Ben yıllardır tanıdığım, samimi olduğum bir insanın bile sevgisinden şüpheye düşebilirim. Ki düşüyorum da. Çok çabuk sevilmediğime, değer görmediğime inanabiliyorum. Malesef çoğu kez bu hissimde haklı çıktım.
Sizde durum nasıl?
Sizde durum nasıl?
Sevgi denilen şeyin şüphesi olmaz ki şüpheye düşürüyorlarsa orada ters giden hissiyatını doğru çıkaran bir durum var demektir. Mesela bir kişi seni kırmaktan çekinmiyorsa, kaybetmekten korkmuyorsa, davranışlarına dikkat etmiyorsa benim nezdimde o kişi seni sevmiyordur. Sevse arkadaş veya dost fark etmez. Üstüne titrer insan. Bu gibi durumlarda sevilmediğimi direkt anlar uzaklaşırım.🙃
Yani bunun bana yaratacağı etki karşıdaki kişiye verdiğim değer kadardır. Bana şüphe uyandıracak kişi aslında sevdiğim biridir. Zira sevmese de önemli değil diyebileceğim bir kişi hakkında şüphe duymaya ihtiyaç duymam gelip yüzüme de dese darılmam
Cevap
2Cevap
Sevmedigi anda direk anlarim ve uzaklasirim, hisden ziyade aninda anliyorum brn supheye dusmuyorum
Şüpheye gerek yok kimse kimseyi sevmez durduk yere. Mutlak bir çıkar olması gerek
Belki anlık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?