Doğru oldugunu sandığım biri ile evleniyorum. Ben çok aşığım sürekli o mutku olsun diye çabalıyorum maddi anlamda sıkıntı çekmesin diye her şeyin en ucuzunu seçiyorum yük olmamak için çalışıyorum. ama Onun sevgisi daha az. Ve Daha ilgisiz. Doğru insan bence öncekikle yalan söylemeyen ve şiddetten uzak biri olmalı sevdigini belli edebilirse karsıdaki kişiyi mutlu ederse doğru kişidir sorunlar yaşandıgında konusarak ve destek klarak çözen biri olmalı. Bir insan bi insana sevgi ve güven hissettirebiliyorsa doğru kişidir kafalar da uyuluyorsa üzerine bal kaymak olur
Doğru insan , kıyamaz üzmez , sana karşı hep bir saygı çerçevesi içerisinde bulunur, sahiplenmişcesine sana yaklaşır, seninle samimi olur sürekli şakalar yapar, sen üzüldün mü oda üzülür, biri size bişey dedi mi sanki ona demişler gibi tepki verir, her şekilde yanınız da olur, daha birsürü şeyler...
Kişilik & Karakter konusunda 13,7b cevap paylaştı.
Ben açıkçası kriterlerime tam uyan birini bulmuştum. Lakin güzelce konuşmayı kestik ama ara ara beni yokluyordu ki yaptığı bir hareket söz o doğru olarak düşündüğüm insanı gözümden düşürdü. O gün bugündür hiç rastlamadım birine
Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı.
Doğru insan, kendisine yapılmasını, söylenmesini isttemediği ve davranılmasını istemediği modeli başkasına yapmayan insandır ve bu şekilde bir kaç defa denk geldim. Ben o şekilde olmaya çalışıyorum.
Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı.
Şudur ; Acıyan yerlerini öpecek biri varsa hayatında, önemli olmaz düştüğün yerler, atıldığın kuyular, aldığın yaralar, yalan çıkan bildiğin tüm doğrular, işittiğin tüm kötü sözlerin yeri bile, çabuk iyileşir o zaman… Nasihat etmeden, küçümsemeden dinleyen, anlatırken bile geçecekmiş gibi gelen, yuva sıcaklığında bakışlarıyla içini ısıtan, seni olduğun gibi kabul eden, değiştirmeye çalışmayan, istediği kalıplara uymasan da seni sevmekten vazgeçmeyen biri varsa eğer, korkma incinmekten, bırak sıyrıklar olsun dizlerinde, öper ve geçer…
Bir ilişki de uyum çok önemlidir çünkü aralarında uyum olmayan insanlar bir süre birlikte yaşayabilirler birbirlerinin hoşlandığı şeyleri yaparken bir yere kadar keyif alırlar. Bence doğru insan karakter olarak birbirine yakın insan demektir. Ben zıt kutupların birbirini çektiğine inanmıyorum.
Doğru insan nerede nasıl davranması gerektiğini bilen, konuşma tarzına dikkat eden, insanları kırmaktan imtina eden, doğal davranan ve gerektiğinde insanlara yardım elini uzatabilen insandır. Böyle insanlara denk geliyorum elbette iyi ki varlar ama aşırı denk geldiğimi söyleyemem.
Doğru insan; herkesin dinine, ırkına, diline, görüşlerine, vatanına saygı duyan ve hiçbirini rahatsız etmeyen insandır. Ben böyleyimdir şahsen. Asosyalliğimden dolayı hiçkimseyle bir merhabalaştığım olmadı ve olmayacak. Aynı zamanda yukarıda saydığım gibiyimdir.
Benim için doğru insan; kalıba göre şekil almayan, net bir duruşu olan, hatalarını kabul eden, empati kurabilen, saygılı ve mesafesini bilen, yola çıktığını yolda bulduğuna değişmeyen insandır.
Doğru insan diye nitelendirebileceğim birine denk gelmiştim veya ben doğru sanıyordum onu, ama her zamanki gibi yine insanlar beni yanılttı. Doğru insanın var olduğuna dair inancım tükenmek üzere. 😏😀
Doğru insan demek senin iyi gününde de kötü gününde de yanında olur, sana kol kanat gerer ve en önemlisi karanlık dünyana ışığın olur. 1 kere karşılaştım sadece
Telefonlarımızı bırakıp karşılıklı sohbet ederken birbirimizi anlayabiliyorsanız, empati kurabiliyorsanız, saygı varsa, güven varsa , birde sebepsiz seviyorsanız doğru insandır !