Şu sıralar bu çocuğun bağımlısı oldum resmen. lee min ho dizileri şunları izledim: City Hunter, Boys Over Flowers şu anda da The Heirsi izliyorum. Bana önerebileceğiniz film ya da dizi var mı arkadaşlar ^_^ le min ho dizileri gerçekten mükemmel, kendine bağlıyor hayran oldum. Siz de lee min-ho dizileri izliyorsanız öneri verir misinizzzz :)lee mın ho dizileri
Ben de bir ara takmıştım ya lee min ho dizileri çok hoş gerçekten :D İzlediklerim önerdiklerim şunlar:
1. The Heirs
Lee min-ho The Heirs
Kore dizilerinin en ünlülerinden biri, sen de izliyormuşsun zaten. Lee Min-ho buradaki karakteriyle sevildi aslında. 20 bölümlük bu dizinin bir de şarkısı var yine Lee Min-ho tarafından. Zengin, ayrıcalıklı bir lise grubunu anlatıyor dizi. Bu öğrenciler ailelerinin imparatorluklarını ele geçirmek ve bu yoldaki engelleri aşmak için her şeyi yapıyolar. Lee Min-ho bu dizide Kim Tan karakterini oynuyor. O da bir holdingin mirasçısı. Abisi şirketi ele geçirmeye çalışırken Kim Tan'ı bir nevi sürgüne gönderiyor... İçinde aşk da var, bitirmelisin kesinlikle.
2. The Legend Of The Blue Sea
Lee min-ho The Legend Of The Blue Sea
Askere gitmeden önceki son dizisi olduğu için hayranlarında ayrı bir değere sahip bu dizi. Bu dizi tabii biraz fantastik çünkü dünyada kalan son denizkızını anlatıyor. :) Hayatta kalan son denizkızı ve 10 parmağında 10 marifet bir dolandırıcı karşılaşıyor. Devamını söylemeyeyim izle :)
3. Boys Over Flowers
Lee min-ho Boys Over Flowers
Kore dizileri izleyenlerin belki de ilk izlediği dizidir bu. Okuldaki birkaç öğrencinin romantik aşk hikayelerini anlatıyor. Her gencin rüyası zaten. :) Fakir bir kızın karakteri aslında dizinin merkezi, çok prestijli bir okula kabul ediliyor ve bu okulda da 4 tane varlıklı ve yakışıklı çocuk var. Sevimli bir aşk hikayesi.
4. Personal Taste
Lee min-ho Personal Taste
Romantik komedi bu da, benim favorim diyebiliriz. :) Pasaklı bir kız, aynı zamanda da beceriksiz. En yakın arkadaşıyla ev arkadaşıyken arkadaşının evlenmesiyle yalnız kalıyor ve her şey iyice kötüleşiyor. Düğüne gittiğinde ise şok oluyor çünkü arkadaşının evlendiği adam kendi sevgilisi. İyice kendinden geçen Gae-in Park kendini işine veriyor. Aynı zamanda evinin bir odasını da kiraya veriyor ancak buraya bir eşcinsel birini almak istiyor çünkü artık aşkla meşkle işi yok. O sırada Lee Min-ho'nun canlandırdığı karakter Jin-ho Jeon bir ev arıyor. Bu eve taşınmak içinse eşcinsel gibi davranıyor :)
5. City Hunter
Lee min-ho city hunter
Diğerleri genelde romantikti ama bu hem suç hem gerilim hem de romantik. :) Bir intikam dizisi diyebiliriz, evlatlık edinilen Lee Yoon-sung, intikam almak için eğitilmiş bir karakter. Onun görevlerini, yaşadığı zorlukları izlemek isteyeceksin kesinlikle.
Faith da çok güzel izle ben gangnamı o kadar beğenmedim ama sen bilirsin istersen izle personal taste de çok güzeldi onu da izle ama benim city hunter favorim