Yahu karaktersizliğin adını aşk koymuşlar, bir de kendilerini teselli etme çabası yok mu !!! Güler. misin ağlar mısın arkadaş? Ne olduklarını yüzlerine vurmuyoruz iyice haklı sanıyorlar kendilerini... birileri yüzlerine vurunca da bi parlamalar ahahha trajikomik cidden... nedir amaç vicdan muhasebesi falan mı? Kendilerini teselli etme amacı vs falan mı? Bizleri ilgilendirmiyor elbet, fakat soruyor isen aldigin cevaba hazırsın demektir. Karımı aldattım, kocamı aldattım vs vs... midemiz bulanıyor sizin aşkın adını kirletip de aşk dediğiniz bu durumlardan bi bitin ya tükenin abi...Ne düşünüyorsunuz bu tarz insanlar hakkında?
Güncellemeler
+1 yıl
Sorum süper soru seçilmekle birlikte , başlığı değiştirilmiş 😂🤦♀️
Partnerini aldatan kişiler hakkında ne düşünüyorsunuz?
İsteyen istediğini yapsın umrum değil ama yapıp yapıp ortada namus abidesi ahlak bekçisi gibi gezenlere kilim bende sormazlar mi adama sen önce yediği annelere bak sonra millete millet laf yetiştir ahlak bekçiliği yap herkes önce kendi kapısının önünü temizlesin sonra millete b... k atsın
Ayrılıp yoluna gitmek herkese zor geliyor. Boşanmayı anlarım zor tamam bir yere kadar ama sevgili olanları anlamıyorum. ARkadaşım nikahlı karın kocan değil. Ayrıl ama yok ya yenisiyle yürümezse diye korkuyorlar. boşta kalmak da istemiyorlar Ne elimdekini kaybedeyim ne piyasadan çekileyim diye düşünüyorlar Hem pekmezim dökülmesin hem de g. tüm de s. kilmesin mantığı işte 🤣🤣 Burad soru sorup kendileri gibi MAĞDURLARDAN destek bekliyorlar, haklısın lafını duymak istiyorlar ki vicdan mastürbasyonu yapabilirsinler Ama karaktersizsiniz arkadaşlar! BAk buradan söylüyorum... Haklı falan da değilsiniz Evli bacım sen de değilsin sevgilisi ile cinsel sorunları olup elinin altında yatmalık adam arayan bacım sen de haklı değilsin :) Ay keşke etiket yapabilsem ya ne eğlenirdik ahahhahahah
Hahahahah aynen aynen etiketsiz olunca gelip bi de vaaz verenler var sanki bilmiyoruz gibi ustad , vay umutlarindan optuklerim vay onlarda böyle işte 😂😂😂🤜🤛
Ümitt ediyorumki en kısa sürede bu insanlar kocalarina yakalanirlar burada ahlak bekçiliği yapan bu ablalarımız bazılarıda kapalı bu arada millete bok atarlar ama kendileri maşallah yemedikleri kaymak kalmaz yaa hissiz bak yine ağzımı açtırma benim zor tutuyorum kendimi valla bu insanların yediği her boku anlatmamak için Allah kocalarina sabır versin böylelerinin yüzünden 🙈🙈🙈
Valla aç ağzıni , tamam biz de diyoruz bizene ama bak kendi agzinla diyorsun ki bi de yapıp üstüne ahlak bekçiliği yapiyolar ben de ona deli oluyorum, onu yapana nasıl susalım yahu ağzına eline kalemine sağlık konuş hiç de susma, bunlar bundan anlıyor zaten 🤜🤛
Bunlar birde swinger ilişki kabul. Edecek kadar ahlaksız olanları var en büyük fantaziniz ne diye sorulduğunda kocamın yanında sevgilimle sevişmek diyen ahlaksızlar bari o tesettüre saygınız olsun neyse şimdilik bu kadar yeter dimi sabah sabah Afyon lokumu tadında günler dilerim sana arkadaşım 😉
İstediklerini yapsınlar canım niye bu kadar eleştiriliyorlar ki. Kardeşim öncelikle sen bir tarafını da yırtsan her insan aldatma potansiyeline sahiptir çünkü insan vücudu tek eşliliğe uygun değil. 3 yıl aynı kişiyle birlikte ol sıkılmazsan hiçbişey bilmiyorum. Sıkılınca da gözün dışarıya kayar. Bu karaktersizlikle alakalı bir olay değil. Doğal seçilim diye bişey var.
O zaman 15 yıl boyunca yanındaki adama da bakmamışsın ve onu da arzulamamışsın. Yoksa insan doğasında senin dediğin gibi birşeyin yeri yok. İnsan suyu sevdiği için arzulamaz. Suya ihtiyaç duyduğu için arzular ve bu onun elinde olan bişey değildir. Doğal olarak istiyor vücut. Aynı şey cinsellik için de geçerli. Eğer aseksüelsen kimseyi arzulamamış olman gayet normal.
2 abazanın onayını alıp vicdanlarını rahatlatıyor ruh hastaları :D Her koyun kendi bacağından asılacak çokta umurumda değil okumuyorum aşk ve benzeri soruları, troll ya da değil görmemek daha sağlıklı
Günaydın !.. "Fakirin gayrimeşru çocuğu olursa p. ç, zenginin olursa yasak aşkın meyvesi; fakir, kız peşinde koşarsa sapık, zengin koşarsa playboy; fakir çalarsa hırsızlık, zengin çalarsa yolsuzluk olur. Kavramların paraya göre değiştiği bir dünyada adalet arıyoruz." Can Yücel ne güzel demiş 😊
Keşke anlasam, yetmiyor pişkin pişkin yazıp halinden memnun olan bile var. Zamane ne farklı oldu böyle karakterden yoksun insanlar çoğalmış. Sahi kimin ne yaptığı umrumda değil, ben kendime bakarım.🙏
Kesinlikle 'edep ya hu!' dedirtecek cinsten sorular. Bazen bende denk geliyorum: 'Evliyim, sevgilim var. Buluşmaya gitmeli miyim?' gibi buram buram karaktersizlik kokan sorulara gelen cevaplarsa daha fena 🤦♀️
~ama şükür ki aklı başında insan sayısı da hayli fazla da zeka ortalamasını yükseltiyorlar 📙
Çoğunun doğru olduğunu düşünmüyorum. Gözlemlerime göre erkekler cinsel amaçlı, kadınlar ise duygusal boşluk ve eşin ilgisizliği nedeniyle başka birine yöneliyorlar. Yani pek çok kadın aslında gerçekten duygusal tatmini yakalamak İçin aldatıyor. Burada yazılanlar gibi eşiminki bilmem kaç cm, daha büyüğünü buldum muhabbetlerinin külliyen uydurma olduğunu düşünüyorum.
Çok haklısın gerçekten. Yaşım geldi evleneyim anlayışı ile evleniyorlar sonra ben ondan hoşlandım buna tutuldum e olur tabi. Yok yani sen niye evleniyorsun ki sevmiyorsun etmiyorsun evlilik yoluna gidiyorsun. Madem evlendin otur yerinde yok oturamıyorsan da kimsenin başını yakma
Allah Kimseye Böyle bir şey Yaşatmasın Çok Zor Bir Durum Ben Kalpten Bağlandığım için Gözüm Başka Hiç bir şey Görmüyor Bu Kalp Sadece 1 Kişi için Atabilir Malesef Hala bekarım iyiler Hep Kaybediyor
Bahaneleri beni daha da dellendiriyor. Libidom arttı, bana ilgi gösterdi, sarhoştum, duygusal boşluktaydım, beni kandırdı, kendimi tutamadım eşimi seviyorum ama aldattım onu kaybetmek istemiyorum. Böyle varya kürekle ağızlarına vurasım geliyor.
Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı.
Aldatan kişiler vicdanen rahatlıkla bulabilmek için soru sorar veya kendilerini anlatırlar. Aynı karaktersizliği yapan ama kendisine yapılsa cinayet isyelecek kişilerden destek alarak rahatlama peşindeler. Acı olan iki atasiözü ekleyeyim.
Hic hos degil bu is ama yeminim var, artik kafama silah dayasalar buyuk konusmam 🙄 Ne kadar elestirdigim halt varsa yedim su hayatta, korkuyorum artik cezalandiriliyor olmaktan...
Yahu bak geçen sen bisey paylaştın bunu onunla bir tutma, demek. istedigim şu; nasıl övüne övüne anlatıyorsun bunu çok iyi bi halt etmiş gibi anladin mi olayı?
Ya işte... yoksa kimseye yargı dağıtmak haddimize değil bizene , hatırla ne demiştik; Herkes. kendine yakışanı yapar çünkü kalite asla tesadüf değildir...
Ben geldim bayadır yoktum insta da açmamışsın aldatma konusunda şunu diyebilirim kendine yapılmasını istemediğin biseyi başkasına yapmaman gerekir haklılık konusuna da gelirsek hırsıza hırsız olduğunu unutturursan sana ahlak dersi verir her seferinde de isim sorma kimsin diye 😂😂
Ben yapiyorum diye yazmiyorum ama tamamen objektif bakarsak... Maalesef burada ahkam kesenlerin cogu bir kacamak yapmistir veya yapacaktir... kimsenin icinde bulundugu durumu bilmeden yorum yapmayin bence. Bu bir... İkincisi herkes ne bok yerse yesin size ne... kimseye bu konu uzerinden hakaret etme hakki dogmaz... Uc ve son... insanoglu yaradilistan itibaren tek eslilige uygun yaratilmamistir...
Zaten kimin ne halt yediği kimseyi ilgilendirmez herkes kendine yakışanı yapar kalite tesadüf değildir, ama çıkıp da artitslik yapıp gurur duyarak naralar atip esekk gibi anirmalarindan söz ediyoruz İyi günler
İçimden geçenleri yazsam muhtemelen hesabım kitlenirdi ama ben troll falan olduklarını düşünmüyorum çok var bu kansızlardan her yerde karşılaşmak mümkün üstlerine gittikçe çirkefleşip seni suçlu duruma düşürmeleriyse en tipik özellikleri istisnasız hiçbirinde şaşmaz bu...
Aynen. Kendilerince geliştirdikleri bir savunma mekanizması bence bu.. karşı tarafa 💩 atacak ki kendini paka çıkarsın (vicdan mastürbasyonu) ondan o seslerinin çok yüksek çıkması buna emin olabilirsin
Nefsinin kölesi olmuş bunu da kendine mübah gören insanlar. Neymiş kalbime hakim olamazsam yapar mışim. Ulan kalbimiz bizim elimizde yönetmekte. Senin zinaya bulasacagin varda işte kalbini bahane ediyosun...
Yok çok şükür ben kendimden eminim kardesim bugüne kadar yapmadıysam bugünden sonra da yapmam... Hakeden oldu da yapmadım ben , insanın kendisine saygısı olacak... Hadi herseyi geçtik, pişkin pişkin anlatmalqri ne oluyor , insanın karaktersizligiyle övündüğü nerde görülmüş?
Erkek aldatmamalı ama kadın aldatmalı fakat bunu kocasının yanında yapmalı doyumsuz ve çapkın kadınları çok seksi buluyorum ve bence kadınlar tek erkekle yetinmemeli
Yahu kim ne yaparsa yapsın bizene de , pişkin pişkin laf yetistiriyolar ya bize ona yanıyorum.. yoksa kalite malum , herkes kendine yakışanı yapar sonuçta