Selamün Aleyküm kardeşlerim hayırlı akşamlar! Siz insanlardan çabuk soğur musunuz? Benim insanlardan çok çabuk soğuma huyum var. Birinin bana en ufacık hatasında ondan soğuyorum, eskisi gibi mesaj bile yazasım gelmiyor. Sizler insanlardan çabuk soğur musunuz, çabucak etkilenme gibi bir huyunuz var mı?#gencoyunsoruyor #kizlarsoruyor
Şahısa ve davranışlara göre değişir ama evet benimde çabuk soğuma huyum var ama belli etmem soğuduğumu yazmamaya başlarım ağır bi olayda arkadaşlığımı bitiririm.
Merhaba. Yaptıkları davranışlara göre tavrım değişmektedir. Üzerime çok gelinmesinden hoşlanmıyorum ve sıkılırsam soğuma moduna geçiyorum. Bence herşey dozunda olmalı ilgi , alaka , samimiyet yakınlık , trip , naz , bunların hepsinin ayrı bir güzelliği var fakat çok eksiği ve aşırı dozda fazlası beni bunaltıyor. Bir insan size değer verdiğini sözleriyle değil de dopru davranış hareketleriyle tadında hissettirdiğinde her şey çok farklı güzel oluyor.
Selam, ben hayatıma kimseyi kolay kolay almam. İnce eleyip sık dokurum hayatıma birini alacağım zaman. Belli çizgilerim vardır benim Sınırlarım aşılmadığı sürece kimseyi öyle en ufak bir hata için kolay kolay harcamam. Hemende soğumam. Sonuçta bir paylaşım yaşanmışlık olmuş aramızda. Belli bir emek verilmiş. 😊