Merhaba.. Bazen ağzımızdan geri dönüşü olmayan kelimeler dökülüyor.. Kadın da küfür edebiliyor zaman zaman.. Peki böyle hararetli bir tartışmanın içerisinde olsanız dahi bir kadına küfür eder miydiniz yoksa uzaklaşmayı mı tercih ederdiniz? Keyifli geceler..
Hayatım boyunca hiç bir kadına küfür etmedim. Kendimi kontrol ettim bugüne. Bana göre küfrü hak edenler fazlasıyla oldu. Fakat yine de kendimi sakınmayı biliyorum.
Benim olduğum tartışmalar genelde kısık sesli olur. Bağıran insanlar ego tatmini ya da kendini üstün gösterme çabasında olduğundan. Asıl üstünlüğün yeri gelince susmak olduğunu ve gerektiğinde konuşmak olduğunu bilmiyorlar.
Bazen öyle bir sınıra geliyorsun ki ağızdan çıkıyor karşı taraf da bunun için kışkırtıyor resmen😒 İnsana küfür etmek hoş değil ancka bazen olmuyor olmuyor… Duruma göre küfür ettiğim zamanlar oldu. Karşındakine bağlı kırmaktan korkuyorsam geri çekilirim aksi biriyse kendimi tutmam
Hayatın her alanında eşit olduğumuza inanıyorsak, bunun bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum. Ama evet küfür etmek iyi birşey değildir orası doğru. Ama hiçbir şekilde pozitif ayrımcılığı kabul etmiyorum, eşitsek her alanda eşit haldeyiz.
Bu yaşıma kadar birçok kız arkadaşım oldu, birisine salak bile dememişimdir. Olması gereken de budur, hakaret etmek şiddet göstermek aciz insanın işidir.
Kadın da adama küfrediyorsa edilir. Sonuçta kadın erkek eşittir derken kadının da erkeğin de aynı şeyi yapabilmesinden bahsediyoruz. Hem eşit olmalı deyip hem kadın edebilir duygusaldır erkek edemez demek ya da erkek edebilir sinirlidir kadın terbiyeli olmalı demek cinsiyetçiliktir
Bir kadın bir erkeğin gururuna, annesine laf etmediği sürece edebilir. Ama kadın için kırıcı olabiliyor kadınlar daha duygusal bu konuda. Ben de istemem karşımdakinden küfür yemek büyük saygısızlık.
Günlük hayatta da herhangi bir kavgada karşımdaki kim olursa olsun küfretmem. Ona benzer ağır sözler söylesem dahi -kavgada- küfretmedim de küfretmem de
Hayır ben asla bir kadına küfür etmem ama o da sınırlarını aşarsa bana küfür ederse cevabını veririm ben küfür etmeyip alltan alıyorsam o da küfür etmemeli
Erkek kadın fark etmez. Hak edene hak ettiği cevabı anında veririm. O bana ağzına geleni saymadığı sürece hiç bir şey yapma. Haa bu arada elimi hayatta kaldırmam.
ben tartışma anlarında neredeyse hiç küfür etmem ama yalnızken bişeye sinirlenince, mesela trafikte ya da bazı gazetelerdeki haberleri okurken dayanamayıp basarım küfürü istemsizce
Erkekleriň hepsine ederim ama kızların dürüst namuslu suna nekadar kızsam da etmem. Ama şu kaşar diye tabir ettiklerimiz varya sokakta grup halinde bağıra bağıra gezen erkeksi küfür eden kızlar. İşte onlara ederim.
Asla ve asla kadina ne el kalkar nede küfür edilmez baş tacidir kadinlar onlar birer annedir...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Bu gibi durumlar kişinin isteğiyle olmuyor bi anlık öfke ile ve sonrası hüsran ve pişmanlık. Elimde olsa hiç küfür etmem ama ufak bi tahrik fitili ateşliyor.
Tartışırken bir kadına küfür etmeyi geçtim gırgır şamata da bile ağzımdan kaçmaz :) Ergenliğin verdiği çok deneyim var sonradan anlaşılıyor bazı şeyler o küfür o an edilirse sittin sene unutulmaz.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
En nefret ettiğim ama malesef karşılaşıyoruz boyle durumlarla