Hayat size acı veriyor mu?
Ölümü, yaşamdan daha acısız ve huzurlu buluyor musunuz?
Ölümü, yaşamdan daha acısız ve huzurlu buluyor musunuz?
Acı insanı insan yapar demişler, hiç acı çekmezsen de zaten yaşadığını anlamazsın.
hı hı aynen ölümü acısız buluyor hayat artık daha ağır geliyor insalarla uğraşmak felan
Cevap
14Cevap
isyan etmek gibi olmasında bazen kendime soruyorum hayat açıdan başka bana ne verdi diye. sonra tekrar şükür ediyorum halime
Hayat bana cok aci veriyor. tum kotulukler, insanlar, yapilan haksizliklar, onyargilar, dislamalar, ezicilik
Gecmise cok uzulurum bazi seyler yasadigim zaman keske bunu yasayacagima olseydim derim. bazen dini cok sorgularim neden bukadar kotuluk var diye sonrada tövbe edip cok fazla dua ederim. o degilde insanlar cok kotu
Ölümün olduğu bir yaşamı niye acı buluyum :D Öleceğim zaten
ben hayata aci veriyorum. olumun acisizini hallederizde birde imam pamuk iliskisi var. pamuktan sonraki acilari dusun sen birde ahiret yasantisini.
hayat iki tarafı olan bir meyvedir bir tarafı tatlı bir tarafı acı zaman zaman acı tarafı denk gelir çoğu zaman tatlı olmuştur benim için :)))
ölünce neler ile karşılaşacağını biliyormusun ki? filmlerdeki gibi beyaz bulutların arasından şelaleli yemyeşil bir kıra doğru koşarken gitmek gibi birşey mi hayal ediyorsun.
geçen gün bil öldüm baktım bana göre değil en iyisi yaşamak dedim
Oldukten sonra olacaklardan habersiz ne gerek bar olmeye acisiyla tatlisiyla yasa :))
öyle bulmak için önce ölümüde tadmak gerekir
zaman zaman evet veriyor
o pamuk olmasa ölüm iyide pamuk işi bozuyor :D
hayat bize torpil geçiyor
Hayat degil insanlar
Ara sıra.
Vermiyor
Ara sıra.
hayır vermiyor kanka
zevk veriyo :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?