Birincisi bunu size söyleyen de iyi niyetler içinde söylememiş. Evet arkadaşınızı bunu sizden sır olarak saklamış ama bir başkası ki sevgilisi (böyle bir sevgi-li tarzı hayvani yaşamdır bana göre) bunu ifşa etmiş. Hiç bir erkek kalkıp gerçekten sevdiği kıza böyle bir şey yapmaz diyelim ki mezhebi çok geniş sevgililerdir. Evlenmeden beraber olabiliyorlar. Ama insan insandır. Zerre kadar içinde insanlık duygusu olan bir insan sırrı ifşa ediyorsa buna masumane yaklaşılmaz. Kaldı ki eğer sizin için namus kavramı önemli ise, bu tip şeyler sizin için zıt ise, iki tarafla da ilişkinizi kesin. Tek tavsiyem budur.
10 Yorumla
+1 yılSoruyu yanlış şekilde sormuşsun o zaman... Çünkü en yakın ark.ın böyle bir şey sakladıysa hiçbir şey yapamazsın. Ama soru böyle böyle derken kendi farklı olsa tarzı olsa, evet haklısın. Ama demek ki içinde kalmış bir şeyler ve pişmanlıklar tarzı durumlar var. Takma... Şu da bir gerçek ki, kız gizlediği halde erkek ark.ı sana bunu söyleyebiliyorsa ve kız YAKIN ARK.IN ise, bu ilişkiyi bitirtmeye bak. Güvenilmez o çocuğa...
00 Yorumla
belki erkek arkadaşının gözü sende aranızı bozup seni kendine yamıycak ?
bak güzelim eğer böyle bi durum varsa da kendisine olan sevgini kaybetmemen için bu şekilde saklamıştır. (bence oğlan yalan söylüyor) Dost bambaskadır.
Bencilce davrandığını idda ediyorsan O'na Dost'um diyemezsin...01 Yorumla
Soran+1 yılOf yalan olmadığını biliyorum diyorum...
Çocuk adam gibi güvenilir demişsinde, hiçbir insan evladı sevgilisiyle yaşadıklarını başkasına anlatmaz gerçekten adam gibi adamsa ;)
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
+1 yılarkadaşım canımdı dostumdu benden boyle birşeyi nasıl saklayabildi diyorsun farkındamısın kız bekaretini saklamış sanki soylenmesi cok kolay bişeymişde soylememiş ona kızmıssın gibi davranıyorsun. sen bakire olmsan en yakın arkadaşında olsa rahat soyleyenilir miydin? ben erkeğim yattığım kızları soylemiyorum yazık hatun nasıl soylesin.
00 Yorumlaherkezin lafına inanmak bi kişiliksizdir.. o öyle diyor diye senin arkadaşın bakire olup olmadığını bilemezsin. ayrıca kardeşim gibi diyorsun asıl kardeşlik böyle durumarda başlar gerçekten kardeşsen eğer bakire olup olmaması senin düşüncelerini değiştirmemeli diye düşünüyorum yanlışmıyım ?
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim düşüncelerimi mi değiştirir diyorum? soruyu nasıl okuyorsunuz? Benden saklamasına kızdım diyorum. En baştan söyleseydi sorun yoktu!
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. ortada o kadar celişki varki ... birincisi o erkek kız arkadasını cok sevip deger verseydi sana bunu söylemezdi. ikincisi o kız en yakın arkadasın olsaydı seni yalancı cıkarmaz sana durustce davranır anlatırdı. sen kız arkadasına degilde o cocuga sakın guvenme yakında seni ondan sogutur demedi deme daha da kotu olur aranız sonra o kıza da yapmadıgını bırakmaz. yazık kız arkadasına acıdım. bi süre ikisinden de uzak dur bence.
10 Yorumlaeskisi gibi davran vee üstünden baya zaman gecsin ona bana dmediğin sakladıqın birşey var mı diye sorlarda bulun bakalım ne dicek..ve sevgiliside pek tekin durmuyor..insan sevgilisinin namusunu ortlaıkta acar mı
12 Yorumla
Soran+1 yılOrtalıkta açmak değil. Biz üçümüz hep yan yanayız. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez. Çocuk adam gibi biri gerçekten. O kızı öyle kabul etti. Nelerini duydu etti de sahiplendi... Öyle bir durum oldu ki. Arkadaşım ikmizide çiğneyip bir işe kalkıştı. Bizde sinirlendik sohbet ederken ortaya çıktı.
Dost dediğin bir kalemde silinip atılmaz. Normal davranmaya devam et hatta kızın kendisine sor bunu. Neden sevgilisine inanıyorsun ki? İnsanları karalamak çok kolay öyle değil mi?
00 YorumlaBence aynı devam etmelisiniz dostlugunuza, bir süre sonra unutulur gider belkide.
00 Yorumla
+1 yılKIza söleme diosa yalanc sölüo o oğlan sıpası aklında olsn .d
01 Yorumla- +1 yıl
tamam konuşma o kızla haketmi senimi dielim onun özel hayatı bide yalan olup olmadıını bilemessn byy .s
+1 yılBence arkadasina hicbirsey soyleme bekle ne zaman soylemek isterse o zaman soylesin sana soylememesi onu kotu yapmaz insan bazen her seyi her kese soyleyemiyo
00 Yorumlabence ona herşeyi anlat başkalarının namusunu karalarken senin nasıl senin onlardan farklı olmadığını biliyorum artık yeter artık yalanlarınla beni kandıramazsın deşifre oldun deyiver.
00 Yorumlasanane , kime ne .
söylemek zorunda mı , aşın artık .00 Yorumla
+1 yılhemde sevgilisinden ... güzel söz... kimden olucaktı _?
00 Yorumlayazık o kıza ki böyle bi adamla birlikte olmuş sana söylemek zorundada değil sonuçta o onun özeli gelip sana nasıl anlatsın bunun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılsevgilisi yalan söylemiş de olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılCanım yalan değil. Bunu anlayacak biriyim. Yaşanan bir çok şey var.. O çocuk çok efendi düzgün biri. Arkadaşımın hep iyiliğini düşünüyor. O kız ona bakire olmadan gitti ve o onu öyle kabul edip ciddi düşündü.
- +1 yıl
belki utanıp söyleyememistr bence üstüne gitme ama milleti dağnaması hoş olmamış
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer