onlarla birlikte olmak için hangi ülkelere getmek isterdiniz?
Zenciyle sevgili oldunuz mu? ve ya sevgili olmak istediniz mi?
onlarla birlikte olmak için hangi ülkelere getmek isterdiniz?
beş yıldızlı bir otelde aşçıyım , otelde 5-6 aydır kalan zenci bir adam var , gözlemledeğim kadarıyla onlar kadınlara çok aşırı düşkün önüne gelene sarkıyor fakat garson arkadaşların anlattığını göre pek yüz veren yok elemana , Türk kadının zenci meraklısı olduğunu zannetmiyorum ama zenciler bizim kadınlara meraklı.
iyi işin vardır maşkkah! Kardesh iyi ki bu ülkede böyle. ama yurtdışında her kes amerikadn rusyaya ukrynya asyalıla neredeyse onlarla oluyorlar. beyaz erkekler zenci bayanlarla ve beyaz bayanlar zencilrle. ama çok hem de. Onlara hep sizin kadınlar Türklerle çıkıyorlar diyorum da. Onlar da tüm batı avrupa ve amerikal bayanların onları terch etdklerini ve en çok ta Trkiyeli bayanları beyendklerini söylyorlar.
yani bu sorunu buraya koymama sebep onlarım bazılarının Trkiyeli bayanlarla çıktklarını söylmesidr. buna çok kızıyrum da. sen hiç mi rstlamadın?
Zenci sevgilim olmadı ama arkadaşlarım oldu. Her fırsatta koparmaya tırtıklamaya çalışırlar. Yarım yamalak türkçeleriyle binbir yalan söylerler. Bide hepsi diplomat asker veya milletvekili çocuklarıydı. Düzgün bölümlerde okuyolardı. Kültür seviyeleri yüksrk olanlar böyleyse diğerlerini bilemicem..
Olmadım. Fakat çok arkadaşım vardı senin tabirince zenci :) sevgililik kısmına gelince kültür farklılıkları o kadar fazla ki. Gezip görülecek yerler çok fazla da olsa ülkelerin de evlenip gitmek istemezdim.
Olmam olmak da istemem
Cevap
11Cevap
erkekleri tamam malzemeler büyük olabilirde benide kızların içindeki pembe rengi yok mu sihayın içine ne güzel görünüyo ısırasım geliyo hee genelde sarışınlar ilgi alanım ayrı konu tabi ;)
Beyaz zenci ayrımı yapmıyorum ama zenciler ilgi alanım değil.
Olmadım. Aşık olursam olurum. Zaten beyaz ya da siyah olması bir şey değiştirmez aşık olduğumda.
yabancımısın?
etnik kökeninizin ne oldugunu bilebilir miyim?
Evet zenci bir sevgilim oldu. Ama birdaha olmasını istemem.
neden? paralarını mı harclatdı?
Çekici, kibar ve sempatik oldukları doğru. Fakat tenlerinin tadı ekşimsi gibi ve çok kötü kokuyorlar terlediklerinde. Sürekli duş almaları ve bakımlı olmaları gerek yani. Ayrıca genel olarak, beyaz tenli erkek tercih etmiyorlar zaten.
yani ben bir kaç zenci kızla çıkıyordum çok iyi kokuyordular mango gibi. tenleri de bana çok deyerli görünüyordu. bir defa da kötü kokmalarına denk gelmedim
Kardeş yüz çeşit zenci var. Ben İngiltere' de yaşadığım olaydan bahsettim. Kendisi Jamaika'lıydı.
çok interesamş benim de çlktıgım kızlardan 2si Jamaicaliydı Rasta işteş bana hatta Patois öyretdi
Ulkeye gerek yok bizim burada saat satan zenciler var oneririm
yani sevmiyrsun?
Onun yerine hayatimin sonuna kadar yalniz kalmagi tərcih ederim
qızlarımıza halal olsun! bildim hardansan)
Olmadim. Olmak isterdim cok tatli geliyrlar gozume. koreye ve safarye gitmek istiyorm :)
nerelisin? yurtdışındamı yaşıyorsun?
Hayr :) nerli oldgmn onmi yok
yani etnik kökeniniz ne?
Koken derkrn
yani aslen milliyetiniz ne*
ya neden illa da sizin gibii güzel kızlar bunu bu kadar çok istiyorlar?
Turkum. neyi istiyorm
yani neden bu kadar güzel kızlar hep zencilerle olmak istiyorlar?
Yok guzel degilm. Bilmem asirda istedgm yok
ama olmk istediyini söyledn
şimdi bir zenci arkadaşlık chat dayim. o kadar güzel bayan geliyor ki
zenci ne l*n daha da aşağıyabilirsin böyle bir hakkın yok
Olmak istemezdim ignerim zenciler zaten sert inaan gibi degil ki
ama bayanları var tanıdım da gül gibiler super
Ya istemezdim iste gece korkarim ya hayalet gibi zenciler ;)
Gel biz buna siyahi doyelim. İsterim...
ya ne farki var ya? o da zaten ayni manada,
bak en büyük ülkeleri bile aynı adı taşıyor
Bir zenciyle sevgili olmam
Olmadım olmamda, dalga konusu olmak istemem :)
ama superler. fıstık gibi
Zenci dedin olay bitti..
Olmadim. Olsun çok istiyorum
olmadım, olmak istemezdim
Yok ilgi alanım dışı.
ırkçıyım ve dolayısıyla olmam
Olmadım.
rusmusun?
neden olmasın.
ya gerçektn mi? siz nerelisiniz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar