Önceleri sorun etmediğim şeyleri artık sorun ediyorum. Sizi mesaj atılmaması rahatsız eder mi yoksa ne var canım o atmadıysa işi vardır diye düşünüp siz atar mısınız?
Çoğunlukla aslında hep mesaj atan taraf benimdir zamanla bu huyumdan oldukça sıkılmaya başladım onların canını sıkma isteyeceğim en son şey gerçekten zordaysam ya da büyük bir olay varsa kırgınlık kızgınlık küskünlük gibi yanlış anlaşılmalar vb durumlarda evet mesaj atan tarafım onun dışında mesaj atmıyorum çünkü yerini bulmuyor ve insanlar Çoğunlukla erişilmez insanları ve değerleri değerli olduğu insanlara ilgi duyuyor bu insan ne kadar doğrudur bilinmez ama ne yazık ki durum böyle yapacak bir şey yok. Fazla ilgi gösterince insanlar seni cepte sanıyor üstüne üstüne geliyor kaybetmekten korkmuyor sen gözünden sakinmaya çalışırken onun böyle bir şey bırak yapmayı aklına bile gelmiyor herkesi kendi akışına bıraktım artık o akışta o kalp atışında bir yerimin gerçekten olup olmadığını zaman ban söyleyecektir ne kadar gerçeklere kör ve sağır olsam da. Saklanilan hersey illa birgun ortaya çıkarılır umarım utanılacak acınacak bir durumum olmaz yüzümde kocaman bir gülümseme olur ve bu gulumsemede acı hissi olmaz
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Bir atarım, iki atarım, üçüncüden sonra istemsiz bir şekilde mesaj atamam. Çünkü insan hatırlatmaktan çok hatırlanmakta ister. Sürekli aynı şey tekrarlanıyorsa zaten karşı taraf görüşmek istemiyordur diye düşünürüm.
Eğer karşımdaki kişiyi özlediysem mesaj atarım ama karşımdaki kişi bana mesajlarını keyfiye cevaplamıyorsa artık benim için bitmiştir. ilk adımı atarım ikinci adımında karşı taraftan gelmesini beklerim..
1 atarim 2 atarim 3 4 5 6 7 baya atarim ama sabrederim sevdiqim insan olduqu baktim olmuyo istemsiz bi şekilde susarım herseyin fazlasi zarar zorla çocuk olmaz bacanak .
ilk mesajları atarım sonra kız ilk mesajları atmıyorsa salarım kızı. ilk başta tereddüt etmesini anlarım ama samimileştikten sonra gurur yapan sorunlu biridir
Ben salak gibi yazanim surekli her dk yaziyorum hzhshs isi varsa da yaziyorum onceden cok yazardim da artik azalttim ama insanin zoruna gidiyor sonucta hep ben hep ben isi varsa bile gunde 5 dk ayirabilir
Ararım ya başına bir şey geldiyse mesela hastane, karakol ve Allah korusun. Daha çok şey var yazmak için ama hapsini yazamam Allah hepsimizi korusun sevgilin varsa onu da korusun.
Seviyorsam ve konuşmak istiyorsam atarım lakin soğuk yaptığını ve geç dönüş yaparsa bide ben yazmadan yazmıyorsa ne kadar sevsem de yazmam kimsenin bi taraflarını kaldıramam
Güzel bir bayana mesaj attım mı 2 saat cevap gelmese 1 Paket sigara içerim akşamda cevap yoksa 1 şişe viski 🥃 🥃 acar içerim dertleşiriz viskiyle bitince viski nosu nu siler atarım ve gider yatarım
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yok atmam atmasını beklediğim biri de yok kafam rahat
Nefret ederim hep mi o meşgul olucak mesaj atmiycak ya da aramiycak. Yazilmiyosa sıkıntı ki bana da yapılıyor bu artık kavga etmekten yoruldum vazgeçme evresindeyim.