En yakın arkadaşınızın sizden böyle bir şey sakladığını öğrenseniz ne yapardınız?

Şunu önceden belirteyim. Herkesin hayatı, özeti, namusu kendinedir. Ama en yakın arkadaşım, kardeşim dediğim insan bakire değilmiş bunu bugün öğrendim.. Hemde sevgilisinden...

Bana bunu söylemek zorunda değil tabi ki ama bana her zaman namusuyla övünen, hatta bakire olmayan kızları gördüğünde "bunlarda ne o...pu" diyen kız kendi bakire değilmiş...

Bana sakın ama sakın bu seni ilgilendirmez demeyin!. Evet beni ilgilendirmez ama bana en baştan söyleseydi ben tamam canım der geçerdim... Demek te zorunda değil ama o zaman bana bakireyim ayağı yapmayacaktı. Bu şekilde yalan söylemesi, saklaması o kadar ağrıma gitti ki size anlatamam!

Ben ona kardeş demişim, dost demişim nasıl bana yalan söyler bu konuda ? Şuanki sevgilimle cinsellik yaşamadım demişti yahu ister yaşa ister yaşama banane ama bana yaşamadım derken oysa birde onun altına yatmış.

Ya ben onun hep arkasında oldum, savundum, insanlar şöyle böyle derken "hayır, o öyle değil!" dedim. Eğer en başta benden saklamasaydı yalan söylemeseydi gene arkasında olurdum!.

O öğrendiğimi bilmiyor, nasıl davrancam, ne yapacağım bilmiyorum. Sevgilisine söz verdim bu konuda...

Ha çocuk neden bana bunu dedi size söyleyim. Arkadaşım çok bencilce davranıyordu bana. Çocukta dedi ki, ona bu kadar taviz verme o senden bir çok şeyi saklamayı biliyor dedi. Bende zorladım zorla söylettirdim. Bana bir sürü yemin ettirdi ona söyleme diye..

Nasıl davrancam bana akıl verin?
Güncellemeler
+1 yıl
Yalan olmadığını biliyorum beni delirtmeyin. Ben size yalan mı değil mi bunu söyleyin demedim! Bundan sonra nasıl davranacağım bunu söyleyin dedim. Aptal değilim yalan olsa anlarım.!
Güncellemeler
+1 yıl
Kimseyi karaladığım yok ettiğim yok. Yargılamayı bırakın ve soruma cevap verin... Detaylara takılacak olanlar cevap yazmasın!
En yakın arkadaşınızın sizden böyle bir şey sakladığını öğrenseniz ne yapardınız?