Gani gani verilen sevginin size verilmemesi kötü bir his...

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kaybetme hissi.
Bazen zamanı, bazen zamanın içinde bir insanı..
Toprağın altına gittiyse değer verdiklerimiz o his anlatılamıyor bile, o kadar berbat işte.
Ben onun bir gülüşü bakışı için ölüyorken o başkasına bakıp gülümsüyor benim aldığım her nefeste onun adı varken o başkasının ismiyle avunuyor şimdi Söyler misin ne için umud edeyim.
Cevap
8Cevap
Senden kaçırdığı gözlerini, ellerini başkasından ayıramaması
Öyledir
Bir söz ile açıklayabilirim 🤗
"Ne kadar iyi bir insan olduğunun pek önemi yok, nasıl olsa ilk hatanda en kötü insan sen olacaksın."
Haksızlıkların göz göre göre yapılması ve senin elinden hiçbir şeyin gelmeyişi..
Hem sevip hem nefret etmek çok berbat bir his, hala tarif edemiyorum, ve bu histen nefret ediyorum.
Gözünde büyüttüğüm tertemiz olan birinin aslında kirden görünmez olduğu gerçeği ve hiçbirşeye değmemesi
Sevdiğin insanın eskilerine verdiği sevginin ilginin 1000 de 1 ini bile sana vermemesi. Bitirmek gerek bazı şeyleri.
Bile bile susması uzaktan uzaktan gözetlemesi güzelim zamanı çöp etmesi
Sen gitdikçe onun uzaklaşması.. Etrafında dolanıp sana değmemesi. Güzelim duyguların katili olması..
Canin dondurma çeker ama buzlukta yoktur ve regl sancisindan kıvranıyorsundur. Bakkala gidemiyorsun, anneni yormak istemiyorsun, babana diyemiyorsun🤧🤧
Rabbim başka dert vermesin
Amen🤧
Ruhsal acı çekmek, dünyanın en kötü acısı sanırım. İlacı yok geçip geçmeyeceğinin garantisi yok. Zamanla azalsa bile asla geçmeyen bir şey.
İşsizik, hedefsizlik, umutsuzluk. Kendini eksik hissetme, hatta arafta kalmış bir ruh gibi yalnız hissetme.
KALABALIĞIN IÇINDE YALNIZ KALMAK, KAYBETME KORKUSU SEVDIGIM KISININ OLCEGINI DUSUNUP AGLAMAK, yurtta masada tek yemek yemek.
Berbat bir durum herkesin en ihtiyacı olduğunda yanlarında olup üzgün olduğunuzda arayacak tek bir kişi bile bulamamak.
İftiraya uğrayıp kendini kimseye inandıramamak ve o iftiranın üstüne kalması.
En güvendiğin insanın arkandan kuyunu kazdığını öğrenmek.
Sevdiklerimin bana inanmamasi ama hiç tanımadım insanın bana bunu sen yapmazsın demesi çok acı
Çevrimiçi olduğunu görüp yazmaması.
Bence en berbat lanet his bu.
Kimlere çevrşmiçi Allah bilir 🙄
Pişmanlık tabii ki. Zamanı geriye veya ileriye almak istersin ama elinden hiçbir şey gelmez. 🙄
Zamanı geri almayı ne kadar çok istemişsindir bir an. Kaybetmemeyi sahip olduğun insanı.. Yanlış anlaşılmaları doğru cümlelerle düzeltebilseydik eğer çok mutlu olacaktık belki de. Olmadı.. Yapamadık. Bazen sustuk. kendimizi açıklamaya bile gerek duymadık. Güvenilmezdik belki de. En sevdiklerimizi kaybettik hep. Az sevdiklerimiz hep bizimle kaldı. Belki bir gün severiz diye. Kaç kişi vazgeçti kimbilir bizden. Ya biz kimlerden vazgeçtik.. Değdi mi o ayrı.. Değmeyeceğini bilsekte vazgeçtiğimiz insanlar çok oldu.. Anlatabildim mi bilmiyorum. Olsun. Ben bugün kendime yazıyorum. Hatta artık sadece kendime. Dürüst müydük acaba önce kendimize.. Beni en çok yanlış anlaşılmalarla kaybettiğim insanlar üzer. Yazıp anlatmakta hep daha iyi oldum. Ama konuşmaya gelince sus pus.. O yüzden gitti.. O yüzden durduramadım, anlatamadım içimdekileri. Yazmaya da fırsatım yoktu. Öylece gitti. Kafası hafif dumanlı. Gözyaşı dolu gözleriyle baka baka sordu bana. Konuşamadım. ve gitti.. Kalbim ağrıdı çok.. Otobüse binip onun şehrini terkettiğimde gözyaşlarımı tutamadım. Hani otogarda arkandan el sallayanın olmazsa çok koyar ya insana. Çok koymuştu bana da..8 saatlik yolun tek bir anını bile hatırlamıyordum indiğimde. Hiçbir şey hissetmiyordum. Gözlerim kan çanağı. Bomboş etrafıma bakındığımı hatırlıyorum sadece. Hiç öyle yanmamıştı canım. belki yalvarıp yakarsaydım, gitme deseydim ikna edebilecektim onu. Yapmadım. Neden bilmiyorum. Ben hiç yalvarmamıştım ki kimseye. Birinin sevgisine muhtaç olduğunu düşünmek ne kadar kötüydü.. Bazen özlüyorum.. Çok az anılarımız olsa da sakladım onları. Ara sıra çıkarıp bakıyorum. Sonra tekrar saklıyorum. Ama o hiç bilmiyor. Hiç görmedim bir daha onu. Arkadaşlardan duydum bazen geçiyormuş evimin önünden.. Cesaret edemiyormuş kapımı çalmaya. Oysa çalabilseydi herşey çok farklı olacaktı.. bir kere dinleseydi beni. Ya da yazsaydım böyle okusaydı. Biliorum inanırdı bana. Biliyordum sarılacağını, saçımı koklayacağını.. eskisi gibi..
Daha uzun olanı yokmuydu 😂
Sırf bu yüzden kendimi anlatmaya çalışmaktan hiç vazgeçmedim sonu nereye varırsa varsın tamam yalvarmadım ama bazen gitme demenin tek yolu yalvarmak değildir susmayın ne olursa olsun susmayın çünkü gün geliyor sustuklarımız içimizde birikip taşıyor taştığında ise hiç olmayacak kişilere hiç olmayacak zamanda taşıyor hayatı çok kasmayın anlatın kendinizi sonradan keşke dememek yerine nasip demek daha iyi geliyor bana
Çaresizlik kadar berbat bir his yoktur sanırım.
Ama her zaman bir çare vardır, ölüm dışında.
Seni önemsediğini söyleyenlerin umrunda bile olmamak
Çantada keklik görülmek işte, evde, okulda fark etmez
Deniz veya havuzdayken burnuma su kaçması bence en berbat his😂
Sevdiğin birinin mutlu olması için elinden hiçbir şeyin gelmemesi
Pişmanlık.. İçinden geldiği gibi davranamamak, geçmişe dönüp düzeltmek istemek
İnsanların gözünün içine baka baka yalan söylemesi ama hepsinden haberdar olman🙂
Terkedileceğini hissedip yoğun bir üzüntü içerisine girmenin akabinde gercekten terkedilmek..
Sen onu gormek bulusmak icin care ariyosun
O ise bahaneler ariyordur😏
Değer verdiğin ve sevdiğin birinin sana o kadar da değer vermemesi
Seni hayatina alan flörtünün seni aniden cikartmasi ve sonra eski sevgilisi ile el ele göz göz önünden gecmesi. O an kendini yara bandi gibi hissetmen.
çok çalıştığını, çok çaba sarf ettiğini, çok emek verdiğini düşün o kadar istiyorsun ki hedefine ulaşmayı ama her seferinde senin kadar değer vermeyen, çalışmayan insanların kazandığını görüyorsun. dünyanın en kötü hissi
düğününe gittiğin arkadaşının meğersem okuldan diğer arkadaşlarla görüştüğü bi benim dışlandığım gerçeği
Marketler kapandıktan sonra, sigaranın yeteceğini düşünüp, bitmesi 😐😑
Dondurmayı yere düşürmek
Sen herşeyi göze alırsın ama sonuç hiç mesela.
Anlaşılmamanın yaratığı o his ve çaresizlik
Verilen değerin görülmemesi mesela
Bana zamanı yoktu ama herkese ömrünü harcadı :))
Ayak serçe parmağının bir yere çarpması
Ah ulan der insan, insan kendisine küfreder 🤣🤣
Etrafında o kadar insan varken yalnız hisetmek
Son kabak çekirdeğinin acı çıkması
olmasi gerekenler lutuf gibi onume konulmasi
İşte foto 🥺 tarif fotoda
Varını yoğunu koyduğun işin olmaması..
odaklanamamak , gerçekten pis bir his
Bu gerçekten çok kötü bir şey
Sen onu seviyorsun o başkasını
browninin son ısırığı
aldatılmak sevdiğin birini kaybetmek