Vura vura dip oldum, ona buna dert oldum
Yana yana söndüm, çelindi gönlüm Yaşamadan öldüm..
Yana yana söndüm, çelindi gönlüm Yaşamadan öldüm..
Ne güzel bir şarkı, geç keşfettim😬😂
Herkesin olduğu gibi benim de bu hayatta bazı kırmızı çizgilerim vardır. Onların ne olduğu aslında konuya göre değişiyor. Şimdi tek tek onları burada anlatmak kendimi ifşa etmek olur. O sebeple onlar kalsın.
Şu kadarını söyleyebilirim ki merhametliyim, iyilik severim, iyi niyetliyim ama kırılırsam çok fena da ortadan ikiye bölerim. Ee ne yapayım yani tabiatım böyle :D ama bazıları bu cümleyi olaylardan sıyrılmak için kullanıyorlar. Öyle bir şey yok demek lazım öylelerine.
Arkadaş ortamında iyi giyinemediğimde, marka ürün almadığımı soranlara, yeme içmede en ucuzundan (25 ₺ sınırında ne varsa) yediğimde derim. N'apim, tabiatım böyle. Pahalı ürün alamıyorum", "Yemeklerde en ucuzundan yemeyi seviyorum." diyorum.
Napimm tabiatım böyle basar geçerim :D :D
Her şey için olabilir, bazı şeyleri aklımdan atamıyorum mesela hıncımı almadan da peşini bırakamıyorum.
Napim tabiatım böyle.😌
teşekkür ederim
Rica ederim ☺️
Cevap
10Cevap
her şey için aslında
işin içinden çıkılmayan anda
ben böyleyim diyorum işin içinden çıkıyorm:)
şarkı efsanedir
İşime gelen konularda yaptığım ısrarlardan ötürü böyle söylerim.
İnsanların takıldığı çoğu konulara ben takılmam bu yönden rahat biriyimdir ama bu da genelde yanlıs anlaşilıp vurdumduymaz olarak görülmeme sebep oluyor.
Napim tabiatım böyle.
Kolay affediyorum ve merhametliyim kendime kızıyorum ama napim bende böyleyim 😒
Doğru ne ise söylerim, isteyen kırılsın isteyen gücensin.
Napimi görünce herşeye napim diyesim geliyor napim yanii
herkesın dogası farklı bende buyum yani.
varsan cay var , yoksan yol var.
sinirim ve patavatsızlığım konusunda söylerim bunu... bazı şeyleri önleyemiyorum
Beni olduğum gibi kabul eden yok kizlar beni çok sevmezler
Her şey için derim, her şeyin özeti:Yaşamadan öldüm.
Ulan kendimi bildim bileli teoman dinlerim ne o hayatını yoluna sokabildi ne ben dnmdmdmd
Her şey için. Zaten tabiatımız dışında davranmamız mümkün değil bence.
Her kişilik özelliğim için diyebilirim. Özellikle inadım için... Asla değişemem.
Spor ayakkabıda marka takıntım var diye ailem acayip kızıyor çok para veriyorum diye skfneidjee napiiim benim de tabiatım böyle akcnskdns
Sadece spor ayakkabı değil kıyafet konusunda da marka takıntım var aslında ama ayakkabıya daha çok para veriyorum ahbxjsnxjsn
Alınganım n'apym tabiatım böyle 🤭
Dengesizliğime tepki alınca derim 😏
Herşey için
Huyum kişiliğim için
Herşey için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?