Dozunda olmalı her ikisi de fakat samimi olduğum bir insan çok samimi de davranabilir bunu sorun yapmam, fazla ciddi davranırsa bir problem olduğunu düşünürüm, diğer türlü samimiyetimin çok fazla olmadığı bir insan ciddi olsa da rahatsız olmam ki öyle olması gerektiğini düşünüyorum, bu karşımda ki kişiyle yakınlığıma göre değişir, dediğim gibi ortası olmalı.
Ben yerine göre davranmayı ve davranılması taraftarıyım. genelde orta derece samimiyetim vardır.çok yakınsa kişi bana konuya göre samimiyetimi arttırırım. Herşeyin fazlası zarar nasıl fazla yemek yiyince rahatsız oluyoruz , bunu da aynı düşünebiliriz. İnsanlar bazen Dozunu kaçırabiliyor ve beni inanın rahatsız ediyor özellikle ciddi bir konu konuşulurken aşırı ciddi olunursa bunalıyorum. Aşırı samimiye girmek bile istemiyorum herkes ne olduklarını biliyor hemen hemen.
"Azı karar, çoğu zarar" Yani fazla olan hiçbir şeyden hoşlanmam. Bazı insanlar, samimidir. Daha tanışalı 2 gün geçse dahi sanki 40 yıllık arkadaş gibi hissettirenler vardır. Bazı insanlar da 26 yıl arkadaşındır, aranızda gram samimiyet oluşmamıştır. Kendini yanında mülakatta gibi hissettirir.
~Yani samimiyeti tercih ederim ama fazlasını değil 📙
Ciddî insanları sevmiyorum ruhum daralıyor Samimî olupta sıcakkanlı ise bişey demem ama ilk günden arkadaş oldun birine canım bebegim tarzında şeyler söylerse hiç hoşlanmam bu tarz sözlerden keserim konuşmayı
Ciddiyeti pek sevmiyorum bende kasıntı oluyorum ciddi ortamlarda gülesim geliyor ve bastırınca iyi olmuyor. Ama samimiyeti de pek sevmiyorum bu seferde insanlar haddini bilmiyor. O yüzden ikisinin ortası bir yer iyidir.
Fazla ciddi tipler aşırı kasıntılar öyle kendilerini cool zannediyolar ama değiller. Aşırı samimi insandanda korkarım hep bir menfaat çizgileri vardır onların çokca uzak durun bencee
her ikiside zararlı orta yolu bulacaksın. ama beni fazla samimiyet rahatsız eder çok sevdiğim insanla bile belli kuralları çiğnemeden samimi olmalıyım die düşünüyorum. bazılarına ise aşırı ciddi davranmak gerekiyor.