Hayatin adaletsiz guzel olmamasi surekli ağla krizleri surekli durduk yere bile aglamak depresyon falan derseniz tam 1 2 senden beri boyleyim arada cok iyim bazi geceler dibi goruyorum sabah yine gulup mutlu olabiliyorum niye boyle oluyo ki
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
O his bende de var. Ağlama krizleri yok ama sevilmeyecekmiş hissi.. erkekler yüzünden böyle olduk. Doğru düzgün sevmeyi beceremiyorlarki
Aynen oyle beni sevmeyen bi insanin arkasindan 1 seneden fazla agladim Şu an bi iliskim var oda uzak mesafe iliskisk ama ondan da pek umutli degilim beni gercekten hayata baglicak biri olsa
Umutlu değilsen neden görüşmeye devam ediyorsunuz
Siz adam gibi adamları sevmiyonuz ki onlar sizi sevsin kimse gelip teklif etmiyor gerçekten sevenler benim gibi yalnız ölücek
Beni biraz olsa mutlu ediyo bazi seyleri unuttum mesela ama seviyorumda yani ha gecmiste yaşadigim o beter aşk kadarmi degil ne kadr da olsa uzak mesfa iliskisi
Seni dünyaya getirenler sevmemişse kimsenin seveceğine inanmaz, sevilmeye değer olduğunu da düşünmezsin gibi bi söz vardı.
Dogru
Korkmadan sevmeye engel değil 🙂
Yıllardır böyleyim artık bu durumun kabullendim
Benim geceleri cok oluyo duvarlar ustume geliup surekli kulalljkla muzik dinlemek kimsenin umrunda olmadigini falan dusunmsk
Bunlar daha iyi günlerin
Biran önce doktora git daha ağır olmadan
Daha yaşjm kucukki
Yaşın önemi yok abisi
Bende gitmek isterim ama ailem senin ne derdjn olabilirki diyip ters yapcaklar ki azicik belli ettim yani de gulup geciyolar resmen
Bana da zamanında gülen babam şimdi yana yana çare arıyo
bende de aynısi oluyor hayirli olsun yavrum
Surekli evde duran bi insanim içime kapanik bi insanim o yuzden de olabilir belki ama ozellikle geceleri o duvarlar ustume ustume geliyo
bensin kardeşim sen işte aşk bu ya da sana haketmedigin şekilde davrandiysa ben bunu haketmedim diyip beynini yiyosun
Sorma ya cok haketmedigimiz seyler soylendi simdi herkes cok mutlu
şu an bile kalbim sıkışıyor mesela ama gunduzleri iyiyim neden çünkü başka şeyler dusunebilirsin yapabilirsin yanında birileri olur takmazsin eglenirsin ama gece tek başına kalirsin her şey aklına takılır neden öyle oldu böyle oldu der kafayı yersin mesela bana bir şey dese inanırdım zaten ama hiçbir şey dememeyi tercih etti :)
Aynen benim gibisin cok kotu zamnlarim oldu gercekten Şu an daha iyiyim mesela ama hala takintiliyim bu takintilarimdan bi kurtulamadim
bunu sorduğuna göre hayla bisiler bitmemiş acı ama gerçek :)
Yani soru kişiler degil asinda sorun kendim im ben kendimi hic sevmedim ki baskasi sevsin haklar kim isterko yaninda onu ozguvensiz olup surekli giye bogan birimi tabi sıkılırlar yani
aynı his bende de var :(
Çok kotu
o kadar güvenimi kırdılar ki şu an kimseyle konuşmak bile gelmiyor içimden ama bu halime de üzülüyorum
Insanlar cok kotu bu yuzden içime kapandim o arkadas denen adilerin yanina gitmek istemedim hep kendim mutlu oldum ama artik kendim hetmiylrum birilerine ihtiyac duyuyorum hep
gün geçtikçe daha sıkıntılı oluyor
Aynen oyle