Belki bir çocuk, belki bir şarkı, belki bir koku, belki bir insan, belki bir hayvan, belki bir resim, belki bir görüntü, belki bir ses, belki bir dokunma, belki bir tat. Belkilerin dünyasından herhangi bir belki bu küçük şey olabilir. Küçüklüğü değişkendir. Gerçekten o şey, küçücük bir şey de olabilir, o anki durum karşısında küçük gibi görünüyor da olabilir. O şey, mutsuzluğun dibinde olduğunu düşünen birine de dokunabilir, hayata karşı nötr bir halde olan birine de. Bir şekilde dokunur ve mutlu eder dokunduğunu. Bir anda dokunulanın dengesi değişir. Bu küçük şey her neyse, aslında çok kıymetli.Çünkü bir anda mutlu eden şeyi de bir anda acı veren şeyi de unutmayız hiç. Bu küçük mutluluk sebebine bir ömür tutunmak da olası.
Evet daha önce dinlemediğim yeni veya eski şarkının ruhuma dokunması çok mutlu olduğum küçük şeylerden birisi. Şarjımın %100 dolu olması, okula gittiğimiz zamanlarda karlı günlerde gelen beklenmedik kar tatili vb. Sanırım bu saydıklarım pek küçük değil
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Nescafe ve yanında tuzlu fıstık yerken sanki dünyanın en mutlu insanı ben oluyorum😂 Ekstradan kendimi mutlu etmek için rengarenk çorap alırım. Çorap takıntım var aldıkça mutlu olurum 😂
damak inci çikolatası var onu yiyince çok mutlu oluyorum ben sonra dondurma yemek.. sonrasında yağmurda yürümek ufak şeyler aslında belki ama mutluluk böyle değil mi?
Müzik dinlemek Sevdiğim yemekleri yemek Yağmurlu havada pencere başında kahve sigara içmek Dostlarımla alışveriş e çıkmak Kitap okumak Sevdiğim çocuğa bakınca yaşadığım o heyacan derslerde başarılı olmak Birisinin beni değerli hissetmemi sağlaması
Bana alınan Bi çikolata yapılan bir kahve birinin eve gelirken yerden taş alıp getirmesi bile olur beni düşünmesi çok önemli, ilgiyi alakayı çok seviyorum ben :)
Küçük bir çocuğun karnının aç olduğunu hissetiğimde yardım etmek , ve o yemeği yerken o çocuğun size bakıp gülmesi ve gözlerindeki parıltı. İşte beni bu mutlu eder.
Müzik dinlemek, çocuklarla oynamak, rüzgarlı veya yağmurlu havalar, aksam üstü oturup saatlerce dostlarımla eğlenip sohbet edebilmek. Bunlar en küçük ve gündelik mutluluk kaynaklarım.
Hmmm... Bir düşüneyim. Ne yalan söyleyeyİm beni mutlu eden küçük şeylerden bir tanesi annemin gülümsemesi ablamla tartışmadan sonraki şakalaşmalarımız... Gülümseyince birisi bende mutlu oluyorum.
Buzlukta yeterince beklemiş su... Bu küçük bi mutluluk olamaz! Bence bütün mutluluklar büyüktür! Hani derler aman sen de büyütme!!! Asıl, aman sende küçültme denmeli!!!
Sabah erken saatte denize girmek, yağmurda yürümek, birine yardım etmek, çocuklarla oynamak, ağlayan birini güldürmek gibi daha pek çok şey var beni mutlu eden..
K. b valla burnumu karıştırmak mutlu ediyor malesef birde kimse gormediyse çıkan hasılatı çoraba surduysem değme keyfime cidden k. b yin gerçek olmk ben olmak