Yalnız bazen en lezzetli yemektir. Tadına doyum olmayan.. Fakat bazen, bir el, bir yoldaş arar insan. Sizin de böyle durumlarda yanınıza koşarak gelecek birileri var mı?

İhtiyacım olduğunda illaki birileri yanımda olur ama her kendimi kötü hissettiğimde güveneceğim yanımda olan dost diyebileceğim biri var mı diye sorulsa hayır kimsem yok. 🤷♀️
Ben varım. Üzgün de olsam mutlu da. Kendimi asla yalnız bırakmıyorum. Ağladığımda gözyaşımı silecek, üzüldüğümde şebeklik yapıp beni güldürecek, içim sıkıştığında kafamı omzuna yaslayacak birine ihtiyacım yok. Çünkü tüm bunları kendi başıma yapmayı tercih ediyorum 📙
~Kısaca tek dostum benim ✌️
Kimse benim onlara ihtiyacım olacak anı beklemek zorunda degil ki.
Normal anlarımda yanımda oluyorken ihtiyacım olduğunda ya da işim düştüğünde başka işlerle meşgul olabilirler.
Benim kimseden öyle bir beklentim yok.
@Verda_Şah senden süphem yok zaten canım benim ben de hep senin yanındayım😘😘
@Verda_Şah sen de canım 😘❤️
Var çok şükür hemde 2 tana🤗gece, gündüz, uzak, yakın olması önem teşkil etmez. ıstememe gerek bile kalmaz. iyi gün kötü gün fark etmez yanımda yerlerini alırlar.❤
Cevap
17Cevap
İhtiyaclarıma göre değişiyor açıkçası. Çoğu kısmında var diyebilirim.
İhtiyacın olduğun da yanında olan birileri elbette var. Bunun için fazla mükemmel bir anneye ve arkadaşlara sahibim :)
@kalpmimari @byexrian @triggerr @angelina_jolie @_sktrgitbee_7_ dostlarım var :)
İhtiyacım olduğunda kimsem yok bak gerçekten hiç kimsem yok ama ben onların yanında olmasam mesaj atmasam hemen sen ne kdr kötü bir arkadaşsın hiç bi zaman yanımda olmadın diye bi kamyon laf yiyorum. Bu yüzden de bütün arkadaşlarımı sildim. Pişman mıyım peki (asla) Annem yeter bana.
Sağolsunlar her zaman iyi dostlar edindim kendime ve sıkıntım olduğunda yanı başımda belirdiler samimi bir şekilde.. Tabi ki ailem de var.. 🖤 Hepsi iyi ki varlar.. keyifli günler..
İhtiyacım olduğunu dillendirmememe rağmen, bi bakışımdan, ses tonumdan anlayan ve her koşul ve sartta yanimda olmak için can atan insanlarım var.. bu konuda oldukça şanslıyım 😊
İhtiyacım olduğunda yanımda olan bir ya da iki kişi var. Yine de her derdimde onların yanımda olmasını beklemem; her şeyi kendim tek başıma çözmeye, kimseye ihtiyaç duymamaya çalışırım.
Ben var biliyorum şimdilik umarım gerçekten vardır.
Öyle birini ben tanıyorum ☺️
Sen her zaman vardın kanka😊 yani herhalde vardın 😂😂tamam tamam şaka😂
😂😅😅
😂.
Kötü günümde yanımda olan çocukluk arkadaşlarım bir nevi dostlarım var. Allah onlardan razı olsun. Ailemde var tabi.
Varla yok arası bir şey..
Olmayanın canı sağ olsun, olanında yokluğunu göstermesin Allah. Beklenti içinde olmuyorum artık zaten..
Var ama yok... ben bu dünyaya yalnızlığı derinden yaşamaya gelmişim diyip kabulleniyorum artık napalım
Ailem var, aile de bir yere kadar beni benden başka kimse anlayamaz, kendi kendime hallediyorum. Daha güçlü hissediyorum böyle.
Başımda kötü bir olay varsa ailem olur yanımda ama kendimi kötü hissettiğimde bir tek Rabbim e sığınırım
@Hintlimintlii
@Soo-jin
@ponçikkızzzzx
İyi ki varsınız☺
Yiaaa sende iyi ki varsın🌺
Hayir oldugunu sanmıyorum. Herkes çıkarları pesinde daha cokk
Eşim elinde olursa gelir ama elinde olmazsa tek başıma işin üstesinden gelmeyi bilirim.
Benim hep annem vardı gerçekten hakkı ödenmez Allah ömrümden alsin ona versin insallah
Kimse yok. Olsada istemiyorum onlardan gelecek hayır Allah tan gelsin.
Bu konuda şanslıyım ki çok değerli arkadaşlarim var
Telefondan teselli vermek zorunda kalsada hep yanımda canım arkadaşım 🙂
Yok olmadi çok zor zamanlarım geçti başımı alıp gitcegim yer bulamadim
Ailem ve birkaç yakın yakın arkadaşım var. 🤠
Kedim var başkasına ihtiyaç duymuyorum. Gerçi evladım diyorum ne kedisi yahu :/
Yok öyle biri olmasın da sonda o da menfaate geçiş yapıyor
O kadar insan var çevremde o kadar arkadaşım ama sürekli yanımda olan iyiliğimi isteyen tek bi insan var onunla da oyunda tanıştım ama iyikide tanışmışım. Sohbeti dinlendiren huzurver arkadaşlar bulmak zor.
Her canım yandığında koştuğum biri var.
Her zaman yanımda olur sorgusuz sualsiz.
Bana çok iyi gelir sorunlarımdan uzaklaşırım.
İstesem de yok kimse.
Love..
Witc..
Hickimse yok annem babam abim umursamazlar beni arkadaşım hiç yok sadece sevgilim var oda mesafeli ilişki 😕
Hayır hiç kimsem yok yalnızlığım en iyi dostum ve arkadaşım
Kimin bana ihtiyacı varsa onun yanindayimdir ama benimkinde kimse yok
Evet var muhteşem bi kuzenim var dün canım burnumdayken öyle bi güldürdü ki iyi o.🌸
Allah'ı dost, dualarimi yoldaş edindim...
Neyse ki bu sabah güzel bir yorum okudum..👏🏽👏🏽
Hayır pek kimse olmaz genelde
Karanlık gök yüzü ve sigaram
Var sanıyordum ama maalesef yok.
Annem babam nişanlım ohooo daha çok var
Var ama biraz uzakta. Yinede sorun olmuyor pek
var neyse ki bu konuda şanslıyım.
Var ama yalnız kalmak bana daha iyi geliyor
Yok kendim kendime yetiyorum
Öyle biri yok.
Evet varlar, iyi ki varlar 🌺
Var :) Ailem, Arkadaşlarım burası da dahil