Genel olarak kızgın bir insanım. Kendi tembelliğime kızıyorum bazen. Bazen saatlerce kodladığım program çöktüğü için kızıyorum. Bazen oyunda adam beni vurunca kızıyorum. Sokakta dilenen (gayet de çalışabilecek durumda olan) insanları görünce kızıyorum. Ülkenin durumuna, insanların art niyetlerine, ufak şeylerden tartışan insanlara vs. Kızmak istenildiğinde kızılacak çok şey var :)
Aynı anda iki işe odaklanacak kadar IQ' um yok, Bu yüzden beynime kızıyorum.
Davranış olaraksa, aslında davranışlar düşüncelerimizin dallanıp budaklanıp meyve haline gelmiş şeklidir. Böyle düşününce dönüp dolaşıp tekrar beyne ve düşüncelere kızmak daha mantıklı olu...
... Normal insanlar gibi düşünüp, davranamıyorum her şeyin pohunu çıkarana kadar derinine inmek zorundayım, buna kızgınım kendimde.
Kendim gibi sanıyorum herkesiiiii😂 Yani ben hep bir yolunu bulurumm her meselede eğer istiyorsamm. Hani insanlar istiyoo gibi yapıp bır de yol bulmuyor yaa ahh😂 bundan sonra bende oyle yapıcamm😂😂 sorudan uzaklaştım yıne off😂😂
Kendime kızarak bir yere varamam. Tek çözüm mutlak özıslah🙂 Ayrıca insan kendine nasıl muamele ederse şundan emin olun en çok sevdiklerine de aynı muameleyi yapar.🙂
fazlasıyla sakin bir insanım, bu yüzden hiçbir davranışım sinirlendirmiyor beni, fakat hoşnut olmadığım bi’ erteleme özelliğim var. Sanırım sinirlenecek olsam buna sinir olurdum cjdj
Kendime bu bana bakmaz dediğim imkansız Aşk bulup, bulduğum kişiyi de kendime aşık etmek. Neden böyle oluyor anlamıyorum çok sevilecek bir özelliğim de yok. ben tek başıma uzaktan mutlu mesut sevmek istiyorum.
Evet bir şeye karar veriyorum o an o çok mantıklı geliyor aradan biraz zaman geçiyor bu sefer yanlış karar verdiğimi hissediyorum bu da beni mahvediyor
Evet insanların ne düşündüğünü benimle ilgili çok düşünürüm. Gece yatmadan önce de gün içinde belkide o kişinin umrunda bile olmayan şeyi kafama takarım sinir oluyorum buna
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Akılanmıyorum üzenlere kıranlara bile yardıma koşuyorum