https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://onedio.com/haber/8-soruda-baskin-karakter-ozelligini-soyluyoruz-774651&ved=2ahUKEwj8iPOj2NbxAhX0AxAIHd2KDM0QFjAAegQIAxAC&usg=AOvVaw1YArWvfQMeKTP6V6EFFyyE&cshid=1625857966556
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yardımsever!
Verdiğin cevaplara göre senin en baskın karakter özelliğin: yardımsever olman. Bu yüzden sana çok net olarak "iyilik yap, denize fırlat" insanı diyebiliriz. Senin bu hayattaki yegane amacın başkalarına yardım etmek. Senin bu başkalarına yardım etmelerin, çoğu zaman kendini de unutmana neden oluyor. Olsun arkadaşlarının/ailenin/sevdiklerinin keyfi yerinde olsun da, sen bir şekilde kendi yaralarını iyileştirirsin değil mi?
Bu test tutmuş demek.
cesur olman. Korkusuzsun ve gözünü budaktan sakınmazsın. Bu cesaretin tabii ki kendine güveninden ileri gelmekte. Ancak asla aptal değilsin; cesaretle aptallığın arasındaki o ince çizginin gayet farkındasın yani. Zor durumları seviyorsun bir yandan da, baskının altında ezilmiyor; hatta daha da gaza geliyorsun. Senin hayatında vazgeçmek yok kısaca.
Sıcakkanlı dedi bana kendileri

Bu çıktı…
Ah Sen Ah 😁😍😍
Ah bu ben 🤣🤣
Cansin can sen 😁😍😘😘😘
Cevap
16Cevap
Doğru çıktı..
Güvenilir..
Verdiğin cevaplara göre senin en baskın karakter özelliğin:güvenilir olman. Etrafındaki insanların bileceği üzere sen tam bir sırdaş, tam bir dostsun. Mert ve dürüstsün.
Bu hayatta en çok değer verdiğin şey samimiyet. Samimiyetsizliği gördüğün zaman içinde ne istek kalıyor ne de inanç.
Ayrıca sözün de durmak senin en belirgin özelliğin tabiki de. Kısaca bu hayatta "insanca'' diyebileceğimiz en önemli özelliğe sahipsin.
Bende iki tane çıktı.

~ama daha eğlenceli bir şey beklerdim doğrusu. Bana çıkanlar çok sade gibi geldi 🌻
Verdiğin cevaplara göre senin en baskın karakter özelliğin: güvenilir olman. Etrafındaki insanların bileceği üzere sen tam bir sırdaş, tam bir dostsun. Mert ve dürüstsün. Bu hayatta en çok değer verdiğin şey samimiyet. Samimiyetsizliği gördüğün zaman içinde ne istek kalıyor ne de inanç. Ayrıca sözünde durmak senin belirgin özelliğin tabii ki de. Kısaca bu hayatta "insanca" diyebileceğimiz en onurlu özelliğe sahipsin...

Yalan! Hele ki bugün hiç değilim 😂😂😂
Ben biliyorum öyle öyle 😂
Fırsatları kaçırmam 😂😂
Cevaplamaya gerek yok, çünkü herkese aynı şeyi söylüyor sahtekâr site😄😄
Cevaplara bak herkesin aynı çıkmış 😄
Bence sen verdiğin cevapların tam tersini ver bak gör 😄 yine aynı şeyi söyleyecek sana😄 iddaaya bile girebilirim seninle bu konuda😄
İddaaya görmedim haberin olsun 😄
girmedim olacaktı
Çünkü benim başka çıktı 😄
https://www.hizliresim.com/rqqlfaw
Çok sıcakkanlı, arkadaş canlısı, pozitif biriymişim 🙂
Rezil oldum kaldır bari şu gereksiz yorumlarımı 😄
Aslında ben siteye laf etmiştim 😄😄😄
Bak bak bakkkkkk😄
Güvenilir olman dedi ama yalan. Bende her yol var ( :

Kafaya bisey koyarsam yaparim😎
Güvenilirim ben 😌
Beni almadın...

Buuu cıktı doğru valla

Benim cevalardan bu çıktı
Hırslı çıktı.
Keşke doğru olsa. Şu anda o kadar ihtiyacım var ki buna...
Hırslısın zaten sen🙂 Doğru çıkmış 🙂
Keşke ama nerdee..
Hırsın "h" si yok.
Şu anda yaptığın şey bile hırslı olduğunu gösterir 😄
Gerizekalıii.. böyle dedi bana
Djdjjd Allah seni dndjdn
Seninkinin aynısı çıktı 🙄😆
Hassas peki sen? 😊
Pekiii 😊
Aynı çıktı 😂
, 😂😂😂😂😂
Güvenilirim