Merak ettiğim için soruyorum. Bazı kadınlar popolarını öne çıkararak sosyal medyada paylaşım yapıyorlar. Bir insan neden poposunun ön planda olmasını ister? Kendilerini tatmin etmek için mi böyle paylaşım yapıyorlar. eğer bu sebep ile paylaşım yapıyorlarsa buna neden ihtiyaç duyuyorlar. hayır anlamıyorum yabancı biri senin popunun güzel olduğunu söyleyince bundan rahatsızlık duymuyor musunuz? Böyle paylaşım yapan insanlar sanki sosyal medyada kendilerini pazarlıyorlar. yani bana öyle geliyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
örnek bir fotoğraf:
Poposunu öne çıkararak fotoğraf paylaşan insanlar?
Kafa yok g*t var, o da g*tünü tezgahın ön taraflarına koyuyo.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Erkeklerin üstüne de bukadar gelinmez, erkekler kendini tutsun tutsunda kadınlar da tutsun. Kendileri bu denli rahat ve geniş takılıp tüm sorumluluğu erkeklere yüklemek... Hani nerede eşitlik
Kızlardan özel foto istiyorlar. Bu nude tarzı da değil her zaman bazen sadece ayak ya da koltuk altı falan bayağı farklı fetişleri var insanların. Ufak da değil büyük meblağlarla fotoya karşılık para veriyorlar. Bazıları çorap falan istiyormuş sadece.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Özgüven eksikliği olup egosunu tatmin etmek istiyor. Böyle pozlar veriyor ki erkekler pohpohlasın. ya da 2-3 biri yazar çorba parası çıkar derdi.
Vücudunun belli yerine güveniyor ki paylaşıyor. Bugün senin de baklava dilimlerin olsun her yere atarsın.
Kafa yok g*t var, o da g*tünü tezgahın ön taraflarına koyuyo.
Erkeklerin üstüne de bukadar gelinmez, erkekler kendini tutsun tutsunda kadınlar da tutsun. Kendileri bu denli rahat ve geniş takılıp tüm sorumluluğu erkeklere yüklemek... Hani nerede eşitlik
Bu kadınlar algıda seçiciliği kullanan kişiler... Erkegi se.. ksi bir popo çeker..
Bunun arka planını bilmiyoruz çoğumuz. Finansal köle ve ego tatmini. Özellikle finansal köle piyasasını öğrendiğimden beri anlayışla karşılıyorum.
finansal köle ne demek biraz açabilir misiniz?
Kızlardan özel foto istiyorlar. Bu nude tarzı da değil her zaman bazen sadece ayak ya da koltuk altı falan bayağı farklı fetişleri var insanların. Ufak da değil büyük meblağlarla fotoya karşılık para veriyorlar. Bazıları çorap falan istiyormuş sadece.
yani başta böyle fotoğraflar paylaşıp insanları sayfalarına çekiyorlar. yani kendilerini pazarlıyorlar.. garip ve iğrenç
Öyle ama para için yapılan şeyler o kadar sınırı aştı ki bir yorumda bulunamıyorum. Bundan zevk almak ayrı bir absürtlük zaten.
Hiç alakası yok, kendini beğenme iyi hissetme ile ilgili..
nasıl yani
Kendini beğendirmek işte
En saçma şey ya. Aşırı saçma ve gereksiz bir duruş
Önünde gösterebileceği bir beyni olmayınca, arkaya yöneliyor.
İçlerine ters soru işareti kaçtığını düşünüyorum ¿
nasıl yani
ilgi meraklılığı sadece
İstediği yeri on plana çıkarabilir.
Sergileme çabası başka ne olaca
erkeklere os1 malzemesi olmayı seviyor kaşşşşarlar