Sevginiz insanları yorar mı? Yaşantımızda bazı insanlar yorarak sevdirmeye çalışır kendini bazıları ise güzel sevdirir)) Sizin sevginizin tanımı hangisi?
Sevgimin yorduğunu düşünmüyorum, güzel severim. Ancak ilgi ve değerim yoruyor insanları. Bu konuda bazen çok abartıyorum. Alışmadık şeyde don durmazmış galiba hiç görmedikleri için şaşırıyorlar ve çareyi gitmekte buluyorlar :D
Sevgi benim gözümde daima karşılıklı oldu. Al gülüm ver gülüm hesabı denilebilir buna belki saygının ön planda olduğu karşındaki insanı yormadan, yıpratmadan ihtiyacın olduğu kadarını alıp aynı doğrultuda ihtiyaç duyulduğu kadar verilmeli bunun bir tık üstü zehirleyebiliyor. Sevginin en saf haliyle bir bütünüm.
Bu konuda kendime ayna olmak zor geldi. Sevgim insanı yorar mı bilmem ama caka satmaya meyledebiir. Düşünen birinin olması, incelik makamına oturtması konfor kremini sürdürür rahat rahat.
Eskiden olsa evet yoruyordu sevgim boğuyordum çok, ama şimdi ben yoruluyorum, sıkılıyorum, boğuluyorum, fazla sevgi ilgi bana gelmiyor sevmiyorum, sakin kalmayı seviyorum.