Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaş hepsine tek tek yazacak kadar gücüm yok bu yüzden buraya yazıyorum tam olarak10yikdir hastayım beyin tümörü teşhisi konuldu ve bu 10yil içerisinde 2 defa ameliyat oldum yine olmam gerekiyor ama korona yüzünden olamıyorum masada kalma ihtimalim var ama böyle giderse kendim için yolun sonunu görüyorum. Ve bu aklıma geldikçe ağlıyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Derdim yok. Ağlamayı 6 sene önce bıraktım. Artık çözüyorum. Angoranın düğümünü bile koysalar önüme çözerim.
Herşeyi içine atarsan hastalık olrak çıkar. Sana tavsiyem bı deniz kenarına git ve bağır.
Yok içime atmıyorum. Direk sıkıntım neyse çözüyorum. Çözemiyorsam etrafından dolanıyorum. Neden canımı sıkacağım. Ancak ailemden birinin kaybı canımı sıkabilir. Çözümü olmayan tekşey.
alışkanlık oldu uyumamak bazen dertliyim bazen mutlu ama şu an nötr durumdayım duygusuz gibi :/ sen neden ağlıyorsun neyin var anlat çözüm bulalım
Çözümü yok gibi korona biterse belki
bunalmışlık mı evden mi çıkamıyorsun?
Yukarı yazdım şimdi tekrar yazamam kusura bakmayın.
bunu düşünme yokmuş gibi davran eve tıkılmak yerine her anını değerlerdir gez boş ver hastalığını o geçicek kendini bunu verme sen mutlu ol'ki hastalığınla daha çok başaçık daha çok verimli olsun :)
Sen böyle yazınca bı düşünmedim değil niye geziyorum dedim kendi kendime sonra korona olduğu aklıma geldi yine evdeyim anlasılan.
Gezmiyorum*
korona sadece sana değil bana var ona var şuna var ve maske mesafene dikkat edersen hiçbir şey olmuyor sadece olumlu düşün lütfen :)
Ne yaptığımı bilmiyorum nefes alıp almadığımdan bile emin değilim
şu anki tek derdim, senin soruna ne cevap vermem gerektiğini düşünüyor olmak :)
Model misin?
evet modellik yapıyorum
Bu işte para var mı?
ben 17 yaşından beri bir ajansa kayıtlıyım. harçlığımı çıkaracak kadar paralar kazandım ama bu işi profosyonel olarak yapanlar ciddi paralar kazanıyorlar
Okuma sakın kendine model ol okumak gerçekten boş (Türkiye de okumak)
hasta olduğunu öğrendim üzüldüm :( Allah sana acil şifalar versin. moralini yüksek tut. aklına asla kötü şeyler getirme. iyi geceler :)
Evet hayatımın en kotu günü
Neden ne oldu? Umarım yarın iyi olursun.
Aldatıldım
Off kötü olmuş. Hiç aldatılmadım hatta sevgilim bile olmadı bu yüzden seni anlayamıyorum.
İnsanı hayattan ve tüm insanlardan soğutuyor ama ben daha güçlü olacağım inşallah bana yaşattığı nin daha beterini yaşar
Sabah gireceğim sınavı düşünüyorum
Ne güzel umarım çalıştığın kadar alırsın yani emeğinin karşılığını alırsın.
Desene 0 alacağız sjs
Niye uyandım dururp dururken ona sinirliyim.
Ben oldukça mutlu ve sakinim.
Herkesin bir derdi var illaki
Neden ağlıyorsun takip edin dinlemek isterim sizi
Derdim yok. Duruyorum öyle
kizlik zari diktirecegim dokturu bulmaya calisiyom
İyi bir sıkıntı yok
Kendini masada kalicam diye şartlandirma iyi olacaksın💕
Pek sanmıyorum ama motive etmeye çalıştığın için teşekkür ederim.
Neden ağlıyorsun?
Müzik dinliyorum
Neden ağlıyorsun?
Saçmalıyorsun. Geçmiş olsun umarım iyileşirsin. Ağlamanın faydası yok zararı var. Bildiğim kadarıyla moralini yüksek tutman gerekiyor elinden bişey gelmeyecek konularda üzülmenin anlamı yok.
Sen ne yapıyorsan o
Var tabii
Neden ağlıyon
Hastayım.
Ne hastası
Sevgilim yok😭😭