Hayatta karşınıza çıkan işaretlere anlam yükler misiniz? Bazen bazı sayılar, işaretler ya da olaylar bir şeylerin habercisi olabilir. Bunlar özellikle üst üste gelerek kendini fark ettirir. Bunlar her inanca uygun olarak yorumlanabilir. Evrenin spritüel yasalara göre mesaj gönderdiği düşünülebilir, ya da Allah'ın sevgili kulu olup bazı şeyleri malum ettiği de... Sonuç olarak bir şekilde o imge sizin doğruyu yapmanıza yardımcı olabilir. Böylece daha kolay karar verirsiniz. Siz bu işaretlere anlam yükler misiniz, yoksa dikkatinizi çekmez mi?
Hayatta karşınıza çıkan işaretlere anlam yükler misiniz?
Bunun bir nevi kader ile aynı paralelde olduğunu düşünüyorum. Bazı durumları evet bir işaret gibi algılayabiliyorum. Misal geçen sene bir uçak ile yolculuk yapmam gerekiyordu. Havaalanına gidince seferin iptal edildiğini öğrendim. Başka bir uçak ile bilet almaya çalıştım. Kartım 30 dk boyunca hata verince artık vazgeçtim. Dedim bu yolculuğu yapmamam gerekiyor. Sonra gerisin geriye evime döndüm.
Evet. Nedensiz olduklarına inanmıyorum. Çünkü bu şeyler, düşünsel anlamda bizim evrene yönlendirdiğimiz çağrılar ile ilgili... Ve evet, düşündüğümüz şekilde algılarımız da buna yöneliyor. Çok abartınca ve hayal kırıklığı olunca kötü şans diye niteliyorum... Ancak üst üste gelen tesadüfler, kimi zaman ciddi ciddi düşündürmedi beni değil. Her halikularda, yaşanabilir olması önemli. Çünkü reel yaşam dışarıda, bu yerde bu şekilde kelimeler de kalmamalı... İnsan her şeyi çok hızlı yaşayabilen, ve yaşadığında davranışları ile özelleşen bir canlı... Yoksa ne anlamı kalıyor ki... Zaman çok değerli ve de kaybedilmemeli...
Hayatımda net olarak bazı işaretler karşıma çıkıyor. Bunları anlayabiliyorum. Özellikle bazı insanların gerçek yüzlerini o kadar güzel tesadüflerle görüyorum ki ve genel olarak bir şekilde korunduğumu hissediyorum. Sadece insanlardan değil, anlatamayacağım yaşadığım bazı olaylardan dolayı da bu düşünceye sahibim
Tabi bir de rüyalar var. Gördüğüm rüyalardan da birebir aynısı çıkan çok oldu. Uyarıcı, haber verici rüyalardı. Hatta bir gün rüyada bir olay gördüm ve o rüyada gördüğüm yere gittim. aynı o rüyada gördüğüm olay yaşandı
Ciao🍀🦇 Eskiden yüklerdim artık yüklemiyorum. Fazla yüklemek spiritüalistliğe gidiyor. Bir dönem bunu çok yaptım. Eskiden kader inancım vardı şu an yok. Onu sorgulamaya başladığımdan beri bu tarz şeylere de inanmamaya başladım. İnsanlar yüzyıllardır her şeye anlam yüklüyor mesela eski çağlarda şimşekleri tanrının onlara kızdığı için yaptıklarını düşünürlermiş. Yasalar güzel aslında ama kaptırmamak lazım.
Çok istedigim şeylerin önüne ilk engel çıkışı beni durdurmaz , tekrar denerim. yinede olmuyosa bir hayır vardır der geri çekilirım. allahtan hayırlısını ister gerisini ona bırakırım.