En yakın arkadaşım sınıftaki arkadaşlarımla daha samimi oldu?

En yakın arkadaşımla 5 buçuk yıldır arkadaşız ortaokuldan beri liseye geçtim ayrı okullardayiz bir sıkıntı yok lisenin ilk yılı işte arkadaşlarla kaynaşma derken ilk dönem bitti bir arkadaş grubu oluştu ben de içindeyim okulda basket falan hep birlikteyiz neyse ilk dönem bitti ikinci donemin yarısında korona çıktı tatil oldu okullar neyse 10 a geçtim sinavlar olacak okula gittim her sinav çıkışı baskete gidiyoruz takiliyoruz benim en yakın arkadaşım da tabi bizim grupla tanışıyor çok güzel tanışması ama onlarla tanıştıktan sonra beni unuttu resmen bana yazı bile yazmiyor ben yazmadıkça bir gün benim sınıftakilerle buluşmuş hepsi insataya foto atmış ben yokum tabi insan üzülüyor tabi sordum işte beni niye cagirmadin falan ben çağrıldığım yere çağırmam, unuttum gibi laflar söyledi çağrıldığı yer dediği sınıf arkadaşlarım orda olan bir arkadaşıma da sordum unuttugunu soyleyip ozur diledi neyse olur dedim aradan zaman gecti baktım bunlar daha çok buluşuyor basket oynuyorlar instaya atıyorlar mesaj yok soran yok hem sınıf arkadaşlarım cagirmiyor hem de en yakin sandigim kişi kendisi de sinif arkadaslarim beni istemiyor diye cagirmak olmaz diyor ne yapmalıyım bana yardım eder misiniz?
En yakın arkadaşım sınıftaki arkadaşlarımla daha samimi oldu?