Bu konuda size fazlasıyla dürüst olacağım Evet Bir insana karşı kin tutabilirim özellikle bana haksızlık yapmış kendini devamlı olarak haklı görmüş ve haksız olduğu halde özür dilemek zorunda kaldığım biri insana fazlasıyla özür dilediğim için da haksız yere özür dilediğim için bu konuda endisine kin tutarım İlk başlarda tepkilerini gösteririm ama gösterdiğim tepkileri bana haksız olduğumu veya yanlış teklileri gösterdiğim insanlar tarafından eleştiri içerisine alınıyorsa daha sonra kendisini çok iyi davranırım Ama her şeyin doğru zamanını beklerim hani bir söz vardır keser döner sap döner gün gelir hesap döner o hesap bir gün döndüğü zaman ben de o hesabı fazlasıyla sorarım belki kin tutmak uygun bir şey değildir ama toplum içerisinde ve aile içerisinde öyle olumsuz durumlarla karşı karşıya kalıyoruz ki öyle haksızlıklarla mücadele ediyoruz ki ne yaparsak yapalım insanlar bizi anlamıyor bazen iyi olduğunuz zaman hani derler ya iyilikten maraz doğuyor diye işte o maraz doğurmanın doğru zamanını beklemeyi tercih ederim.
Evet kin tutarım kendi kuzenim dahil sekiz sene oldu bir kere bile yüzüne bakmadım tek kelime etmedim daha lise birdeydik şimdi ikimiz de büyümüşüz kuzenim olmasına rağmen affedemiyorum.
https://voca.ro/1iwl7RalzZEg Yok onunki kuyruk acısıdır yoksa kim kin tuttuğu bir üyenin profilinde yatıp kalkar neyse ben ona bir iyilik yapayım bir kaç görüş yazmicam yorulmasın diye bu da benden bir ses kaydı eksilere doymadım bennnnnnnnnn eksilesenizeeeeeeeeeeeeeeeeee dfhgdkjsfg
Kişilik & Karakter konusunda 21,9b cevap paylaştı.
Kin tutamıyorum ben. İnatçıyım, sinirliyim bir çırpıda herşeyi yakıp yıkarım. Ama en sevdiğim özelliğimden biri, Kin tutamamam, hem bence sen de tutamıyorsun şekerim 😌
Konuya bağlı biri sana çok zarar verse tutarsın aldatmak gibi vs veya senin kötiliüğün için bir şeyler yapan.. Ama karşımda ki kişiye bağlı evet size karşı tutmam asla 🌟
Kin tutmam ama rahatlıkla silerim insanları. Tutacak olsam şu yaşıma kadar hayatıma giren onlarca insan yer ederdi zihnimde, en nihayetinde bu da bana zarar verirdi. Kurtulduğum için şükrediyorum sadece, benden uzak dursunlar da ne bok yerse yesinler.
Bana kin denilen duygudan vermeyi unutmuşlar. Sadece 1 gün sonra hiç bir şey hatırlamıyorum. Aslında çok memnunum bu sayede kalbim leke tutmuyor ve doğal olarak çok sağlıklı
Ahirette bile Allah kinin mi cehennem mi desin cehennemi seçmezsem neyim :D o derece kin kaparım kurtulamaz elimden ya o kişi zarar görür ya da ben :D netim :D
kin tutarım ama şöyle. işte onu bitiricem intikam falan değilde , yaptığını unutmam. unutamam. kolay kolay affedemiyorum yani derler ya yazdım bi kenara hah bendeki kin o şekil