Neden ben. Bu kadar yalnızım insanlara tersim yok kötülüğüm yok bazen konuşmayı unutuyorum canım yanıyor?

Ciddi anlamda bana yardım edicek birine ihtiyacım var
Benım derdimi psikolojımi anlıycak algılıyacak empati kurucak birine ihtiyacım var anlatıyorum inşallah adam yerine koyup cevap verirsiniz?

Çok güvendiğim biri var isim vermiycem erkek onu arıyorum yüzüme kapatıyor yalan söylüyor mesaj atıyorum görültü atıyor çıkıyor paramı yedi yalancının teki işte kız var bir adet o kız doğum günümü biliyor Du ama hiç doğum günümü kutlamadı beni umursamıyor ona sırlarımı anlattım takmadı hep geçiştiriyor ya da gittiğim yerde insanlar bana yalancı arkadaşlık yaptı koca evrende yüce Allah beni neden yalnız bıraktı size şaka yapmıyorum ciddi anlamda yalnızım neden hiç arkadaşım yok kafayı yiycem odamdan 3 gündür çıkmıyorum ağlıyorum neden neden diye kafayı yedim en son kitap okudun 244 sayfa okudum ordaki hikayedeki kişiler keşke Benım arkadaşım olsaydı ya bakın insanlara kibar davrandım kumar oynamadım ayıp birşey yapmadım yapmam kimseyle dövüşmedim kalp kırmadım hep Benım canım yandı sabır ettim sustum ağladım acı çektim aşk acısı çektim awk tüm acıları ben çektim o kadar üzerimde yük var ki bazen konuşmayı unutuyorum
Neden ben. Bu kadar yalnızım insanlara tersim yok kötülüğüm yok bazen konuşmayı unutuyorum canım yanıyor?