Yazı sevenleri anlamak istiyorum)) İstanbul un sıcağı berbat. Nemli havası olmasa mis gibi ama bu sıcaklar daha şimdiden hiç çekimiyor.. İnsanın tüm enerjisini çekiyor bitik..

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Hiç sevmem, ne gezdiğimden bir şey anlıyorum ne de evde durduğumdan. Sıcaklardan nefret ediyorum ve beni fazla bunaltıyor, kesinlikle kış ve sonbahar insanıyım.🍂
Sıcağı da soğuğu da paran varsa seversin. Evinde klima çalışıyorsa sıcağın önemi olmaz, guzel bir plaja gidiyorsan soğuk içecekleri ödeyebilirsen sıcağın önemi yok. Kara kışta uludagda kayak yapıyorsan hava güzeldir. Maddi eksikliğin suçunu havalara atıyoruz bence. Evden çalışıyorum klima hep açık akşam da mekana gitmeyi düşünüyorum ama Allah bu havada dışarıda çalışmak zorunda kalanlara yardım etsin.
Kesinlikle çok haklısın. Özellikle akşamları işten gelirken yol eziyet gibi oluyor resmen. Yani ortalama yarım saat sürüyor ama gel de bana sor. 😀😀
Yaz mevsiminden nefret ediyorum yaz mevsimi gelsin diye kışın söylenip şimdi sıcaktan şikayet edenlerden daha çok nefret ediyorum
O kadar severim yani…
Cevap
35Cevap
İlkbahardan başkası yalan. Kış çok soğuk, sonbahar ise aşırı kasvetli, yaz dediğin gibi insanı kan ter içinde koyuyor :D
Sahilde takılmıyorsan sıcağın anlamı yok. Bahar ya da kış olacak başka türlü çekilmiyor.
Antalya o kadar sıcak ki geç geldi ama süper geldi mahvolduk
Aydın ve İzmir 'inde farkı yok ki.
Dün Aydın yanıyordu bugün İzmir 'deyim bi tık daha iyi en azindan yaprak kımıldıyor.
Sıcağı sevmiyorum ilk kez bu kadar yandım.
Tenimin rengi bambaşka bir şey oldu😀
Eskişehir'in bazen kuru sıcağı bunaltıyor. Dışarıda 35 derece hava peş peşe 1 hafta sürdü mü, evimin gündüz sıcaklığı 28 dereceye dayanıyor. 7/24 odamın camı açık oluyor.
Yaz da sadece gezip tozucan, tatil yapıcan. İşte böyle yaparsan yaz mevsimi çekilir bir hal alır. 😂
Ama İlkbahar daha güzel yaaaa💙💙💙💙💙💙
Paran varsa olur. 😎😂
Haa paran yoksa bahçe de balkonda şişme havuzda tatilini yap 🤣🤣😂
Mersindeyim yılın 9 ayı sıcak kalan 3 ayın 2sinde biraz serin 1 aydada belki yağmur yağıyor sıcağı seviyorum diyemem ama alıştım artık
Gelmiştim. Pozcu güzel
@Ghostshooterr deniz için gelmişsen yoğun alanlar oralar bir tık ilerisi daha boş oluyor
Kötü. Sıcak havalarda gezip tozmak eziyet adeta. Hiçbir zevk almıyorum o günden. Bir gün sokak ortasında düşüp bayılırsam hiç şaşırmam.
https://voca.ro/1mTjpI6F6Zlt
Böyle.
Son 3 gündür istanbulu nem bastı. vantilatörsüz uyuyamıyorum, Temmuzda zirveye varacak bu nemler vivir.
Sicaklarla aram hic iyi degil ya, en iyisi butun gun bikini ile gezip denizde yuzmek.
Bizim burası genelde güzel sıcak yapar ama bu sene iyi nedense🤔🤔
Sıcak hastasıyım , güneş tenimi ısıtacak, yakacak ve ben şapır şupur ter akıtacağım
Yaz ayını hiç sevmiyorum hem yüzüme iyi gelmiyor hemde vücuduma
Yazı seviyorum ama nemli ortamda duramıyorum fenalık geliyor.
Yaz sıcakları mutlaka ızdırap olsa da seviyorum. Yine de yaz akşamları ayrı güzel.
Yaz mevsimini gram sevmediğim için yazı sevenlere de anlam veremiyorum
Bunaltıcı. Soğuk insanı değilim ama sıcak insanı da değilim. Benim için baharlar en yaşanılası.
Sıcaktan nefret ediyorum. Şeytan diyor Rusya'ya yerleş.
Sıcakla aram iyidir ama gel gör ki burada güneşe hasretiz😕
Valla ben denizlide yaşadığım için burda fazla nem yok o yüzden sıkıntı da yok :)
İst aynen fena ya ama bi sekilde eglenceli halegwtirmeliyiz
Çok iyidir ve çok severim. Sıcaklığın verdiği rahatlığı seviyorum.
Su an olduğum yer hissedilen 42 derece bu sıcağı sevenin ben zevkine şaşırıyorum harbiden buharlaştım yeter da ısınmasın daha
Hiç iyi değil adana yanıyor, çok sıcak çok.
En sevdiğim mevsimdir. Sarı sonbahar.
İlkbaharda kalasım var hâlâ 😅 meltem rüzgarı özellikle de...
Yazı sadece tatil ve deniz için seviyorum yoksa berbat
Açıkcası ben kapalı hafiften soğuk havaları seviyorum güneşle pek aram yok
Nem insani öldürüyor ya 😭Ah Canım Izmirim bide yağmur yağdırsan
Antep yanuyor 😂
Geçmiş ollsunnn dostum
Teşekkür ederim
Sevmiyor degilim de yaz mevsimini ben kış sonbahar mevsimlerini saha bir çok seviyorum
valla ofisimde kilima var pufur pufur bir sorunum yok
Çok terleyen birisi olarak sıcağı hiç sevmiyorum
Çok kötü dayanilmiycak hale geldik ya
Çok sevmem. Ben kış insanıyım.
~Yazın yazı, kışın kışı severim
Duşun altında çay içiyorum.
Ben ilk baharı seviyorum :/
Çok sıcakta darlıyor insanı
Severim yaz mevsimini
Bi de mersini gör sn 😀
Sen bir de burayı gör
Sıcağa dayanırım, soğuğa dayanamam.