Neler size anlamsız gelmeye başladı?
Arkadaşlar 11ci katta oturuyorum. Yahu 11ci kata çekirge nasıl geliyor? Hani bunlar 2 kere zıplardı 😒.
Arkadaşlar 11ci katta oturuyorum. Yahu 11ci kata çekirge nasıl geliyor? Hani bunlar 2 kere zıplardı 😒.

Sürekli bişeylere zam geliyor ve aldığımız hepi topu 3000 tl kışın 1000 tlsi fatura gidiyor evde bebek var 1000 tl de dolap ihtiyacı yiyecek e bu bebeğin bezi var onu var bunu var işe ulaşım otobüsle ay sonuna kadar ona para ayırmak var ben götüme don alamazken bazılar corap değişir gibi telefon değişiyor anlamıyorum yani bu insanlar boş zamanlarında define falan mı arıyorlar
Çok şey var mesela okullar kapalıyken eğlence mekanlarının açık olması, ya da ülkemizde öğretmenlerin değerinin bu kadar az olması. Ülkemizin eğiteme verdiği değeri anlamıyorum.
Bence de
Evde pire var hep bana geliyorlar diğer aile fertlerine gelmeyip sürekli bana gelmelerine anlam veremiyorum lan aynı evde yaşıyoruz ben dhaa duş alıyorum nasıl geliyonuz ya elimde sirkeli suyla gezip her yere fıs fıs sıkıyom
Cevap
9Cevap
Bu saatte anlam yükleyemedim bi şeylere😀 uykum var))
Niye acıkıyorum kafayı yiyeceğim, kendimi tok hissediyorum
Hicmi korkmuyorsun aşağıya bakarken ıyi yurek var sende😳😳.. sicakya heryerden çıkabilir
11ci kata da çıkmazsın ya o kadar anlamsız geliyor ki düşündükçe anlatamam :D. Çok fazla yükseklikten korkarım evet bu yükseklikten değil 🙄
Maşallah 11. kat ne ya rezidans mı o? En yakının kötülükten beslendiğini görmek.
Djsjdjk sevmişler demekki djsj bilmem anlam veremediğim 🤔 sanırım kendim.. Insan bu kadar vasıfsız olamaz
Sdghj iyiymiş.. Geceleri uykularımın bölünmesi şimdi olduğu gibi benim de😣Ve gün boyu ortalikta uykusuz dolaşmam..
Odama yusufcuk girdi evde çığlık atmaktan boğazım ağrıyor neden bu kadar korkuyorum ona anlam veremiyorum şu an hahajsb
9. Katın balkonunda tavşan beslemiştim evde kertenkele yakaladım
Bazı insanların nasıl bu kadar duyarsız ve taş kalpli olduğuna anlam veremiyorum
Sabh iş var 6 da uyanıyorum neden hala uyumuyorum buna hiç anlam veremiyorum.
evde bu sıralar türlü türlü böcek türlerine denk geliyorum 😒 neyse ki korkmam
Çoğu şey. Bu aşırı sıcaklar güney kuzey her tarafın sıcak olmasi
Bu saatte kedilerin inim inim inlemesi çıldıracağım
Neredeyse çok şey var.
nasıl seni deli gibi seven birinden soğuyabilirsin? sana kendinden bile çok değer veren birinden nasıl soğuyabilirsin, nasıl kaybedebilirsin onu...
Kendime anlam veremiyorum derin düşüncelerdeyimeee
Aslan gibi düşüncelerini yen gel. Onlar seni değil sen onları yönetiyorsun 💆♂️
D0ru dedin 👍 bugünler de geçiyoree
Aynen öyle günler geçiyor hem de düşündüğümüzden daha hızlı bir şekilde geçiyor💆♂️
kesinliklee
Asansöz diye bi sey var🤣
iyi zıplamış maşallah.. hormonlu olduğundandır ya da yağmur ile düştü
İlk okunulduğunda bişeyin zıttı imiş gibi anlaşılıyor 🙂
Bu göbekle gece yemek yeme cesaretim
İnsanlara da kendime de anlam veremez oldum. Djdmd
Serçe parmağımı sürekli sehpaya nasıl çarpmayı başarıyorum anlam veremiyorum kfkdkd
Benim evim de bahçeli ve fare girmişti çok korkarım :(
Gerçekten artık hiçbir şeye anlam veremiyorum.
Belayı çeken bir mıknatıs mı taşıyorum acaba
Hayatıma anlam veremiyorum
Çoğu şey anlamını yitirdi
Insanlara anlam veremiyorum bir anda yok oluyorlar
Herşey bir başka anlamsız son zamanlarda
Hayatımın devam etmesi
Fazla siyasiler eleştriyorum, hala almadılar 😃
Bir gece ansızın giden sevdıgım adam sebebını bıle söylemeden 😔😔😔
Tiktok videosu ceken embesillere anlam veremiyorm
Kendim...
hayatın kendisi anlamsız bugun varsin yarin yoksun
Hiç biseye anlam veremiyorum