıl Yok güvercin Yorumla
mysticalstarfish Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İki ismim var ama et bakalım 0 4 Yorumla mikska +1 yıl eda pelin Yorumla mysticalstarfish +1 yıl İkinci biraz benziyor sadece Yorumla mikska +1 yıl selin Yorumla mysticalstarfish +1 yıl 👍🏻👍🏻 Yorumla
GaripKızbüş Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Benimki pek zor olmaz 0 1 Yorumla mikska +1 yıl alev 😀 büşra Yorumla
Aleyna257 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 73% +1 yıl Hahha nasıl tahmin edeceksin çok zor 😂😂 0 2 Yorumla mikska +1 yıl aleyna Yorumla Aleyna257 +1 yıl Aaa nasıl bildin 😂😂😂 medyum falan mısın diye ben 😂😂 Yorumla
cansugung Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok ta zor değil jsja 0 1 Yorumla mikska +1 yıl cansu Yorumla
bitterçikulata Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Ya tutarsa bir denk gelirse😏 0 1 Yorumla mikska +1 yıl bensu Yorumla
tornacigelyo Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 68% +1 yıl Tamam tahmin et biraz ipucu verim 7 harfli 0 1 Yorumla mikska +1 yıl cansu ece Yorumla
Çılgın-4438 Takip Et Bilge Yaş: 36 +1 yıl Hadi tahmin et bakalım 0 2 Yorumla mikska +1 yıl celik Yorumla Çılgın-4438 +1 yıl Yok değil maalesef Yorumla
doanylmz Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 692 cevap paylaştı. Yalnız benim adımı tahmin etmek çok mümkün :) 0 1 Yorumla mikska +1 yıl dogan Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. hadi. 1 0 Yorumla
Exantrik_Man Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 603 cevap paylaştı. Buyrun bakalım 1 0 Yorumla
Xx_zeynep_xX Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Ben kimim lan neresi burasıığ İMDAAAĞT KAYBOLDUMMM 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
Benimkini hayatta bulamassin da et bakalim bas harfini bile bulsan basaridir 🤣
ezgi
😂
Et hatta ipucu doğuluyum ve ismim doğuda kullanılıyor yaygın isim
fatma
fatma değil adım ve 1 ipucu daha kürdüm ve B le başlıyor adım
berfin
Doğru bildin bu sefer , berivan falan dersin dedim bildin tbrklr 🎉🎉
😀😀😀
İsmim nickimde yazılı. Bu sefer soy ismimi tahmin et.
can
Özkan
Türkiye üzerindeki hemen herkesin bildiği bir isim desem?
aslan
Yok tutmadı :D (Herkesin bildiği. Milliyetçisi, dindarı falan)
alparslan
Yaw ye aslandan gittin ki sen
milliyetxi dindarı diyince
tarkan 😀
Hadi ipucu da vereyim 6 harfli ve çok yaygın bir isim.
ecehan
Han sdcndns
Bir ipucu daha vereyim Z harfiyle başlıyor.
zeynep zeliha
Bildin aferin zeynep olacaktı👏👏
Et bakalım, işin zor ama söyliyim
hatice
Seda 😁😁
Hahah hayır ve hayır
Iki hayır
N ile başlıyor 🤫 (ip ucu)
Iki hayir ile ugurluyorsunuz ozaman bizi😂😂😂
😆😆
@cookie1 isminin anlamini soyle ozaman
nalan
Isminin anlamı.. "şeytan gözü"
Ciddimisin oyle bir anlammi var o zaman düşüneyim bir😂😀😀
Buldum Nazar😂😂😂
Tebriklerr 👏👏😅
Bravo bana ben teşekkür ederim memnun oldum Nazar bende Levent😁😁
Bende memnun oldum :) iyi günler dilerim Levent
Hayirli gunler Mutlu pazarlar.🖐🖐😊😊
Bilemezsin büyük olasılık.
mehmet 😀
Iki isim var diğeri ne?
cabber
😁😁😁😁😁😁😁😁 yaaaaa bilemedin Cabir
ilki bildim ama degilmi
Evet ilki bildin
sevindim :)
Hafi bakalım zor ama neyse
murtaza 😀
Çok yaklaştın abdürrezzak 🤣🤣🤣
Benimkini asla kimse bulamaz çünkü kimseden olmayan bir isim 😉
hangi ülkede var bu isim
Arapca kökenli
nur
Hayır sükeyna ismim
Soru bulamadın galiba
depoda var
Bir şansını dene istersen en çok neye benziyor um isim olarak 😂...
furkan
Nereden acaba 🤣🤣
E posta adresine olmasın mı?😂😂🤣🤣🤣
Klasik bir isim değil zor olur ama bulabilirsen gerçekten çok şaşırırım
azra
Hayır bilemedin
cilek
Çilek diye isim mi var yahu basit düşün ama zeynep elif gibi değil hani anladın mı
Anlamından belki bulursun su damlasının hani olarak geçiyor anlamı 2 ismim var. :)
bilemedim
Benim ki zaten yazıyor
Hadi bakalım ya tutarsa 😂
cansu
veya karamel
2. ci tuttu
😜
@Ümitsizimişte 🙈😂😂😂
Tahmin et bakalım 😎
roksan
M. l. s. a
Şimdi bul😂
abdurrazak mı 😀
Yok, kanuni Sultan Süleyman🤨
😂
tamam melisa olsun
Oldu şimdi 😈
Et bakalım bekliyorum
sinem
Et knk yüzde bir milyon tutmayacak 😄😄
anıl
Yok knk benimki hem erkekte hem gacıda kullanıyo
acar
Knk seni bu işkenceden kurtarim görkem knk
İsimlerimiz profilde gözüküyor. Tutar bence 🤣
oktay
Yes
Tahmin et bakalım
cansu
Değil
merve
Yaklaştın bazı harfleri uyuyor ama bu da değil
selvi
Hayır melek
Hiç ihtimal yok 🤠
şirin
Mümkün değil tutmaz.
bahar
Hı bahar 😂
Evet
sinem sibel de olabilir
Nopp
ceren
Hadi et bakalım
ayşe
Hyr
sude veya ezgi
Çok zor olacak 😅
peki ayhan
Haydi tahmin et
cisem 😀
Aaa nerden bildin?:))
Çisem değil
peki
Gönder bakalım
ece zeynep
Cıx yanlış 🙂
pınar
Yine bilemedin maalesef
esra
Yok bilemicen zorlama 😅
soyle ozaman
Gerek yok iyi günler
peki
Et...
hüsamettin 😀 zeynep
Kolaydı:)
Gönder gelsin :D
sinem
Eh 😏
ayca
Dinlenmissindir artik hadi ediiin
bi ip ucu alayim
Benimkini de tahmin eder misin?
melek
Hayır 😅
sultan
Yine yanlış 😅
peki nedir
Söylemem
Benimkini de tahmin edersen sevinirim😂
abdurrahaman/zeynep
Hayatta edemezsin :) 5 harf
mahir veya tahir
Et bakalım edebiliyosan
ece
Et bakalım ama biraz zor
sevgi
Malesef olmadı tekrar dene bakalaım
asu
edemezsin en azından ilk seferde.
izel
Et bakalım çok zorlanacağını sanmıyorum 😂
ışıl
👏👏👏
Hadi et bakalım anlamı müjde belki yardımcı olur
büşra
Aa nasıl bildin araştırdın mı 😁
İpucu : Mıknatıs kutupları.
güney veya kuzey
Yok hacı atlas değil bak Mıknatıs kutupları :D
Et bakalım amaa daha çok ünisex düşün 😂
Bebeksiella
ege
7 harf tahmin et 😁😁
muhammed
Alakası yok reis
Dene bakalım olucak mıı
hülya veya rüya
Olmadııı
özge
5 harfliii
Benimkini tahmim et bakalim
ali
Yok reis bilemedin😂😂😂 Alakasi bile yok Ama anlamini soylersem bulabilecekmisin bakalim. Eski Osmanlida Deniz Askeri
levent
Bak simdi oldu yardimlarim ile😂😂
Bilemediklerine soyle ip ucu versinler
İşin zor en az 70 isim tahmininde bulunacaksın.
ceren
Benimki az buçuk belli zaten
ezgi
Yok artık 😅
Ezgi olsun isterdim
Dürdane, duygu, Didem
ben tahmin edeyim döndü mü
40 yıl düşünsen bulamazsın :d
zuhal
İmkansız tahmin etmen ama et
ceylin
Hayır
azra
At bakalım belki tutar
sinem
Tutmadı
kumru
Yok güvercin
İki ismim var ama et bakalım
eda pelin
İkinci biraz benziyor sadece
selin
👍🏻👍🏻
Benimki pek zor olmaz
alev 😀 büşra
Hahha nasıl tahmin edeceksin çok zor 😂😂
aleyna
Aaa nasıl bildin 😂😂😂 medyum falan mısın diye ben 😂😂
Çok ta zor değil jsja
cansu
Ya tutarsa bir denk gelirse😏
bensu
Tamam tahmin et biraz ipucu verim 7 harfli
cansu ece
Hadi tahmin et bakalım
celik
Yok değil maalesef
Yalnız benim adımı tahmin etmek çok mümkün :)
dogan
hadi.
Buyrun bakalım
Kanka yazılışını bil öperim bitane muck
Ben kimim lan neresi burasıığ İMDAAAĞT KAYBOLDUMMM